- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
EvetPolis bu komsu tartismasindan dolayi mi geldi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevrenin anlayissizligi bu hale getirdi inanın destek gormedim kimse kapımı çalıp Bi kap yemek getirmedi aksine gurultu yaptilar uyusam uyuyamıyorum gecede cocuk uyuymuyor siz olsanız birde şiddetin ustune bunlar patlama noktasına gelmezmiydiniz sesler iyice işledi beyinime Bn onceden polis cagirmazdim gürültüye evet siginmaya bunun için gidilmez ama suddette gordum onu napcaz ben sadece bide bu üstüne tuzu biberi oldu dedim destek istedim sizlerden konuşmak cidden rahatlatio tavsiye almak Bn kafamı toparlayamıyorum etrafim bni anlamayan insanlarla dolu annemde yanimda yokAnlıyorum o halde stres etmeyin .
Lohusasiniz hala.
Komşudan değil ya siddetten sadece buda üstüne oldu dedimTaşının arkadaşım.
Komşu şikayetiniz varsa kadın sığınma evine mi gidilir?
Peki eşinize neden kadın sığınma evine gideceğinizi söylüyorsunuz?Çevrenin anlayissizligi bu hale getirdi inanın destek gormedim kimse kapımı çalıp Bi kap yemek getirmedi aksine gurultu yaptilar uyusam uyuyamıyorum gecede cocuk uyuymuyor siz olsanız birde şiddetin ustune bunlar patlama noktasına gelmezmiydiniz sesler iyice işledi beyinime Bn onceden polis cagirmazdim gürültüye evet siginmaya bunun için gidilmez ama suddette gordum onu napcaz ben sadece bide bu üstüne tuzu biberi oldu dedim destek istedim sizlerden konuşmak cidden rahatlatio tavsiye almak Bn kafamı toparlayamıyorum etrafim bni anlamayan insanlarla dolu annemde yanimda yok
Ailesi yüzünden burdan uzaklaşmak istiyorum komsular sadece bahanesi oldu tekrar aynı seyi yaşamak istemiyorumPeki eşinize neden kadın sığınma evine gideceğinizi söylüyorsunuz?
Esim birsey yapmiyor sus otur Allaha havale et diyor cocukla ilgilen diyor asgari ücret alıyor bu ortamdan bencil komşu ve kaynana yanindan kötü cevreden uzaklasamiyoruz ben bebek sahibioldugumdan beri sanki insanlar hiç anne olmami istememis gibi davranıyorlar ta hamilelikten beri ugrasiyorlar ruh sagligimi bozmaya calisiolar bebegimden olayim diye cunku Bn doktor kontrolünde 2 sene ilaç bırakıp hamile kalmistim yine delirtmeye calisiolar bni biz Bi ara şehir degistirdik deprem dolayı ev sıkıntısı ev sahibi gibi sıkıntılardan yine sorun yaşayıp donduk babasinin tapulu evine gittigim yerde komsular çevre böle canımı sıkmıodu bizim çevre sıkıntılı özellikle bana kotulukleri polis bile bunların tarafini tutuyor ben halbuki canımı sikmalarini önlemeye calisiorum tek ilaç alsam nolcak böle diken üstünde bebeğime nasıl odaklancam kaynana yan taraf bahçeden yetisio komsular on taraftan huzurlu ortam degilkilohusa halinizle neden siz karışıyorsunuz. bir sıkıntı varsa eşiniz halletsin. siz çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorsunuz lütfen artık bir uzmana başvurun. ben bebeğiniz için endişe ediyorum. bu şekilde yazık değil mi ona da?
Acaba sizde de bir problem olabilir mi? Herkes mi kötü yani? Sanırım psikiyatri ilaçları kullanıyordunuz. Emzirme döneminde de kullanılan bazı ilaçlar var. Lütfen gidip bir uzmana danışın.Esim birsey yapmiyor sus otur Allaha havale et diyor cocukla ilgilen diyor asgari ücret alıyor bu ortamdan bencil komşu ve kaynana yanindan kötü cevreden uzaklasamiyoruz ben bebek sahibioldugumdan beri sanki insanlar hiç anne olmami istememis gibi davranıyorlar ta hamilelikten beri ugrasiyorlar ruh sagligimi bozmaya calisiolar bebegimden olayim diye cunku Bn doktor kontrolünde 2 sene ilaç bırakıp hamile kalmistim yine delirtmeye calisiolar bni biz Bi ara şehir degistirdik deprem dolayı ev sıkıntısı ev sahibi gibi sıkıntılardan yine sorun yaşayıp donduk babasinin tapulu evine gittigim yerde komsular çevre böle canımı sıkmıodu bizim çevre sıkıntılı özellikle bana kotulukleri polis bile bunların tarafini tutuyor ben halbuki canımı sikmalarini önlemeye calisiorum tek ilaç alsam nolcak böle diken üstünde bebeğime nasıl odaklancam kaynana yan taraf bahçeden yetisio komsular on taraftan huzurlu ortam degilki
Bende problem yok aksine kendi halinde bir insanim onlar üzerime geldiAcaba sizde de bir problem olabilir mi? Herkes mi kötü yani? Sanırım psikiyatri ilaçları kullanıyordunuz. Emzirme döneminde de kullanılan bazı ilaçlar var. Lütfen gidip bir uzmana danışın.
