Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su illet demir eksikligi bende de var yetmezmis gibi birde B12 vitamini eksikligi var. Eski fotolarıma baktıkca aglayasım geliyo saclarım zaten ince telliydi döküle döküle bir avuc kaldı. Toplayamıyorum cünkü toplayınca utanıyorum kedi kuyrugu gibi duruyo. Eski saclarımı bilenler ne oldu senin saclarına, senin sacların ne güzeldi deyip duruyor yıllardır. Bir kere cildiye ye gittim sac derime baktı saglıklı dedi sac cıkısların da iyi dedi ama eskisi gibi degil inceldi dedim bende olsun ama simdi birseyş yok dediler sadece sinir oldum bioxcin verdi daha önce 2 sise kullandıgımdan almadım tekrar bir ise yaramıyo cünkü. Haplarımı da düzenli icemiyorum kahvaltı cogu zaman yapamıyorum cünkü. Tekrar doktora gidecegim yasım gecmeden belki hala bir umut vardır..
Canım bide benim bir kuzenim var ilkokuldayken sacları cılız ince telliydi. Teyzem hep kestiriyordu saclarını. Ortaokul döneminde kuzenimin istahı acıldı hic bir seyi yemeyen kız herseyi yer oldu.
Sonra birde bir sampuan kullanmıs o ona baglıyor bu durumu. Kansızlık vs yoktu yani. Sacları simdi belinde ve o kadar gür ki masallah deyim. Ne oldu nasıl oldu ne o ne ben biliyorum..:26:
neymiş o şampuan???
Canım sampuanı tesadüfen bulduk gibi.
Amway diye birsey var oriflame, avon gibi.
Yalnız tek farkı ürünleri cok kaliteliymis ve aynı zamanda temizlik ürünleri de var.
Sadece kozmetik falan degil yani. Kuzenim sampuan bu falan dedi ama adını hatırlayamıyorum.