• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce Saçımı Siyah Yapmalımıyım??

Canım ben sapsarı saçlarımı 2 hafta önce simsiyah yaptım.Siyahın kolay kolay açılmayacağını bile bile siyaha boyadım.Artık 2-3 yıl siyah saç kullanırım bana yakıştıda pişman değilim yani.
Uzun süre kulanırım diyorsan boya elbetteyerimseniben

Canım ben sapsarı saçlarımı 2 hafta önce simsiyah yaptım.Siyahın kolay kolay açılmayacağını bile bile siyaha boyadım.Artık 2-3 yıl siyah saç kullanırım bana yakıştıda pişman değilim yani.
Uzun süre kulanırım diyorsan boya elbetteyerimseniben
al bendede okadar.. uzun vadede kullanırım sıkılmam pişman olmam diyenler yapsın siyahı.. yoksa işleri cok zor

kızlar saçımı koyu kestanede dahil biçok koyu renge boyadım ama o küllü kahve beni batırdı sanırım bende kutudakınden daha açık bi renk oldu bu seferde kahveye dogru açılıyor siyaha boyayıp bi kerede kurtılıyım diyorum çünkü koyu kestane yapsamda akıcak ve ben sürekli boyayıp saçımı yıpratmak ıstemıyorum . bu arada yakışırsa sıkılmam diye düşünüyorum çok kararsızım :(

siyah akmıyor, derdi azi güzel de gözüküyor, sana da yakışır, uzun süre kullanmayı planlıyorsan boya bence..
ben de kararsız kalıp kahve tonlarına boyamıştım derdim seninkiyle aynıydı ama hep aktı o tonlar..
bi ay önce siyaha boyadım, çok memnunum en az bi sene bu renkteyim.. galiba 3 ayda bir bile boyasam yırtıcam..
bu arada saçlarımın ucu röfleden çok ince ve sağlıksız ve açık renk duruyordu, siyahla daha sağlıklı ve güçlü gözüküyorlar..
ayrıca kahveden daha seksapel bi renk bence siyah opuyorumnanaktan

siyah akmıyor, derdi azi güzel de gözüküyor, sana da yakışır, uzun süre kullanmayı planlıyorsan boya bence..
ben de kararsız kalıp kahve tonlarına boyamıştım derdim seninkiyle aynıydı ama hep aktı o tonlar..
bi ay önce siyaha boyadım, çok memnunum en az bi sene bu renkteyim.. galiba 3 ayda bir bile boyasam yırtıcam..
bu arada saçlarımın ucu röfleden çok ince ve sağlıksız ve açık renk duruyordu, siyahla daha sağlıklı ve güçlü gözüküyorlar..
ayrıca kahveden daha seksapel bi renk bence siyah opuyorumnanaktan

Canım bence de önce de yazmıştım ben uzun süreli kullanırım sıkılmam diyorsan boya.
Siyah saç gerçekten benim saçlarımı da daha kalınlaştırdı.
Saçlarım sarı iken inceydi.
Yok ben sıkılırım uzun süreli kullanamam siyah saçı diyorsan boyamam saçlarına yazık etme güzelimm:umursamaz:

Canım bence de önce de yazmıştım ben uzun süreli kullanırım sıkılmam diyorsan boya.
Siyah saç gerçekten benim saçlarımı da daha kalınlaştırdı.
Saçlarım sarı iken inceydi.
Yok ben sıkılırım uzun süreli kullanamam siyah saçı diyorsan boyamam saçlarına yazık etme güzelimm:umursamaz:

boyadım kızlar hemde son anda fikir değiştirip mavi siyahaa :D yüzüme hoş durdu tenımede güzel durdu fikirleriniiz için cok tesekkürler bi postişlerimide boyııyım fotograf koyucamm :Dhihoyyyt

Eklentiler

• $100_0890aaaaaaaaaaaa (250 x 333).jpg
    $100_0890aaaaaaaaaaaa (250 x 333).jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 63
Sakın Sakın Sakın...
Saçını sakın siyah yapma.. Git sor bi kuaföre hepsi yapma der..
Ben uzun süre kullandım. Değiştirsen değiştiremiyosun. Durup durup saçımı siyaha boyuyordum. değişiklik istiyorum ya..
Neyse en son dayanamadım. Yeter artık dedim ya. Saçlarımda nasıl uzamış. Gittim açtırdım. Bi de kestirdim. Valla o ne öyle kapkara. Sıcakta güneşi de çekersin. Başka renkler dene hayatım. Siyah dönüşü olmayan bi yol bence. Saçına yazık.

Sakın Sakın Sakın...
Saçını sakın siyah yapma.. Git sor bi kuaföre hepsi yapma der..
Ben uzun süre kullandım. Değiştirsen değiştiremiyosun. Durup durup saçımı siyaha boyuyordum. değişiklik istiyorum ya..
Neyse en son dayanamadım. Yeter artık dedim ya. Saçlarımda nasıl uzamış. Gittim açtırdım. Bi de kestirdim. Valla o ne öyle kapkara. Sıcakta güneşi de çekersin. Başka renkler dene hayatım. Siyah dönüşü olmayan bi yol bence. Saçına yazık.

yaptım artık canım :)) 2 3 yıl sıkılmadan kullanırım ben yanı o konuda sorun yok :)

çok güzel olmuş güle güle kullan kaydirigubbakcemile3

bu arada siyah canlı makyajı çok güzel kaldırıyo aklında olsun cnm

bende saçımı koyu kestane yapıcam ve daha boyamak istemiyorum saçlarım seyrek ve ince telli boya boya nereye kadar bide değişken ruhluyum siyaha boyasam bidaha dönüşüm olmuycak ama koyu kestanede saçın rengi zamanla akıyo ve rahatca açılıyo arkadaşim koyu kesatane yaptı sonra uclarınıda açık sarı yaptı cokta güzel olmuştu halende kullanıyo... (bu arada tenim beyaz banada yakışır heralde dimi)

ben çok beğendim canım güle güle kullan sıkılmaman dileğiyle :))zemuszemus

sıyah assslaa yaptırma derım cunku ben de sıyah magduruyum hala saclarım sıyahın travmasından kurtulamadı.

Back