- 5 Kasım 2024
- 37
- 4
- 24
-
- Konu Sahibi angelsercan
Bakarmsnz pozitif mi hepsi ayrı testYani ıslanmaya az cizgi bazılarında ortaya çıkıyor bazıları hic cikarmiyor
Bakarmsnz pozitif mi hepsi ayrı test
Yok aynı değil days doktor ve artımed kaset olan test de bebe timePeki hepsi ayni markanın. Testlerini var gibi
Sizce pozitif miSonucu çok.merak ettim bu markaların hepsi cizgi çıkarıyor yoksa da bakalim ins vardir
Kuzum benim yaptığım test de aynı böyle görünüyordu kan verince çıkmıyor. 1 hafta sonra testi bir daha yap o çizgi koyulaşıyor ondan sonra kan ver çıkıyor. Benimde böyleydi hamilesin bence güzel haberler alırsın inşallahSizce pozitif mi
Dün attığım fotoyu görüyor musun bence düne göre daha koyu sizceKuzum benim yaptığım test de aynı böyle görünüyordu kan verince çıkmıyor. 1 hafta sonra testi bir daha yap o çizgi koyulaşıyor ondan sonra kan ver çıkıyor. Benimde böyleydi hamilesin bence güzel haberler alırsın inşallah
Sen hamile misin inşallah bende öyleyimdir bende 2 gün önce kan verdim negatif ama her marka yaptım nerdeyse hepsinde böyle çıkıyorKuzum benim yaptığım test de aynı böyle görünüyordu kan verince çıkmıyor. 1 hafta sonra testi bir daha yap o çizgi koyulaşıyor ondan sonra kan ver çıkıyor. Benimde böyleydi hamilesin bence güzel haberler alırsın inşallah
Benim de bu şekilde çıkmıştı testim aynısı seninkilerin. Ben de kan verdim ertesi günü çıkmadı kanda. Sonra vazgeçmiştim ama bir his vardı içimde dedim biraz zaman geçsin tekrr yapayım 1 hafta sonra yaptığımda o çizgi koyulaştı şuan 7 aylık bir kızım varSen hamile misin inşallah bende öyleyimdir bende 2 gün önce kan verdim negatif ama her marka yaptım nerdeyse hepsinde böyle çıkıyor
İçini rahat tut acele etme şu an kanda çıkmaz 1 hafta sonra falan bir daha test yap koyulaşırsa git kan verSen hamile misin inşallah bende öyleyimdir bende 2 gün önce kan verdim negatif ama her marka yaptım nerdeyse hepsinde böyle çıkıyor
Ay inşallahhhhBenim de bu şekilde çıkmıştı testim aynısı seninkilerin. Ben de kan verdim ertesi günü çıkmadı kanda. Sonra vazgeçmiştim ama bir his vardı içimde dedim biraz zaman geçsin tekrr yapayım 1 hafta sonra yaptığımda o çizgi koyulaştı şuan 7 aylık bir kızım var
Göğüslerim şiş ve sıkınca acıyor ama kanda önce sonra idrarda değilim nasıl idrar pozitif inşallah dua et olsunİçini rahat tut acele etme şu an kanda çıkmaz 1 hafta sonra falan bir daha test yap koyulaşırsa git kan ver
Allah'ım sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah stres yapma içini ferah tut Allah'ın izniyle var diye düşünüyorum benAy inşallahhhh
Önceki yüklediğim fotoları görüyor musun bilmem ama daha koyu onlara göreİçini rahat tut acele etme şu an kanda çıkmaz 1 hafta sonra falan bir daha test yap koyulaşırsa git kan ver
Adet ağrısı gibi ağrıların da olabilir ben göğüslerime dokunamıyordum çok sızlıyordu daha yeni yeni yerleşiyor yerineGöğüslerim şiş ve sıkınca acıyor ama kanda önce sonra idrarda değilim nasıl idrar pozitif inşallah dua et olsun
Teşekkür ederim canmmm keşke buranın dısında da konusabılsek bilgi aktarımı için ben bilmiyorum çünküAllah'ım sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah stres yapma içini ferah tut Allah'ın izniyle var diye düşünüyorum ben
Önceki yüklediğim fotoları görüyor musun bilmem ama daha koyu onlara göre
Instagramdan ekleyebilirsin beni anlatırım sana elimden geldiğince numaramı vermek burada doğru olmayabilir belkiTeşekkür ederim canmmm keşke buranın dısında da konusabılsek bilgi aktarımı için ben bilmiyorum çünkü
İnstagramını yaz sil geriInstagramdan ekleyebilirsin beni anlatırım sana elimden geldiğince numaramı vermek burada doğru olmayabilir belki
Yazdım gördün müİnstagramını yaz sil geri