Kaç günde bir adet olıyorsunjzevet lh düşük olunca daha koyu görünmüyor silik oluyor 2 gün daha bakıcam bugün döngümün 15.günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç günde bir adet olıyorsunjzevet lh düşük olunca daha koyu görünmüyor silik oluyor 2 gün daha bakıcam bugün döngümün 15.günü
28-29Kaç günde bir adet olıyorsunjz
Kaç günde bir adet olıyorsunjz
Ya ben silik olsa da değrlendirdim artık kesin olsun diye biz böyle test mest uğraşıyoruz kendimizi strese sokuyoruz aslındaHiçbir yumurtlama adete 7 8 gün kala olmaz benim bildiğim. Yumurtlama olur ve 14 gün sonra adet olursunuz. Herkeste bu böylesine. Sadece herkesin yumurtlama zamanı farklıdır. Ben 12 14 17 değerlendirdim maalesef. Diğer günler aşırı silik olduğu için değerlendirmedim.
Aynı testte pozitif böyle görmüştüm.Eki Görüntüle 3491774
Kızlar benim ovü testime de bakar mısınız ya. 10 ekimde adetim bitti 4.günde yani 14 ekimde böyle gördüm sonra daha silik olmaya basladı bu pik mi? Bugün adetle beraber 15.gün ama bugün silik sizce pik olmus mu fotoğrafta
Beklemem lazım o zamanAynı testte pozitif böyle görmüştüm.
pik degil canim ama yaklasmis gozukuyorÇok daha koyu olan c diğeri t
Senin testin gibi çıktıktan sonraki gün pik görmüştüm ben canımBeklemem lazım o zaman
Benim pazartesi idi sonra silik cıktıSenin testin gibi çıktıktan sonraki gün pik görmüştüm ben canım
o fotoğrafın üzerinden 4 gün geçti:/ silik su anpik degil canim ama yaklasmis gozukuyor
benim bugünde aynı dünki gibi koyu çıktı 2 gün mü sürdü pik günüm anlamadım dünde aynı böyle koyu kırmızıydı zatenAynı testte pozitif böyle görmüştüm.
Bugün daha belirgin gibi. Ve evet bazı kişiler 2 gün pik görebiliyor sen ilişkiye devam et. Daha çatlamamış bellikibenim bugünde aynı dünki gibi koyu çıktı 2 gün mü sürdü pik günüm anlamadım dünde aynı böyle koyu kırmızıydı zaten
Tamam canım çok teşekkür ederimBugün daha belirgin gibi. Ve evet bazı kişiler 2 gün pik görebiliyor sen ilişkiye devam et. Daha çatlamamış belliki
şu an tam pik yarın siliklesir bu test bu akşamı ve bir gün sonrasını değerlendirin canimKızlar ben ovü testin hiçbişey anlamadım üç gündür t çizgizisi koyu çıktı yumurtlamam oldu diye düşünüp değerlendirdim 2 günüde bugünde çatlamam olmuştur olduysa silik çıkar diye yaptım ama c silik t dahada koyu çıktı neden böyle çatlamam mı olmuycak acaba bir anlamış değilim bunun mantığını
bu arada reglin kaçıncı günüKızlar ben ovü testin hiçbişey anlamadım üç gündür t çizgizisi koyu çıktı yumurtlamam oldu diye düşünüp değerlendirdim 2 günüde bugünde çatlamam olmuştur olduysa silik çıkar diye yaptım ama c silik t dahada koyu çıktı neden böyle çatlamam mı olmuycak acaba bir anlamış değilim bunun mantığını
Anladım elimde test kalmadı zaten silikleştiğini göremiycem oyüzdenşu an tam pik yarın siliklesir bu test bu akşamı ve bir gün sonrasını değerlendirin canim
20. Gün bukdar geç yumurtlama olması normalmi ya çok şaşırdım acaba geçen ay 34. Gün adet oldum 4 gün geç oldum ondanmı kaynaklıbu arada reglin kaçıncı günü
normal canım pcos varmı sende bende kürtaj olduğum ay 19.günde yumurtlama olmuştu bazen böyle değişiklikler olabiliyo20. Gün bukdar geç yumurtlama olması normalmi ya çok şaşırdım acaba geçen ay 34. Gün adet oldum 4 gün geç oldum ondanmı kaynaklı
Hayır pcos değilim ilk hamileliğimde düşük oldu ve kürtaj oldum üstünden 7 ay geçtinormal canım pcos varmı sende bende kürtaj olduğum ay 19.günde yumurtlama olmuştu bazen böyle değişiklikler olabiliyo
anladım canım çok geçmiş olsun eylül ayında bende kürtaj oldum betam istenildiği gibi yükselmediHayır pcos değilim ilk hamileliğimde düşük oldu ve kürtaj oldum üstünden 7 ay geçti