• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce tepkim abartlı mı ve hep beni mi bulur böyle dengesizler?

Hâlâ kızgınım. Zarar verdiği çok ama çok özel, çok anlamlı bir hediye. Kabul edilebilir gibi değil.
Umarım bebeğiniz bu kızgınlığınızdan dolayı sıkıntıda değildir.

Orası sanki ilköğretim sınıfı ve o da kendini sınıfın yaramazı falan sanıyor herhalde :47: En güzeli güzelce bağırıp çağırmak ve bunuda herkese duyurmak. Hanımefendi olunca insanlar zannediyorki sizin masanıza oturup eşyalarınızı karıştırabilirim. Varsınlar agresif desinler :63:

Hah işte aynen bunu yaptım, hatta bağırıp çağırmadım sadece "evet gerizekalılık" dedim.
Ama neymiş, abartılıymış tepkim..
E o zaman 2 ihtimal var..
Ya bunu söyleyen kişi de "İpek'e böyle bir hareket yapılabilir, normaldir" düşüncesinde..
Ya da sadece boş konuşuyor..

nedense bende bu işi kendisi yapmamış gibi bi izlenim oluştu. gözümde şöyle bi manzara canlandı bi kaç densiz toplanmış yapar mısın yapamaz mısın falan gibi.. bi de birbirlerini gaza getirirler ya..ben en son lisede hatırlıyorum böyle saçma davranışlar. sınıfta bi serseri grubu vardı. bi gün sınıfa bi girdim bi tanesi benim lipstiğimi almış bacağına sürüyo.:53: diğerleri de onu alkışlıyo gevrek gevrek gülüyolar falan.. herhalde bu insanlar şuanda da iş arkadaşlarına da böyle şeyler yapıyolardır. 36 yaşında bi adam bunu yapabildiğine göre. bence tepkin az bile ama neyse ki adam mahçup olduğunu söyleyip özür dilemiş..

Ya bunu yapan çocuk değil aklı başında bi adam bu kadarda yapılmaz ki..
Siz onun özel eşyasına zarar verseniz o ne düşünücek kimbilir..
Bence yaptığı saygısızlık..

Onun da masasında oğluyla bir fotoğrafı var..
Mouse pad falan da değil, sadece bir fotoğraf..
Gitsem mesela çocuğunun elbisesinin üzerine minik bir yıldız resmi falan yapsam??
Eminim çıldırır.. Olamaz böyle bir hareket ya, sanki rüyadayım..!! Hala inanamıyorum..
Çocuğunla resmin bu, karalama kağıdı mı??

Gitsem mesela çocuğunun elbisesinin üzerine minik bir yıldız resmi falan yapsam??
Eminim çıldırır.. Olamaz böyle bir hareket ya, sanki rüyadayım..!! Hala inanamıyorum..

Bence çıldırmaz. Onun için bu tür şeyler değersiz ve anlamsız olmalı ki bunu yapabilmiş.
Değerleri olan bir insan olduğunu düşünmüyorum ben bu adamın. Hatta kişiliğinin, zekasının, aklının da olduğunu düşünmüyorum

nedense bende bu işi kendisi yapmamış gibi bi izlenim oluştu. gözümde şöyle bi manzara canlandı bi kaç densiz toplanmış yapar mısın yapamaz mısın falan gibi.. bi de birbirlerini gaza getirirler ya..ben en son lisede hatırlıyorum böyle saçma davranışlar. sınıfta bi serseri grubu vardı. bi gün sınıfa bi girdim bi tanesi benim lipstiğimi almış bacağına sürüyo.:53: diğerleri de onu alkışlıyo gevrek gevrek gülüyolar falan.. herhalde bu insanlar şuanda da iş arkadaşlarına da böyle şeyler yapıyolardır. 36 yaşında bi adam bunu yapabildiğine göre. bence tepkin az bile ama neyse ki adam mahçup olduğunu söyleyip özür dilemiş..

Canım, ofistekiler benim özellikle kızımla ilgili hassasiyetimi iyi biliyorlar. Onu uyarmışlar, yapma demişler. Dinlememiş..:50:
Lisedeki olayda iğrençmiş..:47:
Ama hani "lisedeymiş"... Bu adama bak, 40'ına gelmiş yahu..

ipek bence abartılı değil, az bile yapmışsın. ufak çocuk yapsa tamam dersin ama yaşını başını almış, iyi bir işi olan, görmüş geçirmiş bi adamdan bu beklenmez. ne münasebetle senin masandaki herhangi bişeyi karıştırabilir? eşinin hediyesi olduğu ve üzerinde kızın da olduğu için zaten daha değerli bi hediye senin açından. onu da mı görmemiş yani...artık o odada kime hava atmaya çalışıyorsa, "ben munzır bir erkeğim aslında, çok sevimliyim kızlar" mesajı vermeye çalışmış bile olabilir sana o cevabı veren kıza. normal değil bu tarz insanlar. malesef her yerde varlar:50:

Bizim ofiste 4 mühendis var, ben hariç diğer 3 kişi (biri bayan ve yeni geldi) bu densiz adama bağlılar organizasyon şemasında.
Elemanlarının yanında belki dediğin gibi kasten yaptı bunu..
Ama rezil olduğuyla kaldı, bugün bizim ofise bile gelemedi hiç.
Yüzüme bakacak cesareti olmadığını yazmış bana. Ama yumuşamayacağım.

her ortaamda mutlaka bu tiplerden numunelik çıkar..
komiklik yapıyo sanırsam aklınca..
yani cidden şurda okurken bile sinirden köpürdüm hiç abartısız..
sanki bilinmeden yapılan bi hareketmiş gibi mahçup oluyo bide..
ayy ben olsam neler derdim ona neler:41:
sinir oldum ya..ben burda bukadar sinir olurken sen birde hamilesin düşünemiyorum..:19:
neyse sakin ol sen nefes al nefes ver:1:

Bence yapın çünkü haketmiş.

