• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce saçımı hangi renge boyamaliyim?

consent

eşime aşığım
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
355
0
26
Niğde
saçlarım doğal rengi kumral di kuaför üstüne hafif turuncu ve sarı karışık paket attı şimdi saçımı boyamak istiyorum ama hangi renge önerileriniz var mi çok açık olmasını istemiyorum doğal olsun aklımda açık küllü kumral var ama çok mu açık olur ya da koyu küllü kumral ve küllü kumral nasıl olur

şu anda bnm saçımda senin dediğin renklerde ve bende değiştirmeyi düşünüyorum. bu senenin modası ne renk acaba? ben çok doğal renkleri sevmiyorum çok çabuk sıkılıyorum. ama çok fazla ben burdayım da demicek. çok şey mi istiyorum kiiiiiiiiiiiiii

saçının şu anki fotosunu koysan daha iyi yorum yapabiliriz.kendi saç rengin kumralsa açık küllü kumral iyi durur çok açık bir renk de değil zaten öbür karışım koyultabilir saçını ama dediğim gibi kafamdaki kumral tanımına göre söylüyorum şu an

saçının şu anki fotosunu koysan daha iyi yorum yapabiliriz.kendi saç rengin kumralsa açık küllü kumral iyi durur çok açık bir renk de değil zaten öbür karışım koyultabilir saçını ama dediğim gibi kafamdaki kumral tanımına göre söylüyorum şu an

Kapalı olduğum için yüzümü gizlesemde koymak istemiyorum cevabın için çok sağol ben net ten açık küllü kumrala baktığım çok açık renkler çıktı ben daha doğal olsun istiyorum

Back