Cok sagol bende oyle dusunuyorum ama cevrem sezeryana karsi cikiyolar sezeryan olmak yarim olmaktir deyip kafami karistiriyorlar:-(Bebeğine zarar verecekse neden olmuyorsun ki sezeryan hicc korkma arkadaşım ben 6 cm açıklıkla sezeryana ggirmiş insanım her iki dogumdad dikiş atılıyor sağlıkla bebisini kucağına al bi an once
Ayy ne çok cahil insanlar var normal doğumda da sezaryandada ayni dikiş atılıyor vajinal dikiş daha zor bence makata kadar kesiyorlar bazı durumlarda.. Kimseye kulak asmayin bence bi an önce bebeğinin kokusunu çek içine..Cok sagol bende oyle dusunuyorum ama cevrem sezeryana karsi cikiyolar sezeryan olmak yarim olmaktir deyip kafami karistiriyorlar:-(
Canim bekleyerek bebegini tehlikeye atiyorsun dr un zaten en dogri karari vermistir ben olsan bunlari duyduktan sonra hic beklemem 2 sezeryan dogum yapmis biri olarak hoc korkulcak birsey olmadihini belirtmek isterimKizlar 40+3gunluk hamileyim rahimimde acililma olmuyor incelme bile yok bebegimin plasentasinda kireclenme baslamis ve doktorum kakasini yapip zehirlenebilir diyo sezeryanla alalim diyor ama bir hafta daha yasayabilecek durumda her gun kontrol edilirse diyo sizce ne yapmaliyim akil verin lutfen kafam cok karisik
Kizlar 40+3gunluk hamileyim rahimimde acililma olmuyor incelme bile yok bebegimin plasentasinda kireclenme baslamis ve doktorum kakasini yapip zehirlenebilir diyo sezeryanla alalim diyor ama bir hafta daha yasayabilecek durumda her gun kontrol edilirse diyo sizce ne yapmaliyim akil verin lutfen kafam cok karisik