• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce olurumuuu??

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
kızlar gelinliğimi aldım. Benim gelinligimde kollu olacak fakat üstü taşlı oldugu için güüpür kol pek yakısmadı. o sebeble simli tül üzerine taşlı ve incili işlemeler olacakmıs stilistin anlattıgına göre.. stilist bana kesinlikle begeneceksin garantisini veriyorum edi ama simli tük püskürtme konusunda endişelerm var sizce olurmu çunku etegin tülünede simli tül istedim..gelinlik modelimde şu; $ytutt.jpg $utrrtrrt.jpg

Son düzenleme:
kızlar gelinliğimi aldım. Benim gelinligimde kollu olacak fakat üstü taşlı oldugu için güüpür kol pek yakısmadı. o sebeble simli tül üzerine taşlı ve incili işlemeler olacakmıs stilistin anlattıgına göre.. stilist bana kesinlikle begeneceksin garantisini veriyorum edi ama simli tük püskürtme konusunda endişelerm var sizce olurmu çunku etegin tülünede simli tül istedim..gelinlik modelimde şu;Eki Görüntüle 422993 Eki Görüntüle 422994
tül görnmeyecek şekilde inci işli olursa aralarda da taşlar olur sanki bilemedim:26:

canım tül görüncek aralara serpme taş işleme olcak incide dahil.. ama simsiz kumaşamı yaptırsaydımki. etekle takım olsun diye düşündüm

stilistin senin tarzını biliodur eminim begeneceksin dediine göre en uygununu yapacaktır :) için rahat olsun :) şimdiden mutluluklar :)

Back