- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Tekrar merhaba arkadaşlar sizlerin çok destegini gordum önceki postlarimda yaptiginiz yorumlardan istinaden yaziyorum. Bugün kendi komsularimlada sorun yasadim kaynanadan sonra kadinlarin birine yazdim cocuklarin kendilerinin gurultulerine katlanamadigimi söyledim.kadin disari çıktı bagiris cigiris biz gidip dağ başında yasayacakmisiz ben bunları hamilelik dahil gece gündüz gurultu cekip psikolojisi bozulmus bir anneyim polis bugün geldi çağırdım bana dediği artik sessiz kal psikolojik sorununu ispat ederlerse devlet çocuğu elinden alır siginmaya yada akıl hastanesine düşersin dedi ben onlar yuzundende böle oldum ne kendi cocuguma ne onlarınkine verdigim zarar olmadi ben napicam Allah askina okul başladı ama hala çıldırtma noktasında sesleri esim bile rahatsiz ama seni siginmaya yollamam ben cocugum olmadan yapamam diyor bir akıl verin ne olur bebegide anca uyuttum o bile artık huzursuz kusura bakmayın noktalama vurgul dikkat edemiyorum zor yazıyorum zaten uykuları hafif hakkinizi helal edin simdiden saygilar