• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce Saçımı Siyah Yapmalımıyım??

meltem2809

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
201
10
298
32
meraba kızlar saçlarımı geçen yaz küllü kahveye boyatmıştım 2 defa.Pişman oldum :( daha sonra koyu çikolata kahve yaptım yine açıldıgını görünce koyu kumral ,açık kestane,koyu kestane derken kendı rengime yakın bi renk elde ettim bu arada kendi saç rengim açık kestaneyle koyu kestane arasında bişey. ama son boyadıgımda iyi boyayamadım sanırım yanlarında kahve tonunda renkler kaldı , saçlarım kısa oldugu için postiş almıştım kestane renginde. bu seferde en son boyadıgım koyu kestane akıyor saçımdan yanlarda kahve kahve sırıttıgını düşünüyorum ve kendı saçımda postişlere göre daha açık.Kendi saçımı tekrar postişlerin rengi olan kestaneye boyasam tekrar açılcagını düşünüyorum. En iyisi hem saçımı hemde postişleri siyaha boyayıp kurtulmak ıstıyorum.hem bi değişiklik olur diye düşünüyorum.Koyu kestane yaptıgımdada çok begenilmişti .Beyaz tenliyim herkez yakışcagını söyledi ama ben çok kararsızım :çok üzgünüm:

Ten rengimi belli eden bi fotograf yolluycam yorumlarınızı bekliyorum yardıma ihtiyacım var :1no2:

Resimi ekliyemedigim için upload edip link vermek zorunda kaldım kusura bakmayın.

RapidShare: Easy Filehosting

bencce yapma 0pişman olrsn sonra s ıyahtan donmesi de cok zor
hem sıyah da akarsa nlcak? çok çirkin durur

bencce yapma 0pişman olrsn sonra s ıyahtan donmesi de cok zor
hem sıyah da akarsa nlcak? çok çirkin durur

biliyorum cnm dönüş zor ama saçımı en son koyu kestaneye boyamıştım bıraz aktı yanı siyaha boyadıktan sonra akınca çok kötü bi renkmi olur :S

1.resim koyu kestaneyi boyadıktan bi gün sonra kızlar :)

altındakinide ten rengimi görebilmeniz için ekledım

Eklentiler

• $spds.jpg
    $spds.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 85
  • $100_0648qaaa (200 x 352).jpg
    $100_0648qaaa (200 x 352).jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 87
siyah yakışır mı evet yakışır yüz hatların güzel sert durmaz basitte durmaz ben siyahı seviyorum ama siyahtan vazgeçmek istediğinde saçına kimyasal işlem yaptırmak zorunda kalırsın ben şu an ki halini beğendim belki o rengi istiyorum ondan bilmiyorum=) koyu kestaneninde siyahtan çok fazla bi farkı yok aslında mavi siyaha boyayabilrisin tabi sen bilirsin umarım yardımcı olmusumdur=)

çok teşekkürler canım koyu kestanenınde pek bi farkı yok biliyorum ama çok çabuk akıp gitti saçımdan bu seferde postişlerimde arasnda bi fark oluştu tek çözümü siyahta gördüm ama sonra ya sıkılırsam saçımda yıpranıcak diye düşünüyorum

Asla siyah yapma cnm.
Cabuk sıkılıp en azından 3-4 ay boyunca sacından akmasını bekliceksin bu en iyi ihtimal.
Kimi de boyayı akıtamıyor bile kestiriyor her seferinde zamanla kendi rengi cıkınca siyahtan anca kurtuluyor bu da 2 seneyi alıyor anca...

Asla siyah yapma cnm.
Cabuk sıkılıp en azından 3-4 ay boyunca sacından akmasını bekliceksin bu en iyi ihtimal.
Kimi de boyayı akıtamıyor bile kestiriyor her seferinde zamanla kendi rengi cıkınca siyahtan anca kurtuluyor bu da 2 seneyi alıyor anca...

3 4 aydan beri koyu kullanıyorum cnm .Siyah yapsam bile 3 4 ayda sıkılcagımı sanmıyorum.Akmıcak tek boya bu dıye dusunuyorum kısa zamanda zaten o yuzden bunu seçtim .Güneşte falan yoğun kahve tonlarının yansımasını ıstemıyorum .Tek derdim yakışıp yakışmıcagı mirmirmirmir

siyaha boyamada ne renge boyarsan boya bak benım gibi Milletin sözünü dinlememezlik yapmaa Canım Siyahtan dönmek için Neler yapıyorum

evet bencede kesinlikle siyaha boyama saçlarını...hem ben 2. resmi beğendim saçlarının arasında kahveler var güzel duruyor bence tabii....

saolun kızlaar fikirleriniz içinn :)

en kötü ihtimal koyu kestane yaparım çünkü uçlarıda postişlerimden açık bi renk

koyu kestanede siyah gibi duruyor cnm hiç siyah yaptırma dönüşü çok zor saçların maffolurr..malum sürekli insan saç rengini değiştirmek istiyor.onun için koyu kestane yada koyu kahve iyi zaten simsiyah duruyor ikiside..

Back