Sizce rahatsızlığım ne olabilir?

madly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
52
0
86
37
Ankara
kızlar merhaba,bende çok yoğun akıntı ama renksiz su gibi bir akıntı,kaşıntı,yanma sorunu var.bugün koku da başladığını fark ettim. doktora gidebilecek durumda değilim şu anda işin açığı muayeneden korkuyorum:( mantar gibi gözüküyor ama sayfalarda yazılanları okudum ama akıntım su gibi hem çok sıvı hem de şeffaf:S idrar yaparken falan yanmam oluor:S yalnızkaşıntım dayanılamacak gibi değil çoğu zaman fark etmiorum. ne olur sizde de benzer birşey olduysa yardım edin. çok sağolun şimdiden

Talım biz ne dersek olmaz dr gitmelisin aynı problem bendede vardı tüplerim tıkantı iltahaptan bebeğim olmuyor sakın aksatma tedavini..
Fitil ve antibiyotik verir dr büyük ihtimal ve yıkama jeli sebomet filan tedavini ol..Geçmiş olsun...

büyük ihtimal iltihaplanma vardır canım, arkadaslarında dediği gibi doktora, git mutlaka bekliyerek geçmez, üstüne artırma.

canim vajinal enfeksiyon kapmissindir...

bir kadin doktoruna gorun sana gereken fitil ve kremi verecektir...

gecmis olsun canim...

Mantar Olmadığı Kanısındayım..
Mantar Enfeksiyonu Kapıldığında, Beyaz Peynir Gibi Akıntı Oluyor..

Muayeneden Sakın Korkma..
Rica Edersin Alet Falan Sokmazlar Vajinaya..
Ama Mutlaka Bir Uzmana Görünün..

Teşhis koymam mümkün değil ama anlattığın belirtiler idrar yolu enfeksiyonuna benziyor...
Dr'a gitmekten neden korkuyorsun? Ben alttan muayene istemediğim için dr'um ultrasonla bakıp ilaç vermişti öyle atlatım...
Dr'lar istemedğin hiçbirşeyi zorla yapamazlar bunu unutma...

kızlar merhaba,bende çok yoğun akıntı ama renksiz su gibi bir akıntı,kaşıntı,yanma sorunu var.bugün koku da başladığını fark ettim. doktora gidebilecek durumda değilim şu anda işin açığı muayeneden korkuyorum:( mantar gibi gözüküyor ama sayfalarda yazılanları okudum ama akıntım su gibi hem çok sıvı hem de şeffaf:S idrar yaparken falan yanmam oluor:S yalnızkaşıntım dayanılamacak gibi değil çoğu zaman fark etmiorum. ne olur sizde de benzer birşey olduysa yardım edin. çok sağolun şimdiden

senin rahatsızlığın sistit olabilir idrar yanması enfeksiyonu. İdrarını bir damla yaptığında bile yanar ve çok akıntı olur. Doktora gitmelisin korkulacak birşey yok bunu çekmektense git muayene ol geçer gider.

Back