Gelinlik Modelleri sizce seçtiğim model nasıl?

dikimden korkuma hazır model giyicem ben gelinlik çook ama çok güzel aynısı olsa kaçırmam ama dikime güvenemiyorum burda bi konu vardı güzelim gelinliklerin dikilmiş halleriydi galiba istenen modelle çıkan arasında sadece küçük benzerlikler vardı kızlar beğenmedikleri gelinlikleri giymek zorunda kalmışlardı onu gördükten sonra en özel kıyafetim bu güvenemem dedim güzel birsürü örnek olsada birebir aynısını dikeni ben hiç görmedim çok dikkat et.

umarım çıkan şey güzel olur birebir aynısı olmasa bile üzerime yakışsın

merhaba arkadaşlar
gelinlikçim ile anlaştım. Bu modeli dikecek. Sizce nasıl?
Fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Eki Görüntüle 141718

benim tek beğendiğim model bu bende bunu yaptırmayı dusunuyorum ya yaptırdıgında üstünde nasıl durmus paylaşırmısın model cok güzel ama üstünede inşallah böyle güzel oturur

ilk beğendiğim gelinlik modeli ama hala kararsızım gelinlik seçimi çook zormuş yaw

hem de çok zor canım ya ben o kadar gezdim o kadar çok model denedim ki
sonuçta gelinlik hepsi güzel oluyo
model çoğaldıkça karar vermekte çok zorlanıyor. bi yerde ayyy ne olacaksa olsun tamam bu diosun yaniii
umarım herkesin istediği gibi olur gelinlikleri. bizim için özel o günde en azından gelinlik içimize sinsin

benim tek beğendiğim model bu bende bunu yaptırmayı dusunuyorum ya yaptırdıgında üstünde nasıl durmus paylaşırmısın model cok güzel ama üstünede inşallah böyle güzel oturur

evet canım model güzel hatunda da güzel durmuş ama bakalım bizde nasıl durcak :26::26:
bitince mutlaka paylaşacam canım çok saol umarım güzel olur utandırmaz beni:44:

krem rengi olursa daha da güzel olur uzun boylu biri taşır bu gelinliği yalnız

bencede cok güzel bir model...
insallah istedigin güzellikte dikebilirler...

kuyruk olmasa daha şık olacağını düşünüyorum alttan çıkan dantel değişik bir hava katmış ama kumaşını aynı yaptırmazdım ben saten çok parlamış gibi daha mat olmalı bence

evet canım model güzel hatunda da güzel durmuş ama bakalım bizde nasıl durcak :26::26:
bitince mutlaka paylaşacam canım çok saol umarım güzel olur utandırmaz beni:44:

utandırmaz canım gönlüne göre olur inşallah bende bu model yada benzerı ama staples yerıne örümcek askılar varya 3-5 tane askıdan olusup omuza dökulen öyle bişiy istiyorum ne kadara mal olcak bu şimdi :d

kuyruk olmasa daha şık olacağını düşünüyorum alttan çıkan dantel değişik bir hava katmış ama kumaşını aynı yaptırmazdım ben saten çok parlamış gibi daha mat olmalı bence

evet canım kuyruk sanırım kısa olacak uzunla rahat hareket edemem diyedüşünüyorum. kumaş içinde ya ipek saten ya tafta olabilir die konuştuk ama kumaşı seçmede özgürüm istediğim kumaştan yapılacak.

krem rengi olursa daha da güzel olur uzun boylu biri taşır bu gelinliği yalnız

kırık beyaz düşünüyorum esmere yakın buğday tenliyim krem rengi bana solgun bir ifade veriyor die düşündüyorum. boyumda 1.55 gayet kısayım yani :95:

ee kısayım diye kabarık modellerde bana gitmezmişşşş buda gitmezmişşşş kısayım die evlenemicemmi yafff

kısmet artıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…