Saç Uzatma Yöntemleri Sizce saçlarım nasıl ?

2 Havuçlu ve 1 Turplu su yaptıktan sonra..
(bioblas şampuan kullanıyorum ve , sarmsaklı şampuan yapıOrum.)

1 SAÇIM , 2.2.2011 TARİHİNDE..
2 SAÇIM 6.2.2011 TARİHİNDE ÇEKİLDİ...

1cm uzarmı canım ya?en iyi ihtimalle günde 1mm uzasa 4 günde 4mm yapar.Sen çok istiyorsun.Ben 2 aydır uğraşıyorum.O kadar kolay değil.

Hayatım ben zaten şakasına yazmıştım :))
dikkat ettysen ben oraya yazdım ki , canımı yesin xD
Yan igerçek sanma..

Evet bir tane daha resim getirdiimm
lütfen yorumlarada devam hasta olduğumdan dolayı ne turplu ne havuçlu ne sinemakii yapabildiiim ..
o yüzden bu normal hali....

bu 13.02.11 tarihinde çekiLDii

buda 20.02.11 tarihi

Gayet sağlıklı ve gür görünüyor Haydi iyisin almışsın iltifatları Nazar değmesin canım...

canım saçların gür ve bakımlı görnüyor allah banada oyle uzun sac nasıp etsın bır an once bak kıskandım işte

Canım çok güzel saçların var değerlendirmeyi bilirsen saçlarına yazık olmaz. Ama maşallah gerçekten.

Saçı gürleştiren sarımsaklı şampuanmı yani

nerdeyse hergün foto koymuşsun yahu,böle saç mı uzartakma bu kadar boşver sen kestirmediğin sürece o uzar ekstra bişi yapmana gerek yok.1ayda 1cm uzarmış saç zaten.ben senede 2 kere kestiriyom saçım belimde

nerdeyse hergün foto koymuşsun yahu,böle saç mı uzartakma bu kadar boşver sen kestirmediğin sürece o uzar ekstra bişi yapmana gerek yok.1ayda 1cm uzarmış saç zaten.ben senede 2 kere kestiriyom saçım belimde

katılıyorum. hadi ayda bir koysan neyse. her gün saçın uzayıp uzamadığı nasıl anlaşılsın. bnce saçını unut cnm derslerine çalış o kendiliğinden uzar zaten mrk etme sabrettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…