Sizce normalmi ben mi abartıyorum (aldatmaya giden yol)

Görümceniz geliyorsa gelsin arkadaşını çekmek zorundamıyım helede bukadar arsız yüzsüz tipler hiç hazetmem bence kabul etmeyin kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun eşinizde saçmalıyor benim için iki gün idare et demekle ne munasebet tanımadığım bilmediğim haz etmediğim sevmediğim insana değil iki gün bir saat bile idare edemem kimse kusura bakmasın

Bunun fesatlıkla alakası yok ikimiz de evliysek kadının tek başına çocuğumuz gibi sürekli bizde olamaz sevmem işkillenirim

Esim msj atti müsait değiliz esimin ailesinden de gelenler var kusura bakmayın diye

O kadar tuaf bir kadin ki çözemiyorum ama bu kadari fazla evet soylemeliyim
Görümcenize sen buyur gel ama arkadaşından haz etmiyorum kocam evdeyken ne münasebet kırkkat yabancı gelip evimde kalmak istiyor bu çok ayıp, akraba değiliz arkadaş değiliz istemiyorum deyin.
Evde eşim varken hiç bir akrabalık ve arkadaşlık bağı olmayan birinin (hastalık vs sebepler yani mecburiyetler dışında) evimde kalmasını istemem ve bunu da ısrarla talep eden birine güvenmem deyin.
Yani eşi için sezdiklerinizi direkt söylemeyin ama ima edin.

Onların ilişkisi sizi ilgilendirmez, siz samimiyet kurmassiniz olur biter.

sadece müsait olmadığınızı söylediğiniz hâlde eşinizi arayıp sizi ciddiye almayarak ve umursamayarak gelmeye çalışmaları çok sinir bozucu. Madem eşiniz kabul etmiş o ilgilensin o zaman.

Eski çalıştığım yerde buna benzer bir üçgen vardı tek fark diğer kadın bekardı ve komşu değil , kızın çocukluk arkadaşıydı. Tatillere bile üçü giderdi siz düşünün.oyun akşamları, yemekler hediyeler vs..En son adam karısını bırakıp diğeriyle ev tuttu boşanmadan daha. Kıskançlık yapmaya başlamıs ilk önce sonrası malum
Evde olmaz ama görümce kankanız değilse bence anlatmayın bir şey kendi bilir

müsait değilim dememe ragmen esimi aramis israr etmis gelecekler

Görümceniz, eşi ve komşuları hakkında bir şey yazmayacağım çünkü o onların hayatı, sadece kendilerini alakadar eder ama hiçbir samimiyetim olmayan birisinin ısrar etmesi ben reddedince eşimi araması sinirimi zıplatır, neyse ki eşiniz bir bahaneyle reddetmiş ama bu kadar ısrarcı insanlar laftan anlamayıp gelebiliyorlar da, yerinizde olsam açık açık kusura bakma seninle bir yakınlığım yok, samimi değiliz arkadaş ya da akraba değiliz, görümcemin komşususun diye seni ağırlamak zorunda değilim derim.

Kabul etmeyin erteleyin eşiniz yokken kibarca ağırlayın ve yollayın randevulaşarak gibi olsun şu saate ağırlayabilirim akşama biz yokuz diyin misafirliğe davetliyiz gibi.. yada hiç kabul etmeyin bebeğe felan anlarımda eşe neden hediye alınsın zaten. Görümceniz de düşüncesiz sizin hoşunuza gitmeyebilir sonuçta ve eşinizi aramak hiç olmamış kadın olarak sadece seninle iletişimde kalsaymış çok seviyesiz birine benziyor

On saatlik yoldan gelecekler di saat veremezdim

tamam da bundan size ne anlayamadım? aralarında bir şey olsa siz mi engel olacaksınız? siz kendi eşinize çocuğunuza bakın başkalarından uzak durun. sevmediğiniz insanlarla da görüşmek zorunda değilsiniz. kadın eniştenize yavşıyorsa enişteniz de adam olsun ben evliyim desin kendisinden uzak tutsun. ablanız da durumun farkındaysa o da ona göre davransın. yetişkin insanlarız sonuçta.

Bilmem bazen çok düzensiz duzeysîz insanlar kötü çıkmıyor günaha girmek istemem elimde somut kanıt olmadan görmeden duymadan o vebale Hüsnü Zan ile giremem girmem kendi adıma

Yani seziyorum diyerek olmaz benim fikrim bu biz herşeyi sezgilerle karara bağlarsak nerde kaldı adalet belki birgün bir başkası başka konuda size bununla gelir bakın başka konuda bence aradaki şeytan olmakda mümkün sadece seziyorum ile.Dedikodu dediğin iki tarafı keskin kılıç vebali öyle sanmıştım ile ödenmez dediğiniz çok ciddi bir konu burada kadını hiç tanımayan insanlarla bu yola girilmez yazmak benden gerisi keyfinize inanışıniza kalmış iyi forumlar

Gorumceni arayip sen gelebilirsin ama arkadasin ne alaka o gelmez evimde yabanci kalamaz kusura bakma diyin esinizde malmi ne gorumcenin kankasi ne alaka gelip kalacak

Gorumce tarafı baştan sona saçmalık ama sizin eşinizin numarası neden o kadında?hayatımda duyduğum en saçma şey olabilir.ayrica bu kadının kocası nasi izin veriyor böyle biseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…