Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Sizce Son Kez Konuşmalı mıyım ?

seymacemal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
94
2
sevgılımden ayrıldım.yengeç burcuydu.guvensılıklık kıskanclık vs.nedenler.birde aldattıgımı dusunuyor tabııı..kısaca anlatayım.4 hafta once kavga ettık daha dogrusu o kavga ettı.konusmak ıstemıyorum artık dedı.3 hafta hıc konusmadık.ben hedıye aldım aaf dıledım nafıle konusmadı tel acmadı mesajlarıma cevap vermedı.falan fılan.4.hafta ben mesaj attım cevap verdı ilk kez.sadece okulda gordummu selam verırım ama eskısı gıbı olmaz dedı.mesajlaşmam hıc.sevgılıde olamayız dedı.3 hafta hıc gormedım onu.benı ılk gordugu yerde gulumseyıp selam verdı.ve durmadı gıttı.ertesı gunu gorduk yıne bırbırımızı okulda baktı ama selam vermedı.bende o vermedı dıye vermedım selam.selam verdıgıne gore artık az cok siniri gecmıstır bana.sizce yuzyuze son kez konusmalımıyım durumumuzu.sızce sert tepkımı alırım yoksa dınlermı.ben onu cagırsam gelmıcektır konusmak ıcın.konuscak bısey yok der.sınavı var bu cumartesı gunu sınav cıkısı gıdıp yanına konusalım dıcem.sizce nasıl olur.

söyleyeceklerin tamamen içten olucaksa ve bunu ona inandırıcaksan ki kolay kolay inanmazlar ve gerçekten sevdiğn için risk alamay bile razıysan hiç bişi kaybetmezsin zaten yeterince kırılmışsın bence çık karşısına içinden geleni söyle tüm dürüstlüğün ve içtenliğinle bu iki kelimeye çok dikkat etmelisin ama

Yengec burcu erkegı tam bır paronoyak omur torpusu ama guvenınnı kazanırsanız ozaman kendınden cok sıze guvenırler esımde yengec

bugun sınavı vardı.yanına gıttım elınden tuttum konusmmamız gerekıyor dedım.sınavım var dedı.bende sınavdan sonra konusalım dedım.konusmakcak ne varkı dedı.bende bugun konusmassak evıne gelırım dedım.sacmalama tmm konusuruz dedı.ne konuscaksın dedı.ısrarla konuyu ıgrenmek ıstedı.demedım bende sadece konuscaklarım var konusmak ıstıyorum dedım.tmm sınavdan sonra konusalım dedı.mesaj atarım sınavdan sonra cıkınca dedı.sınavdan cıkınca mesaj atmadı ben aradım.nerdesın dedım arkadaslarla otobus duragımdayım sonra konussak olurmu önemlı bır konu degılse dedı.BENDE TMM olur dedım ama erteleme dedım.bu lafıma sınırlendımı bılmıyorum.ya zaten ne konuscaksın sımdı soyle dedı.bende yuzyuze konusmak ıtıyorum dedım.oda bana konusmak ıstemıyorum.sana sadece selam verırım demıstım dedı.bende ama sabah konusurum dedım dedım.sen cok ısrar ettın bende oyle dedım dedı.bende sen yuzleşmekten kacıyorsun resmen benımle yuzyuze konusamıyorsun dedım.neyse kapatıyorum dedı kapattı telefonu.

ya anlamıyorum napmaya calısıyor lutfen yardımcı olun yarın tekrar konusmaya gıdıcem ve ne yapcamı bılmıyorum.

bebeğim olmadıkk zamanda yapmışsın bide konuşmamız lazım kalıbı erkeği ölüme sürükler bu herkesçe bilinir özellikle kaçarlar ki doğal olanını yapmış sen direk konuya giriceksin boş anını yakalıyıp konuşmamız lazım demeden nasılsın iyi misin fln diceksin sonra konuya dalıcaksın ama sıkmadan tüm dürüstlüğünle gözlerinin içine bak gözlerinle konuş daha çok ama bi müddet uzak dur şimdi siniri geçsin sana sinirlendirmiş kızdırmışsıın senden uzak durucaktır bi müddet baskı kurma hiç bi zaman yengeç nefret eder

ya bu yengeçlerden adam olmaz vallahi bıktım usandım artık.su sessızlıklerınden ne ıstedıklerı bellı ne ıstemedıklerı herşeye tepkı bellı.terkedıyorum onu ne halı varsa gorsun beraberken hep ben acı cekıyorum ayrıykende ben acı cekıyorum.bitsin tamamen kendı acı ceksın azda ne halı varsa gorsun hayatımda hıc bır erkege yapmadıgım seylerı yaptım yınede gozune gelmedı yıne de gozune gelmedı.bıktım hayatımdan bezdım.alsın kım kahrını cekıyorsa ceksın.

Bırak arkadaşım ya niye daha fazla konuşupta kendini peşinden koşuyomuş gibi hissettirip bi yerlerini kaldırcaksın ki.. Böyle karı gibi naz yapan sürekli karşıdan bekleyen kendini bişey sanan erkeklerden nefret ediyorum. Neden kendini küçük düşürceksin ki konuşupta. Bırak o gelsin senle konuşsun. Seninde bi gururun var sonuçta zaten yapıcağınızı yapmışsınız bu kadarıda fazla... Köpek gibi de aşık olsanız sevseniz bu kadar koy vermeyin kendinizden ödün vermeyin hiç bi erkeğe karşı sonra kendilerini bişey sanıyolar. Eki Görüntüle 397186

Son düzenleme:
cnm benim okudugum kadariyla sen elinden geleni yapmissin arti bide haksiz yere seni sucluyor yok aldatmayla falan...hic uzulme cnm onun icin...bence o senden ayrilmak icin yapmis bunu kafasindan uydurmus yalan biseyler senden ayrilabilmek icin bi bahanesi olsun diye o kdr kusuruszsun demekki...hiiiiiiiiiiiic ama hiiiiiiic kafana takma degmez neden kaciyorsa senden?salak iste iggg sinir oldum ya selam bile verme suna cnm ya gormemezlikten gel bak o zmn nasl kendisi gelcek konusmak icin...cik gez ya sakin eve kapanma oke:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…