Paxera falan verdi doktor birde tranko buskasAcaba sizde de bir problem olabilir mi? Herkes mi kötü yani? Sanırım psikiyatri ilaçları kullanıyordunuz. Emzirme döneminde de kullanılan bazı ilaçlar var. Lütfen gidip bir uzmana danışın.
Paxera falan verdi doktor birde tranko buskas
Anksiyete depresyonPsikolojik rahatsızlığınız ne
Burada çoğumuzun kapısını çalıp da kimse bir kap yemek getirmemiştir öyle konu komşuculuk mu kaldı?Çevrenin anlayissizligi bu hale getirdi inanın destek gormedim kimse kapımı çalıp Bi kap yemek getirmedi aksine gurultu yaptilar uyusam uyuyamıyorum gecede cocuk uyuymuyor siz olsanız birde şiddetin ustune bunlar patlama noktasına gelmezmiydiniz sesler iyice işledi beyinime Bn onceden polis cagirmazdim gürültüye evet siginmaya bunun için gidilmez ama suddette gordum onu napcaz ben sadece bide bu üstüne tuzu biberi oldu dedim destek istedim sizlerden konuşmak cidden rahatlatio tavsiye almak Bn kafamı toparlayamıyorum etrafim bni anlamayan insanlarla dolu annemde yanimda yok
O kadar doldumki o kadına karşı susup oturmak yerine ne kadar zorlasamdq malesef cildirma noktasına geldim ama kendime yaptım zararı ne yaptımsq o ise keyfine bakio şimdi haklisiniz olmamalıydı ama insan bazı seylerin önüne gecemio öle anlar gelioki kendimn bile önüne gecemedim işte söz konusu bebegimdiBurada çoğumuzun kapısını çalıp da kimse bir kap yemek getirmemiştir öyle konu komşuculuk mu kaldı?
Lohusa olmanız, anksiyete ve depresyon bunların ana sebebi aslında. Komşunuz, pis kaynananız, kocanız hepsi bir yere kadar. Keyfiniz yerinde olsa komşuya takmazdınız.
Kaynananız pis madem ve eşiniz arkanızda değil onlar gelince kaçırın bebeği odada ya da emzirme önlüğünde onlar gidene kadar emzir, altını al, salla, bugün çok huzursuz uyumadı de bir şekilde verme verdiğinde de hop geri al uyku saati geldi, altını almalıyım falan falan. Siz bağırıp çağırıp ittirmişsiniz her ne kadar haklı dahi olsanız siz de şiddet göstermişsiniz sonra şiddet gördüm kadın sığınma evine mi gideyim diyorsunuz. Burada akıl veren kime bağırıp ittirseniz size tokatı atar milletin kadın sığınma evine git demesiyle çıkıp da gitmeyin sakın.
İnan dostane konuşuyorum yanlış anlamayın. Ben de yeni doğum yaptım lohusa kafasının ne kadar bozuk olabileceğini biliyorum ne kadar hassas ve sinirli olduğunu. Benim de beklentilerimin dışında şeyler gelişti. Zaman ilaç gerçekten. Dikişlerim iyileştikçe bebeğime ve bakıma alıştıkça daha iyiyim. Arada kafam bozuyor ama olsun
Sutunuz etkilendimiBurada çoğumuzun kapısını çalıp da kimse bir kap yemek getirmemiştir öyle konu komşuculuk mu kaldı?
Lohusa olmanız, anksiyete ve depresyon bunların ana sebebi aslında. Komşunuz, pis kaynananız, kocanız hepsi bir yere kadar. Keyfiniz yerinde olsa komşuya takmazdınız.
Kaynananız pis madem ve eşiniz arkanızda değil onlar gelince kaçırın bebeği odada ya da emzirme önlüğünde onlar gidene kadar emzir, altını al, salla, bugün çok huzursuz uyumadı de bir şekilde verme verdiğinde de hop geri al uyku saati geldi, altını almalıyım falan falan. Siz bağırıp çağırıp ittirmişsiniz her ne kadar haklı dahi olsanız siz de şiddet göstermişsiniz sonra şiddet gördüm kadın sığınma evine mi gideyim diyorsunuz. Burada akıl veren kime bağırıp ittirseniz size tokatı atar milletin kadın sığınma evine git demesiyle çıkıp da gitmeyin sakın.
İnan dostane konuşuyorum yanlış anlamayın. Ben de yeni doğum yaptım lohusa kafasının ne kadar bozuk olabileceğini biliyorum ne kadar hassas ve sinirli olduğunu. Benim de beklentilerimin dışında şeyler gelişti. Zaman ilaç gerçekten. Dikişlerim iyileştikçe bebeğime ve bakıma alıştıkça daha iyiyim. Arada kafam bozuyor ama olsun