- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Taşının. Sığınmaya giderseniz çocuğunuzu kolayca kurum bakımına alabilirler.Tekrar merhaba arkadaşlar sizlerin çok destegini gordum önceki postlarimda yaptiginiz yorumlardan istinaden yaziyorum. Bugün kendi komsularimlada sorun yasadim kaynanadan sonra kadinlarin birine yazdim cocuklarin kendilerinin gurultulerine katlanamadigimi söyledim.kadin disari çıktı bagiris cigiris biz gidip dağ başında yasayacakmisiz ben bunları hamilelik dahil gece gündüz gurultu cekip psikolojisi bozulmus bir anneyim polis bugün geldi çağırdım bana dediği artik sessiz kal psikolojik sorununu ispat ederlerse devlet çocuğu elinden alır siginmaya yada akıl hastanesine düşersin dedi ben onlar yuzundende böle oldum ne kendi cocuguma ne onlarınkine verdigim zarar olmadi ben napicam Allah askina okul başladı ama hala çıldırtma noktasında sesleri esim bile rahatsiz ama seni siginmaya yollamam ben cocugum olmadan yapamam diyor bir akıl verin ne olur bebegide anca uyuttum o bile artık huzursuz kusura bakmayın noktalama vurgul dikkat edemiyorum zor yazıyorum zaten uykuları hafif hakkinizi helal edin simdiden saygilar
MantıklıTaşının arkadaşım.
Komşu şikayetiniz varsa kadın sığınma evine mi gidilir?
Paramiz yok gitcek yer yokTaşının arkadaşım.
Komşu şikayetiniz varsa kadın sığınma evine mi gidilir?
Şiddette gordum komşularda sikayet etcekmis şimdi bizi cocuklarini rahat birakmamimisizBen anlamadım, kadın sığınma evine komşudan bıktım da geldim diyerekmi gideceksiniz?
Onlarda üstüme geldiKomşu gürültüsünden kadın sığınmaya gitmek ne alaka? Daha 2 gün önce ağrı kesici için intihar ediyodun ne ara dert komşu sesine kadar düştü?
Kaynanadan ayri cektim şimdi bunlardan ev alcak para yok tedavi görmem lazim bu ortamda nasıl tedavi olcam cocuguma bile sabrım kalmadı gündüz uyutmuolar gurultulerinden gecede bebek uyutmuoGürültücü komşular ve evimin duvarinda dışarıdan top sektirip laf anlamayan cocuklarindan oturu lohusaligim burnumdan gelmisti.
Ciddi bir gurultu problemiyle karsi karsiyaysaniz taşınma isini düşünün.
Iste o kadar artik sabrım kalmadı etrafım delirtti beniKomşu gürültüsünden kadın sığınmaya gitmek ne alaka? Daha 2 gün önce ağrı kesici için intihar ediyodun ne ara dert komşu sesine kadar düştü?
Nasıl yaniTaşının. Sığınmaya giderseniz çocuğunuzu kolayca kurum bakımına alabilirler.
Siz tasindinizmiGürültücü komşular ve evimin duvarinda dışarıdan top sektirip laf anlamayan cocuklarindan oturu lohusaligim burnumdan gelmisti.
Ciddi bir gurultu problemiyle karsi karsiyaysaniz taşınma isini düşünün.
Hiçbiri cozulmediki üstüne birde bu ağır geldiGürültü şikayetiyle kadın sığınma evine gideni hiç duymamıştım. Daha iki gün önce tuvaletten elini yıkamadan çıkıp bebeğinizin ağzına sokan kaynana probleminiz vardı.
Annesinin ağzına bakan koca probleminiz vardı.
Bunlar ne zaman çözüldü de konu komşu probleminden sığınma evine gitmeye gelindi?
Ayrıca psikolojik sorunlarınız varsa tedavi görmeniz gerekmiyor mu?
Kiralar çok pahali herseyin üstüne bunu yasamsk ağır geldiEv değiştirmek en iyisi .
Bide terapi almanızda fayda var . Psikolojik acıdan belki bi ferahlama rahatlama olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?