Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sizce saçlarım seyrekmi(resim)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bence kötü değil Seda.Çokta dert etmene gerek yok. Ama tutam tutam dökülüyor diyorsun.Bunun üzerine düşmen lazım.Doktora gitmeyi ihmal etme.Ama dediğim gibi görüntü açısından sorun yok bence.Çok dert ediyosan ortadan ayırma sende.Yandan ayır=)
Benim saçımın ön tarafı seninkinden daha açık.Ben bu yüzden yandan ayırmayı tercih ediyorum.

çok teşekkür ediyorum duygu bende sırf o yüzden yandan ayırıyorum ama ortadan daha çok yakışıo diye içim gidio :2:

elifhasan sadece arnımı kesip koyduğumu için öyle görünüo tüm resmimi koysam dahada belli olur

cildiyeciye gitmelisin saçların dökülüyorsa şimdiden önlemini al.bnmde dökülüodu saçlarım gittim cildiyeciye kan testi istedi demir eksikliği çıktı birde şampuan ve losyon yazdı saç döklmesini önlüomş onları kullanıyorum birde demr eksklii hapımıda düzenli içiyorum sorun kalmadı pek birde pantene doğal sentez şampuan aldım içine meneşke yağı ve çam terebentin attım 5 cc kdr bununda faydası çok uzman doktor sölemişti.haftada bir kezde saçlarına kuru maya maskesi yaparsan hem döklmez aksine çoğalır saçların :)

Son düzenleme:
çok teşekkürler kızlar doktora gitmeyede korkuyorum bazen kan alıcaklar ya son günlerde zaten bölüm bölüm dolaşırken kan aldılr hastanede daha dayanamıom ama yinede yapıcam:26:

Su illet demir eksikligi bende de var yetmezmis gibi birde B12 vitamini eksikligi var. Eski fotolarıma baktıkca aglayasım geliyo saclarım zaten ince telliydi döküle döküle bir avuc kaldı. Toplayamıyorum cünkü toplayınca utanıyorum kedi kuyrugu gibi duruyo. Eski saclarımı bilenler ne oldu senin saclarına, senin sacların ne güzeldi deyip duruyor yıllardır. Bir kere cildiye ye gittim sac derime baktı saglıklı dedi sac cıkısların da iyi dedi ama eskisi gibi degil inceldi dedim bende olsun ama simdi birseyş yok dediler sadece sinir oldum bioxcin verdi daha önce 2 sise kullandıgımdan almadım tekrar bir ise yaramıyo cünkü. Haplarımı da düzenli icemiyorum kahvaltı cogu zaman yapamıyorum cünkü. Tekrar doktora gidecegim yasım gecmeden belki hala bir umut vardır..

Canım amacım seni üzmek degil dogrusu bana önlerin biraz seyrelmis gibi geldi bence mutlaka bir doktora görünmelisiin..

ya kızlar benimde bi sorunum var yardım edebilecek olan varmı uzun zamandır saçlarım çok feci dolanıyo düğüm düğüm oluo ve ne yaparsam yapim koparmadan açılmıo kestirmekten bi hal oldum ama hiç işe yaramadı çünkü enseden başlayarak dolanıo ve saçtan çok kedi tüyü gibiler maske falanda işe yaramıo yanmış diolar ama benim saçı yanan diğer arkadaşlarım bile bu durumda değil kestirip kurtuldular benimki diplerden beri dolanıo sapıtcam valla ne yapabilirim

kızlar bildiğim bişey var,nekadar doğrudur tartışılır tabi ama yinede paylaşayım benim anneannem annemler küçükken onların saçlarını sürekli değişik yerlerinden ayırırmış yani 3 ay ortadan ayırıyorsa 3 ay yana ayırırmış çünkü saçın ayrıldığı yönü değiştirmek saçı gürleştirirmiş,hatta bazen annemlerin saçları seyrelirmiş hemen başka bi yöne ayırırmış saçlarını

whiskey annemde öle dedi biraz yana ayır gürleşir dedi ama ben ortadan ayırmak istiyorum 3 gündür saçlarımı taramıyordum bugün banyo yaptım ve 500 e yakın saç geldi elime saç teli yani oturup zırılzırıl zırladım ya hayatımda bikere boyatmadım 2 yıldırda düzleştirmiyorum bıktım yaaa diyet flnda yapmıorum hemen doktora gidicem gerçi gitsem napıcakki saçımn kabarılığı insanı yanıltıyo neresi dökülmüş diolar illa kel oluncamı inanıcaklar

seyreklik falan yokki sadece ön tarafında saç çzgisi belli galiba olduğu gibi her yerinde çok açıklık mı var ki korkuyon o kadar açıklık herkeste olur..cnm canını sıkma..

ah ah bende buaralar önlerimden şikayet ediyorum dip görünüyor aynı böyle sende pko hastalığı varmı canım...varsa sebebi bu ama yoksa bilmiyorum inşallah yoktur adetlerin düzenlimi bunlara bağlı olarak saç önlerinde azalma oluyor

ela çok teşekür ederim cnm moralimi düzelttin resmen bazı arkladaşlarım kardeşim ve annemde senin gibi dioda hiç bu kadar saçım dökülmedi hayatımda bugün yine banyo yaptım 100 ün üzerinde dökülme vardı bide eskide tutucak lastik bile bulamzdım saçlarımı saç derim gözükmezdi saçtan şimdi seyrek cansız mat bi garip oldu o simsiyah rengi gitti sarımsı bi renge dönüştü yün gibi oldu galiba kazıtmam lazım denemediğim şey kalmadı gibi çünkü

aynen bende senin gibiyim hergün önlerimin resmini çekiyorum benimki pko ve b12 eksikliğinden döküldü önlerim çok açıldı resmen kel kaldım bi zaman b12 ilaçları vitaminler sarımsak biotin derken küçük küçük saçlarım çıktı çok şükür ama çok gürdü saçlarm benimde hala gür gerçi arka kısımları önler açıldı kaç tane doktora gittim çok fazla saç kaybın yok dediler arkalar gür ya sözde halbuki ben dökülen yerlerden çıkmasını ve dökülmemesini istiyodum 500 tel döküldü yazmışın hemen git doktora daha fazla saç kaybın olmsın belli ki kan değerlerinden kaynaklanıyo

ya oturup sayıyorum hergün hergünde banyo yapıorum nerdeyse yapmadığım günler tarayıp sayıyorum 200 küsür civarı dökülüo baynyo yaptığımıdada önce şampuanlıorum sonrada tarıorum ama ağlıyasım gelior artık tarağa gelenleri durulayıp havlu dolabının üstüne koyuyorum banyodan çıkarken alıp odada sayıyorum her banyodan sonra ağlıyorum 450 ye yakın dökülüo banyodan sonrada kafayı yiycem ne boyattım ne perma yaptırdım üstelik 2 sene önce fönüde ütüyüde bıraktım :84:bide kökleri beyaz beyaz normalde kıl kökü siyah olmaz mı ?

bugün doktora gittimve acı gerçekler demir eksikliği b vitamini eksikliği ve en kötüsü troid bezlerim çalışmıormuş yani az çalışıormuş hemen tedaviye başlıycaklarmış nedir bu başıma gelenler duyunca zırıl zırıl ağladım bıktım yaaa bıktım:84::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…