• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce saçımın hangi hali daha iyi???

mspaige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
2
0
36
Ankara
Merhaba bugün kuafore gidicem yardımınıza ihtiyacım var.18 yaşındayım saçlarım sarı koyuya döndürsemmi diye düşünüyorum resimlere bakarak karar verebilirsnz

Uploaded with ImageShack.us

şu anki halin hangisi ? bence ilk resimdeki koyu saçın çok yakışmış ama illa ki açık bir renk olsun istiyorum dersen bana kalırsa alttaki sarının biraz daha koyusu,küllü kumral gibi bir renk sana yakışacaktır.

alttaki resimdeki saçının rengi güzel ama yaşın daha 18 yaşıma uygun olsun diyorsan koyu renk daha yaşını gösterir ama ikisi de güzel karar senin

ikinci resimdeki saç rengin çok güzel ama yaşın küçük olduğu için seni biraz büyük göstermiş ama renge bayıldım nasıl elde ettin. kuaförde mi yoksa kendin mi boyadın.

Koyu renk diyorum bende:)Çok doğal ve hoş durmuş canım:49:

Koyu olabilir çünki gözlerin ortaya çıkmış...bende yıllarca sarıydım...makyaj yapmadan çıkamıyordum hep soluktum...şimde kışkırtıcı kahve yaptım...parlak ve hoş oldu.

koyu olan tabi ki ama diğer rengi sevdim yakışmış ama seni çok soluk göstermiş..ileriki yaşlarda dönebilirsin tekrar ama bu yaşlar böyle renkler için erken diye düşünüyorum ben..

bence de alttaki renk yaşını biraz büyük göstermiş, üstteki daha çok yakışmış daha doğal.. ama çok da koyulaştırma bence, koyu kumral ya da açık kahve tonlarını rahatlıkla kullanabilirsin..

koyu renk hem suratına gitmis gözlerini ortaya çıkartmıs hemde yasına uygun bir hava vermiş :66::66:

koyu daha fazla yakışmış sana ama sarı saçın tonu biraz turuncu gibi belki resimden öyle görünüyordur daha farklı bir sarı küllü sarı gibi bir renkte sana gder diye düşünüyorum bence her ikisinden de farklı bir ton yaptır

Back