Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sizce saçlarım seyrekmi(resim)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Canım;teşhis konması iyi olmuş.Ya nedenini bulamasalardı da strestendir deselerdi.Öyle olunca insan daha da stresleniyor stres yapmayayım diye.Şimdi tedavinle birlikte saçların dökülmeyecek inşallah.Ne güzel işte=)=)

bencede üzülmene gerek yok demir ve b12 eksikliği tedavi edilebiliyo bende sadece b12 eksikliği vardı yememe içmeme dikkat ettim dodex iğne ve benexol hap içtim hemen toparladı kesildi durmam hatta ek olarak biotin ve priorin içtim yeni küçük küçük saçlarım çıktı tiroid bezlerin az çalışıyomuş bu konuda bi bilgim yok ama demir ve b12 eksikliği tedavi edilebien bişey ilaçları içmeye başladığın hafta farkı görüceksin bende öyle olmuştu

hepsi için ilaç aldım bugün başladım troid ilacını 2 sene alıcam yani doktor öle dedi ama nettede ömür boyu dediler anlamadım neyse kızlar dediğiniz teşhis konduğuna göre rahat sayılırım biraz inşallah geçer inşallah fayda eder kilo almamda troide bağlıymış ki 2 yıl içinde 25 kilo aldım

Son düzenleme:
hepsi için ilaç aldım bugün başladım troid ilacını 2 sene alıcam yani doktor öle dedi ama nettede ömür boyu dediler anlamadım neyse kızlar dediğiniz teşhis konduğuna göre rahat sayılırım biraz inşallah geçer inşallah fayda eder kilo almamda troide bağlıymış ki 2 yıl içinde 25 kilo aldım

valla bence sevinmelisin seda. benimde keşke bişey eksik çıksada o nedene bağlı tedavimi yapıyımda saçlarım düzelsin isterdim ama malesef genetik dökülme kesin bi tedavisi yok yani.ömür boyu aynı gidecek. ama sen o eksikliklerini giderdiğinde saçların eski haline dönecek mutlaka. yalnız tiroid konusunda kiloya dikkat et derim o konuda ne yapman gerekiyorsa sakın aksatma tedavini.

çok teşekkür ederim ferhunde bana zaman ayırdığın için bende ilaçlarımı alıorum 4 gün fln oldu ama hala aynı dökülmeye devam zaten çok kuru mat gidip emolar gibi kesitircem galiba başka çözümüm yok çünkü taradıkça çatır çatır sesi gelio keçe gibi oldu saçlarım eskidende kıvırcıktı ama parlaktı ipek gibiydi şimdi keçe gibi ALLAH(C.C) seninde dermanını verir inşallah ferhundecim ve saçı dökülen diğer kızlarada saçım böyle oldu oolalı saçı dökülenleri hayatımda ayrı görüorum onların çekitği inanılmaz psikolojik baskıyı ben bilirim:2:

4 gün çok az=)=)
Tedavi aylarca sürebilir.Moralini bozma.Sen hemen önlemini aldın,gittin nedenini öğrendin.Yıllarca dökülseydi belki o saçlar yerine gelmeyebilirdi ama şimdi daha şanslısın bana göre...

duygu doğru diosun cnm biraz panik var bende saçlarımın elime geldiğini görünce içim gidiyor bugğnde saydım 350 tel fln dökültü ALLAH (C.C) Hepimize bu konuda sabır verip yardım eder inşallah eski gür ve parlak saçlarımı çok özledim

Son düzenleme:

canım b12eksikliğini tedavi ettirmezsen saçın dökülmeye devam eder b12 iğnesi var düzenli vurdurduğunda saçların eski haline gelir

Canım bide benim bir kuzenim var ilkokuldayken sacları cılız ince telliydi. Teyzem hep kestiriyordu saclarını. Ortaokul döneminde kuzenimin istahı acıldı hic bir seyi yemeyen kız herseyi yer oldu.

Sonra birde bir sampuan kullanmıs o ona baglıyor bu durumu. Kansızlık vs yoktu yani. Sacları simdi belinde ve o kadar gür ki masallah deyim. Ne oldu nasıl oldu ne o ne ben biliyorum..:26:

neymiş o şampuan???

Bncede doktora gitmelisin.bnmde saçlarım tutam tutam dökülüyodu bn kestirdim doktora gitmekten korkum ama şimdi dökülmüyo. Sen ilk öne bi doktora git o sana bi yol gösterir. bide mevsim girişlerinde havadan dolayı saç dökülmeleri yaşanabiliyo. SAçların o kadar kötü değil ama sen önlemini al.

neymiş o şampuan???

Canım sampuanı tesadüfen bulduk gibi.
Amway diye birsey var oriflame, avon gibi.
Yalnız tek farkı ürünleri cok kaliteliymis ve aynı zamanda temizlik ürünleri de var.
Sadece kozmetik falan degil yani. Kuzenim sampuan bu falan dedi ama adını hatırlayamıyorum.

tamam biliyorum amwayı ama şampuanını hiç denemedim pahalı ürünleri. deterjanları falan kaliteli gerçekten şampuanı da iyi gelmiş olabilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…