- 19 Ağustos 2023
- 12
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi hiiicccoylesine
-
Pozitiflik görünmüyorArkadaşlar hormonlu spiralim var, polipim olduğu icin doktor spirali çıkarmak istememisti rahim icine sf ile doldurup ultrasonla bakmıştı, çok kanamam oluyor diye de kanamayi azaltmasi, rahmi duzenlemesi icin ilaç kullanmıştım. Bir süredir adet olmadığım için test yaptım ve sonuçlar bu şekilde, sizce pozitif midir ya? Acaba sf ile bakmasi esnasinda veya baska bir şekilde spiral kaymış olabilir
Bu test bozuk her ikisi de. Fazla damlatıyorsunuz sanırımArkadaşlar hormonlu spiralim var, polipim olduğu icin doktor spirali çıkarmak istememisti rahim icine sf ile doldurup ultrasonla bakmıştı, çok kanamam oluyor diye de kanamayi azaltmasi, rahmi duzenlemesi icin ilaç kullanmıştım. Bir süredir adet olmadığım için test yaptım ve sonuçlar bu şekilde, sizce pozitif midir ya? Acaba sf ile bakmasi esnasinda veya baska bir şekilde spiral kaymış olabilir mi?
Testler bozuk gibiArkadaşlar hormonlu spiralim var, polipim olduğu icin doktor spirali çıkarmak istememisti rahim icine sf ile doldurup ultrasonla bakmıştı, çok kanamam oluyor diye de kanamayi azaltmasi, rahmi duzenlemesi icin ilaç kullanmıştım. Bir süredir adet olmadığım için test yaptım ve sonuçlar bu şekilde, sizce pozitif midir ya? Acaba sf ile bakmasi esnasinda veya baska bir şekilde spiral kaymış olabilir mi?
İnşallah ya istemiyorum su anPozitiflik görünmüyor
Test bozuk çıkmış tekrarlayın bence testiİnşallah ya istemiyorum su an
Testler bozuk sonuç çıktı mıSabah kan testi verdim bakalım ne çıkar
Daha çıkmadii çıktığında yazarım buraya daTestler bozuk sonuç çıktı mı
resmını paylasırmısnın canmSonucum çıktı negatif. <200 yazıyor
Ya polip görünüyor dediler sonra emin olmak icin histereskopi yapilacakti doktor önce bir ultrasonla bakayim dedi baktığında polip yoktu, parça alırlarken muhtemelen polipi de almislardir zaten çok ufakmis dedi, o şekilde polipim alınmış olmuştuBen merak ettim neden polip ameliyatı olup kurtulmadınıztest dağılmış ama negatif galiba ..
Eğer gebelik düşünüyorsan bence spirali çıkart ama spirale rağmen hamile kalanı duydum canım eğer öyle bişey olduysa alınmıştır dediğin gibi bir daha sorsaydın keşke evrak felan orda yazar aslında hayırlısı olsunYa polip görünüyor dediler sonra emin olmak icin histereskopi yapilacakti doktor önce bir ultrasonla bakayim dedi baktığında polip yoktu, parça alırlarken muhtemelen polipi de almislardir zaten çok ufakmis dedi, o şekilde polipim alınmış olmuştuama bu ultrasonla bakma sırasında spiralin kaymasindan korkmuştum
Yok canım ya gebelik dusunmuyorum su an icin, teşekkür ederim önerilerin icinEğer gebelik düşünüyorsan bence spirali çıkart ama spirale rağmen hamile kalanı duydum canım eğer öyle bişey olduysa alınmıştır dediğin gibi bir daha sorsaydın keşke evrak felan orda yazar aslında hayırlısı olsun
resmını paylasırmısnın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?