- 22 Haziran 2009
- 201
- 10
- 298
- 32
- Konu Sahibi meltem2809
meraba kızlar saçlarımı geçen yaz küllü kahveye boyatmıştım 2 defa.Pişman oldum daha sonra koyu çikolata kahve yaptım yine açıldıgını görünce koyu kumral ,açık kestane,koyu kestane derken kendı rengime yakın bi renk elde ettim bu arada kendi saç rengim açık kestaneyle koyu kestane arasında bişey. ama son boyadıgımda iyi boyayamadım sanırım yanlarında kahve tonunda renkler kaldı , saçlarım kısa oldugu için postiş almıştım kestane renginde. bu seferde en son boyadıgım koyu kestane akıyor saçımdan yanlarda kahve kahve sırıttıgını düşünüyorum ve kendı saçımda postişlere göre daha açık.Kendi saçımı tekrar postişlerin rengi olan kestaneye boyasam tekrar açılcagını düşünüyorum. En iyisi hem saçımı hemde postişleri siyaha boyayıp kurtulmak ıstıyorum.hem bi değişiklik olur diye düşünüyorum.Koyu kestane yaptıgımdada çok begenilmişti .Beyaz tenliyim herkez yakışcagını söyledi ama ben çok kararsızım :çok üzgünüm:
Ten rengimi belli eden bi fotograf yolluycam yorumlarınızı bekliyorum yardıma ihtiyacım var :1no2:
Resimi ekliyemedigim için upload edip link vermek zorunda kaldım kusura bakmayın.
RapidShare: Easy Filehosting
Ten rengimi belli eden bi fotograf yolluycam yorumlarınızı bekliyorum yardıma ihtiyacım var :1no2:
Resimi ekliyemedigim için upload edip link vermek zorunda kaldım kusura bakmayın.
RapidShare: Easy Filehosting