dikimden korkuma hazır model giyicem ben gelinlik çook ama çok güzel aynısı olsa kaçırmam ama dikime güvenemiyorum burda bi konu vardı güzelim gelinliklerin dikilmiş halleriydi galiba istenen modelle çıkan arasında sadece küçük benzerlikler vardı kızlar beğenmedikleri gelinlikleri giymek zorunda kalmışlardı onu gördükten sonra en özel kıyafetim bu güvenemem dedim güzel birsürü örnek olsada birebir aynısını dikeni ben hiç görmedim çok dikkat et.
merhaba arkadaşlar
gelinlikçim ile anlaştım. Bu modeli dikecek. Sizce nasıl?
Fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Eki Görüntüle 141718
ilk beğendiğim gelinlik modeli ama hala kararsızım gelinlik seçimi çook zormuş yaw
benim tek beğendiğim model bu bende bunu yaptırmayı dusunuyorum ya yaptırdıgında üstünde nasıl durmus paylaşırmısın model cok güzel ama üstünede inşallah böyle güzel oturur
evet canım model güzel hatunda da güzel durmuş ama bakalım bizde nasıl durcak :26::26:
bitince mutlaka paylaşacam canım çok saol umarım güzel olur utandırmaz beni:44:
bencede cok güzel bir model...
insallah istedigin güzellikte dikebilirler...
kuyruk olmasa daha şık olacağını düşünüyorum alttan çıkan dantel değişik bir hava katmış ama kumaşını aynı yaptırmazdım ben saten çok parlamış gibi daha mat olmalı bence
çok güzel bir model canım bayıldım walla, özellikle üst kısmı çok harika duruyor eminim ki sende de öyle durur
Süperrrrrrrr, baştan aşa bayıldımmmmmmmmm .... Mutluluklarrrr ...
krem rengi olursa daha da güzel olur uzun boylu biri taşır bu gelinliği yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?