• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri sizce saçımı hangi model kestireyim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

derya_67

hayat birgün o da bugün
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
902
29
46
39
Zonguldak
ah ah bekarlığımdaki saçlarımı çok özlüyorum. belime kadar uzanan karemel rengi sımsık saçlarım vardı. kestirmekle ne büyük hata yaptım :50:
şimdi ise omuz hizamdan biraz uzun kendi renginde yani koyu kestane doğum sonrası dökülmüş ve canlılığını yitirmiş saçlarım var. bebeğim olduğu için sürekli toplamak zorunda kalıyorum. uzatmak istiyorum ama kuaförüm kısacık kestir daha sağlıklı uzar dedi. bende sönmüş cansız görüntüsünden kurtulmak için kestirmeyi düşünüyorum.
2 model arasında gidip geliyorum. sizce hangi model kestireyim?

$jmnkj.jpg $imagesCANP9QVN.jpg

yüz şekliniz nasıl?
ona göre belirlemelisiniz modeli.
burdan bakınca 1. si katlı olduğu için daha havalı duruyor
ama eskisi gibi uzatmayı düşünüyorsanız sağdaki gibi katsız kestirirseniz daha güzel uzar ve daha gür gözükür.

sagdakı ama modeller nerdeyse aynı soldakıne brz kat vermışler sdece

evet sağdakinin daha çok yakışacağını düşünüyorum bende

yüz şekliniz nasıl?
ona göre belirlemelisiniz modeli.
burdan bakınca 1. si katlı olduğu için daha havalı duruyor
ama eskisi gibi uzatmayı düşünüyorsanız sağdaki gibi katsız kestirirseniz daha güzel uzar ve daha gür gözükür.

yüz şeklim oval
teşekkürler

ben ikisinide beğendim..ama eğer yüzün ovalse sağdaki daha iyi duracaktır ...
hem kullanımıda kolay olur..bebekle bakamazsın....
bir taç yada hoş vir aksesuarla bile şık olr..bence sağdaki... :21:

bence de sağdaki daha güzel uzar
ancak saçlarını sıkı toplamak saçları çok kırar
yani bakımsız durmaz zaten kestirdikten sonra toplamamaya çalış
pratik duşta kullanabilinen saç maskeleri var onları kullanabilirsin uçları kırılmasın diye
beslenmene de dikkat et zaten bebişini emziriyorsundur ceviz fln çok yararlı saçlara
bebişine allah uzun ömürler güzel zamanlar versin saçının kökü sende nası olsa yine uzar :))

Son düzenleme:
çok teşekkürler arkadaşlar

sağdaki model benimde aklıma yattı
kuaförüm becerebilirse pazar günü kestirip resmini koyarım
inşallah istediğim gibi olur :26:

çok teşekkürler arkadaşlar

sağdaki model benimde aklıma yattı
kuaförüm becerebilirse pazar günü kestirip resmini koyarım
inşallah istediğim gibi olur :26:

ben de ilk doğumumdan sonra saçlarımı kısacık kestirmiştim. Bebeğine bakarken çok daha kolay kullanıyorsun hemde daha sağlıklı saçlara kavuşuyorsun. Her iki modelde çok güzel...

hmm soldaki katlı kesim yani sürekli kuaför bakım ister buna vaktiniz yoksa kestirmeyin o şekilde tabi kendi saçınız nasıl bilmiyorum kıvırcık mı düz mü sağdaki daha günlük daha rahat kullanılacak bir model bence onu tercih edin :)

ben de ilk doğumumdan sonra saçlarımı kısacık kestirmiştim. Bebeğine bakarken çok daha kolay kullanıyorsun hemde daha sağlıklı saçlara kavuşuyorsun. Her iki modelde çok güzel...

bende saçlarımı sürekli toplamak zorunda kalıyorum salık bıraktığımda toka izi oluyor ve sönük kalıyor hemde bebeğimin ağzına falan giriyor. onu büyütene kadar sanırım hep kısa saç kullanacağım.

hmm soldaki katlı kesim yani sürekli kuaför bakım ister buna vaktiniz yoksa kestirmeyin o şekilde tabi kendi saçınız nasıl bilmiyorum kıvırcık mı düz mü sağdaki daha günlük daha rahat kullanılacak bir model bence onu tercih edin :)

Bence de sağdaki model.Soldakinin saçlar uzadıkça kullanımı zor oluyor.

1.model daha iyi duruyor.

çoğunluk sağdaki modelden yana
bende ilk gördüğümde çok beğenmiştim ama tereddütlerim vardı artık eminim...
bu arada saçlarım hafif iri dalgalı ama genelde düz kullanırdım.

evet doğum sonrası saçları uzatmak çok zor oluyor.kısa saç çok çok rahattt.bence sağdaki model çok hoş.hatta daha da kısa olabilir.değişiklik süper olur harika bir seçim yapmışın tatlım:1:

evet doğum sonrası saçları uzatmak çok zor oluyor.kısa saç çok çok rahattt.bence sağdaki model çok hoş.hatta daha da kısa olabilir.değişiklik süper olur harika bir seçim yapmışın tatlım:1:

teşekkür ederim
sağdaki model kestirdim çok rahat kullanıyorum
tam istediğim gibi oldu kuaförümün ellerine sağlık :12:

Back