• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce sacma mi?

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
evde bos bos durcama diyorumki bos bir odam var oraya ayna masa sandalye fon makinesi masa cimbiz makas koyup oturdugum siteye de ilan yapisyirsam şu katta kuaforluk hizmeti veriliuor diye...yeteneklerim var cocugumdan calisamiyorum tam zamanli...sizce sacma olurmu ? fiyatlarida oldukca uygun yaparim ..gelen olur mu ki uc bes kazanirmiyim acaba..hic duydunuzmu gordunuzmu boyle birsey..bide bunun yasal olarak bi sorumlulugu varmi kizlar....esim buna biraz karsi ama cok kararli olursam ikna edebilirim..bana fikir verebilirmisiniz kizlar

evde bos bos durcama diyorumki bos bir odam var oraya ayna masa sandalye fon makinesi masa cimbiz makas koyup oturdugum siteye de ilan yapisyirsam şu katta kuaforluk hizmeti veriliuor diye...yeteneklerim var cocugumdan calisamiyorum tam zamanli...sizce sacma olurmu ? fiyatlarida oldukca uygun yaparim ..gelen olur mu ki uc bes kazanirmiyim acaba..hic duydunuzmu gordunuzmu boyle birsey..bide bunun yasal olarak bi sorumlulugu varmi kizlar....esim buna biraz karsi ama cok kararli olursam ikna edebilirim..bana fikir verebilirmisiniz kizlar
Gelen tabiki olur ama bu hukuksal bi suç. Devletteb vergi kaçırıyor dye istemeyen biri şikayet ederse ceza verilir

Persembe gunu tamda bu bahsettigin eve benzer biyere gidicem. Arkadasim cok methetti ve cokta uygun fiyata yapiyor kadin. Cunku vergi derdi yok. Bilemiyorum birisi seni cekemeyip " vergisiz dukkani var' diye sikayet edermi. Ama mesela eskilerde abimde cakma marka pantolon felan aldigi cok olurdu. Satan adam seyyar satiyordu. Adam kendine guveniyordu demekki baksana.

Avrupada dedigin seyi yapan cok.

Gelen tabiki olur ama bu hukuksal bi suç. Devletteb vergi kaçırıyor dye istemeyen biri şikayet ederse ceza verilir
alla alla ya suc mu olur tüh...hic cevrem yok.ama genis bi cevreye hitap etcemi.sanmiyorum bi iki kas biyii alcam sac yaptirmaya geleen olmaz muhtemeelen binadakiler hep yaslinkesim kasa biyiga gelirler bunun icin vergi odemek mi gerek yaw hic bi bilgim yok gerci bu islerden

Persembe gunu tamda bu bahsettigin eve benzer biyere gidicem. Arkadasim cok methetti ve cokta uygun fiyata yapiyor kadin. Cunku vergi derdi yok. Bilemiyorum birisi seni cekemeyip " vergisiz dukkani var' diye sikayet edermi. Ama mesela eskilerde abimde cakma marka pantolon felan aldigi cok olurdu. Satan adam seyyar satiyordu. Adam kendine guveniyordu demekki baksana.

Avrupada dedigin seyi yapan cok.
hadi yaaa
evinde mi hizmet. veriyor canim merak ettim.o kisiyi ve ortamini ..

Bi dükan tutup açmanız daha mantıklı.evde olmaz gibi.es dost yaptırır onlarda ücret ödemez falan.yinede siz bilirsiniz
dukkan hemen acilmiyor canim dukkan accak kadar da tecrubem yok zaten guzel kas alirim guzel.makyaj yaparim ufak tefek seyler yani..bunlari da degerlendimrek istiyorum ya evde dururken

çok hoş olur ama vergi sorunu da olur onun yerine eviniz kendinize ait ise orayı biraz tadilatla ufak bir paravanla tek odalı dükkana çevirip yada evin tamamını dükkan gibi gösterip yasal bir iş yeri işletebilirsiniz . Teyzem Ankarada oturuyor Ankara da bir süre vakit geçirenler bilir Ankara hep site ve site içinde bu işi yapanlar parayı kaldırıyorlar yani :))

ben şikayet etmezdim, keşke bizim apartmanda olsaymışsın. Haftada bir sana gelirdim ne olacak..
3 tl için sadece vergisiyle bitmiyor, bir sürü bürokrasisi var bu işlerin..
devlet işte senin gibi garibana kan kusturuyor ki küçük çaplı işletmeler olmasın. Minnacık yer açacaksın diye, sana zorla kredi çektiriyor. Seni bi de ölümüne borçlu yapıyor. Onun yerine kodaman abiler para kazansın. Senin iki kuruş parana göz dikiyor, büyüklerin hortumladıkları paralara şak şak çekiyor.

Anlıyorsan açsana canım dükkan en güzeli
usta bir kuafor degilim canim dukkan acmak.icin cok.cok.cok.erken cocugumla calisamiyorum evde durmusken yetenegimi degerlendirmek istiyorum saglam.gece makyaji yaparim.mesela yaptiran daha unutamaz bu konuda iddaliyim napicami bilmiyorum

usta bir kuafor degilim canim dukkan acmak.icin cok.cok.cok.erken cocugumla calisamiyorum evde durmusken yetenegimi degerlendirmek istiyorum saglam.gece makyaji yaparim.mesela yaptiran daha unutamaz bu konuda iddaliyim napicami bilmiyorum
Senin yerinde olsam kuaförlük kursunda bildiklerimi iyice ilerletirdim dükkan açmasan bile iş bulabilirsin iyice tecrübelenir sonra kısmet olursa açarsın çocuğunuda yokmu kaynayan annen falan bence yeteneğini gelistir cocugun için bile para biriktirirsin evde yapmak içinde riskleri göze almak lazım sen bilirsin yine

Valla hukuk derslerinde ev içinde yapılan ve cüzzi kazanan rakamlardan vergi ödenmiyor gibi bi madde vardı. Mesela erişte yapip satmak pasta börek bunlar evdeyse vergi dışı olabiliyordu. Bi araştir bence ben de bi bakayım.

ben şikayet etmezdim, keşke bizim apartmanda olsaymışsın. Haftada bir sana gelirdim ne olacak..
3 tl için sadece vergisiyle bitmiyor, bir sürü bürokrasisi var bu işlerin..
devlet işte senin gibi garibana kan kusturuyor ki küçük çaplı işletmeler olmasın. Minnacık yer açacaksın diye, sana zorla kredi çektiriyor. Seni bi de ölümüne borçlu yapıyor. Onun yerine kodaman abiler para kazansın. Senin iki kuruş parana göz dikiyor, büyüklerin hortumladıkları paralara şak şak çekiyor.
canim yaa okafat guzel anlatmissin ki
insanlar milarlarla trilyonlarla oynuyor ben 2 tl 3 tl kas biyik alcam toplasan 1 ayda 20 tl anca kazanirim ve beni sikayet etcekler vay be yok ben bu dunyaya sigamadim:(

Valla hukuk derslerinde ev içinde yapılan ve cüzzi kazanan rakamlardan vergi ödenmiyor gibi bi madde vardı. Mesela erişte yapip satmak pasta börek bunlar evdeyse vergi dışı olabiliyordu. Bi araştir bence ben de bi bakayım.
cüzzi kazanmam.zaten mumkun degil canim fazla gelen olmaz heralde bilmiyorum lutfen bakarmisin benim.icin canim benim

bizim site de böyle bir arkadaşımız var...ama o evlere gidiyor...site de ben ve tanıdığım bütün kadınlar çağırıyoruz.Çok ta memnunuz...

Back
X