• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ole bırsey olur mu

ozgealur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhaba 5 gün gecıktıgınde 322 8 gün gectıgınde 3.222 çıktı betam Allah korusun kımysal ya da düşük rıskı olmaz demı aileler bılıyor ve Allah korusun böyle bırsey olmasını ıstmıyorum çarşamba yada perşembe hastaneye gıdıcem kese ıcın ama ozamana kadar çok merak edıyorum

Eklentiler

• IMG_6486.png
    IMG_6486.png
    57,4 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba 5 gün gecıktıgınde 322 8 gün gectıgınde 3.222 çıktı betam Allah korusun kımysal ya da düşük rıskı olmaz demı aileler bılıyor ve Allah korusun böyle bırsey olmasını ıstmıyorum çarşamba yada perşembe hastaneye gıdıcem kese ıcın ama ozamana kadar çok merak edıyorum
Yani 3 günde 322den 3.222 mi oldu ? aşırı artmış. Keşke keseyi görmeden kimseye soylemeseydiniz. Aynı yerde mi verdiniz kan testini farklı mi?

Son düzenleme:
Artış çok yüksek ikiz olabilir veya farklı bir durum olabilir
Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben keseyi görünce söyledim o bile erkendi, sizinki benimkinden daha abartı erken olmuş :)) 4 günde çok fazla yükselmiş ama kimyasalda bu kadar yükseldiğini görmedim hiç umarım sorun yoktur

Back