Sizce pike yakın mı?

Bu arada çok üzüldüm umarım bu ay gebelik olur istediğiniz gibi.
Nisan ayinda düşük yaptım o kadar doktora gittim pcos göstermiyor hormonların ultrasonun dediler ama bence var yani yoksa adet duzensizligi neden olsun ki bu ay yukurta büyütme için ilaç kullanacaktim kist oluştuğu için kullanmadım adet olana kadar en azından ovulasyonla takip ediyorum belki yakalarım yumurtlamayi diye insan çok isteyince olmuyor galiba

canim yumurtlamadan 24 saat once de hamile kalma ihtimalin var çünkü dediğim gibi spermler 72 saate kadar yasayabiliyor. Ama şansının yüksek olmasını istiyorsan da bugunu tabikide değerlendirmen de fayda var
Haklısın canım. Olmadı bugünü değerlendirip yarın çatlarda yarında değerlendirip akışına bırakalım. Bugün karnımda aşırı hareketlilik var hatta şu an. Göbeğin hemen alt kısımlarında. Ve çok hafif kaşık batması. Yarınki testime bakıcam ona göre ilerlerim artık hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

Çok haklısın çok isteyince olmuyor bence de. Benim olursa ikinci gebeliğim olacak. Bir oğlum var 6 yaşında. Aslında çok istemek demiym de oğlum için o çok istiyor. Bende artık ikinciyi düşünmeye başladım eşim de çok istiyor. Yaş da ilerledikçe daha zor olduğu için bi kaç aydır deniyoruz. Oğlum ilk denemede olduğu için bu beni biraz gerdi neden acaba sorun mu var diye. Halbuki yıllarca bekleyenler var böyle düşününce kendimi çok bencil hissediyorum. Bu ay olmazsa akışına bırakırım hayırlı zamanda olsun deyip. Dilerim hepimiz için öyle de olur

Allah inşallah herkese kalbindekini verir canım o herşeye vekildir

Kızlar dünkü testten sonra en son böyle silik çıktı bugün. Sizce catlamıs mıdır?

Eklentiler

• 8DFFA90A-F7B2-4F22-B750-BB108412747A.jpeg
    226,2 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar dünkü testten sonra en son böyle silik çıktı bugün. Sizce catlamıs mıdır?
merhaba bende laboquıck kullanıyorum piki görmüşsünüz silikleşmeye başlamış çatlama olmuş bence benim testlerimde bu şekil bende bugün pik gördüm

Eklentiler

• IMG_7707.jpeg
    225 KB · Görüntüleme: 14
merhaba bende laboquıck kullanıyorum piki görmüşsünüz silikleşmeye başlamış çatlama olmuş bence benim testlerimde bu şekil bende bugün pik gördüm
Evet sizin de pik görünüyor. Benim hatta üzerinden bi kaç saat geçtikten sonra t çizgisi daha koyu olmuştu. Sizin de yarın veya diğer gün catlar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…