Kısasa kısas, ne hissettiğinizi anlar, belki siz de biraz rahatlarsınız ...

Bence yapın çünkü haketmiş.

Kısasa kısas, ne hissettiğinizi anlar, belki siz de biraz rahatlarsınız ...

Yok canım ya, ne farkım kalır o zaman..
Mail atmış gene..
Lütfen bana aynı fotoğraftan ver, gidip mouse pad bastırayım, demiş.
Yok yapmam..
Hatasını telafi edip, içini soğutmasına da izin vermem.

her ortaamda mutlaka bu tiplerden numunelik çıkar..
komiklik yapıyo sanırsam aklınca..
yani cidden şurda okurken bile sinirden köpürdüm hiç abartısız..
sanki bilinmeden yapılan bi hareketmiş gibi mahçup oluyo bide..
ayy ben olsam neler derdim ona neler:41:
sinir oldum ya..ben burda bukadar sinir olurken sen birde hamilesin düşünemiyorum..:19:
neyse sakin ol sen nefes al nefes ver:1:

Canım, öfkelenmek değil de ders çıkarmaya çalışıyorum inan..
Var bi tuhaflık..
Dengesizler hep beni buluyor.. Size de denk geliyor mu böyle tipler, ne sıklıkla?
Daha geçenlerde temizlikçi bayan vakası vardı..
Yani anlamıyorum yüzüm mü yumuşak?
Nazik olmak suç mu, illa kırıcı mı olmak gerek?

Yok canım ya, ne farkım kalır o zaman..
Mail atmış gene..
Lütfen bana aynı fotoğraftan ver, gidip mouse pad bastırayım, demiş.
Yok yapmam..
Hatasını telafi edip, içini soğutmasına da izin vermem.

Canım inanki ben olsam yapardım.
Zaten ben zamanla kendime böyle bi yol geliştirdim:)) benim içim anca böyle rahat ediyo ve içimde bişeylerin birikip kalmasını da istemiyorum artık
Ama sen bilirsin tabi ki, yalnız tabii ki yaptığı çok büyük bi ayıp ama telafi etmek istiyo belki mouse pad bastırmasını kabul edebilirsin..

Az bile yapmışsın bence.
Ne dengesiz insanlar var gerçekten, eğitimli yaşını başını almış, ama insanlıktan bir haber.
O masa, o resim senin özelin, hangi hakla resimle oynayabiliyor, ne tuhaf insanlar var.

Zaten ben zamanla kendime böyle bi yol geliştirdim:)) benim içim anca böyle rahat ediyo ve içimde bişeylerin birikip kalmasını da istemiyorum artık
Ama sen bilirsin tabi ki, yalnız tabii ki yaptığı çok büyük bi ayıp ama telafi etmek istiyo belki mouse pad bastırmasını kabul edebilirsin..

Şu an için düşüncem teklifini kabul etmemek yönünde..:44:
Ki kendini suçlu hissetmeye devam etsin, eğer samimi ise söylediklerinde tabi.
"Yenisini yaptırmak" değil ki yaptığı yanlışın bedeli.. Çok daha fazlası olmalı. Mahcup olsun işte böyle.

Şu an için düşüncem teklifini kabul etmemek yönünde canım..:44:
Ki kendini suçlu hissetmeye devam etsin, eğer samimi ise söylediklerinde tabi.
"Yenisini yaptırmak" değil ki yaptığı yanlışın bedeli.. Çok daha fazlası olmalı. Benim tepkim mouse padim mahvoldu diye değil, yapılan saygısızlığa, densizliğe benim tepkim..

Az bile yapmışsın bence.
Ne dengesiz insanlar var gerçekten, eğitimli yaşını başını almış, ama insanlıktan bir haber.
O masa, o resim senin özelin, hangi hakla resimle oynayabiliyor, ne tuhaf insanlar var.

Ofisimizde bir sürü misafir koltuğu var..
Misafirlerin oturabileceği bir toplantı masamız da var.
Buna rağmen ne zaman ofiste biri o gün gelmemiş olsa, gelip onun yerine oturuyor bu tip ve onun gibi birkaç tane daha var.

o arkadaşınız tek kelimeyle büyük saygısızlık etmiş.bun kendini bilmezlik denir başka bir şey değil.özel eşya denen bişey var.siz izin vermezseniz kimse dokunmamalı ona.az bile söylemişsiniz.
beni de bulur böyle dengesizler.dün otobüste eve geliyodum bi tip bindi otobüse görür görmez akılda fikir bırakan bi tip.geçti arkama oturdu ama oturuşş kafama çengel geçirip sürüklüyolar sandım saati saçıma takıldı bi de o haliyle çekmeye çalışıyo bağırsam çağırsam nolur o acıyı yine ben çektim.beni bulur diyoruz ya düşünce gücüyle çekiyoruz heralde

Back