Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O hataya düştüm ben geçen yıl abla Biliyorsun benimki askere gidince bunalıma girdim ve saçımı kestirdim Sonra pişmanlık diz boyu tabi Ama zaten kafaya koyduğumuz zaman pişman olacağımızı bilsek de illaki kestiririz biz o saçı
Ama bugün ama haftaya ama seneye
Gördüm fotoğrafını maşallah harikasın Kısa saç da yakışır kesinlikle ama uzun saçın yerini hiçbir zaman tutmaz
Canım hiç kısa saç kullanmamışsın kestirdiğin zaman pişman olabilirsinAma çok yakışır
Azar azar kısaltmayı denesen önce omuzlarında kestirsen daha sonra ondan memnun olursan biraz daha kısaltsan
Evet canım yaaa bir kez kafaya koymaya görelim yapana kadar rahat etmeyiz.Bende koydum bir defa aklıma cesaretimi topladığım an kestirip kurtulacağımİşte mesela sen pişman olmuşsun ama olumlu deneyimler yaşayanlarda olmuş bakalım ben ne hissedeceğim o gün geldiğinde.Sağol bitanem güzel yorumun için ayrıca
Hemşom kökten keseyimde kurtulayım diyorum,bu iş öyle az az olacak iş değil en iyisimi sıfıra verdirmek aslında
Merhaba,
Kendimi bildim bileli saçlarım hep uzundu.Yani en son 7 yaşımda falandım saçlarımı kısa olarak hatırladığım.Kimi zaman belime kadar inen uzunlukta kimi zaman omuzlarıma dökülen hizada ama hep uzun saçlarım oldu.Hemen her rengi denedim uzun saçlarımda ve yıllardır hep sarı saçlarım.Şimdi saçlarımı kısacık kestirmek istiyorum.Sizce pişman olurmuyum?Yıllarca uzun saç kullanıp kısa kestirenler sonradan büyük pişmanlıklar yaşadımı acaba?Renk olarak yine sarı balyajlar düşünüyorum ama endişem ya kendimi sonrasında kötü hissedersem..Tamam kökü bende sonra yine uzayacaktır mutlaka ama şuan kötü olan ruh halime birde bu eklenirse dahada kötü hissetmekten korkuyorum.Fikirleriniz neler acaba?
Kafamdaki modeller şunlar:
şu iki model hep cezbetmiştir beni, çok yakışır sana da
Kızlar evet kestirmek konusunda netleştim artık.Yani aklımda kalacağına denemekten zarar gelmez.Biraz rahatsızım (gribal birşeyler) bunu atlattıktan sonra kestiriyorum.İlginize ve önerilerinize teşekkür ederim canlarÖpüyorum sizi
Dış görünüşünde yeniliklere çok da açık olmayan biri olarak yakın zamanda asimetrik küt kestirdim saçlarımı...
Model olarak kullanımı çok rahat... Evde düzleştirmesi de şekillendirici ile dalga vermesi de... Ve her iki şekilde de çok hoş görünüyor gözüme...
Önler daha uzun olduğu içinde birden alışılmışın dışında bir görüntüde hissetmenin etkisini hafifletiyor sanırım...
Gerçi karar vermişsiniz ama emin değilseniz bunu da bir düşünün derim
Eki Görüntüle 878378