Bence gerçekten çok güzel canım
bence gayet güzel sadece etek tarzını farklı biçimde yaptırabilirsin.o toplama yerlerine bir şeyler eklenilebilir mesela.şimdiden hyırlı olsunn
Hiç güzel değil ne bu ya
kıskanmadım :95:
çok güzel model canım ama dikkat et de tam aynısını diksinler. genelde kendi tarzlarını yansıtıyorlar.
Alt tarafı kargacık burgacık karışık karışık.saten çarşafı derleyip toplayıp koymuşlar gibi.üst güzel ama.üstü beğendim
Çok güzel, rengi beyaz olacak demi canımetek kısmında özellikle saten bölümünde biraz oynamalar yapabilirsin, peki ne kadara diktiriyorsun canım?
canım oncelikle hayırlı olsun, model gercekten cokk guzel bence, eminim cok da yakısacaktır. gogus kısmı bence cok guzel ben bu modele benzer modeller cok denedim hatta gogus ve bel kısmı birebir aynı diyebilirim, bu model inanılmaz guzel oturuyor. enine katlamalar oldugu için daha guzel duruyor asimetrik kesimlere gore. etek kısmı da cok guzel ama arkadaslara katılıyorum herkes yapamaz yada kumas dan kumasa da cook farklılık gosterir.
buna benzer modeller pronovias ve san patrick in 2011 koleksiyonlarında bolca var istersen bir bak derim etek kısmı için belki içine sinen baska bir model bulursun, terzinin de altından kalkabileceği.
kız şaka yaptım fesatlığımdanelbette herkesin zevki farklı arkadaşım:2:
tavsiye edebileceğin model var mı peki sen nasıl modellerden hoşlanıyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?