- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi meltem2809
-
al bendede okadar.. uzun vadede kullanırım sıkılmam pişman olmam diyenler yapsın siyahı.. yoksa işleri cok zorCanım ben sapsarı saçlarımı 2 hafta önce simsiyah yaptım.Siyahın kolay kolay açılmayacağını bile bile siyaha boyadım.Artık 2-3 yıl siyah saç kullanırım bana yakıştıda pişman değilim yani.
Uzun süre kulanırım diyorsan boya elbetteyerimseniben
al bendede okadar.. uzun vadede kullanırım sıkılmam pişman olmam diyenler yapsın siyahı.. yoksa işleri cok zor
siyah akmıyor, derdi azi güzel de gözüküyor, sana da yakışır, uzun süre kullanmayı planlıyorsan boya bence..
ben de kararsız kalıp kahve tonlarına boyamıştım derdim seninkiyle aynıydı ama hep aktı o tonlar..
bi ay önce siyaha boyadım, çok memnunum en az bi sene bu renkteyim.. galiba 3 ayda bir bile boyasam yırtıcam..
bu arada saçlarımın ucu röfleden çok ince ve sağlıksız ve açık renk duruyordu, siyahla daha sağlıklı ve güçlü gözüküyorlar..
ayrıca kahveden daha seksapel bi renk bence siyah opuyorumnanaktan
Canım bence de önce de yazmıştım ben uzun süreli kullanırım sıkılmam diyorsan boya.
Siyah saç gerçekten benim saçlarımı da daha kalınlaştırdı.
Saçlarım sarı iken inceydi.
Yok ben sıkılırım uzun süreli kullanamam siyah saçı diyorsan boyamam saçlarına yazık etme güzelimm:umursamaz:
evet cnm kestane dahada yakışmış sana =)
Sakın Sakın Sakın...
Saçını sakın siyah yapma.. Git sor bi kuaföre hepsi yapma der..
Ben uzun süre kullandım. Değiştirsen değiştiremiyosun. Durup durup saçımı siyaha boyuyordum. değişiklik istiyorum ya..
Neyse en son dayanamadım. Yeter artık dedim ya. Saçlarımda nasıl uzamış. Gittim açtırdım. Bi de kestirdim. Valla o ne öyle kapkara. Sıcakta güneşi de çekersin. Başka renkler dene hayatım. Siyah dönüşü olmayan bi yol bence. Saçına yazık.
güsel olmuş bence cnm güle güle kullannn
çok güzel olmuş güle güle kullan kaydirigubbakcemile3
bu arada siyah canlı makyajı çok güzel kaldırıyo aklında olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?