- 1 Temmuz 2022
- 382
- 466
- 33
- 35
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
-
Açık açık söyleyin bence ben bir insanın her gece yarısına kadar evde olmasını falan asla anlamıyorum ne işi var kadının bu kadar hayatının ortasında ??Kendisi bence birseyin farkında değil çünkü görümceme de hediyeler aliyor iyi arkadas gibi görünüyor
Bunun fesatlıkla alakası yok ikimiz de evliysek kadının tek başına çocuğumuz gibi sürekli bizde olamaz sevmem işkillenirimKızlar gorumcemin arkadasi var komsusu görümcem ler farklı sehirde yaşıyor görümcem de evli komşusu da evli kadin 10 saatlik yolu gelip bizim sehirde bizim köyde vs kalıyor görümcem eşiyle tartısinca araya girip lafta arayı buluyor gorumcelerin durumu iyi sirket sahibiler vs kadin bunlarin binads kirada gorumcemin eşine pahali hediyeler aliyor benim bebeğim yeni doğdu daha komşularım gelmezken görümcem gelmek istedi komsusu da gelmek istiyormuş yapışti kadin aksama kadar geleyimmi diye beni aradi yok bebege kıyafetler aldim vs vs on saatlik yolu gelecek bizim şehire bende kalacak iki gün görümcemle falan filan gözüme batan o kadar detay var ki ben mi abartıyorum kadin fazla mi iyi niyetli yoksa ben mi fesadim benim esime arkadaşımın hediye almasini istemem bu kadınla samimiyetim bile yok adini duyunca bile geriliyorum müsait değilim dememe ragmen esimi aramis israr etmis gelecekleresim ablam icin iki gün sabret diyor ya kadin enişteye yiyecekmis gibi falan bakıyor ayy valla polyanna olamiycam siz olsanız görümcenizi uyarirmiydiniz? Ben görümcemin evine gittiğimde bu kadın her gün gece 12 lere kadar görümcemin evinde ve ciddi manada hissediyorum ya sezmemek mümkün değil
Esim msj atti müsait değiliz esimin ailesinden de gelenler var kusura bakmayın diyeGörümceniz geliyorsa gelsin arkadaşını çekmek zorundamıyım helede bukadar arsız yüzsüz tipler hiç hazetmem bence kabul etmeyin kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun eşinizde saçmalıyor benim için iki gün idare et demekle ne munasebet tanımadığım bilmediğim haz etmediğim sevmediğim insana değil iki gün bir saat bile idare edemem kimse kusura bakmasın
Görümcenize sen buyur gel ama arkadaşından haz etmiyorum kocam evdeyken ne münasebet kırkkat yabancı gelip evimde kalmak istiyor bu çok ayıp, akraba değiliz arkadaş değiliz istemiyorum deyin.O kadar tuaf bir kadin ki çözemiyorum ama bu kadari fazla evet soylemeliyim
İyi olmuş inşallah dahada ısrar etmezlerEsim msj atti müsait değiliz esimin ailesinden de gelenler var kusura bakmayın diye
müsait değilim dememe ragmen esimi aramis israr etmis gelecekler
esiniz evdeykende gelebilir arkadasiniz ailecekde gorusebilirsiniz sorun burda hic bir sinirlama olmamasi. Insallah sonu kotu olmaz.Hergun ististnasiz birlikteler ben çözemedim benim arkadaşlarım evime gelmez gelseler de esim evde olmadigi zamanlarda gelirler
Kabul etmeyin erteleyin eşiniz yokken kibarca ağırlayın ve yollayın randevulaşarak gibi olsun şu saate ağırlayabilirim akşama biz yokuz diyin misafirliğe davetliyiz gibi.. yada hiç kabul etmeyin bebeğe felan anlarımda eşe neden hediye alınsın zaten. Görümceniz de düşüncesiz sizin hoşunuza gitmeyebilir sonuçta ve eşinizi aramak hiç olmamış kadın olarak sadece seninle iletişimde kalsaymış çok seviyesiz birine benziyorKızlar gorumcemin arkadasi var komsusu görümcem ler farklı sehirde yaşıyor görümcem de evli komşusu da evli kadin 10 saatlik yolu gelip bizim sehirde bizim köyde vs kalıyor görümcem eşiyle tartısinca araya girip lafta arayı buluyor gorumcelerin durumu iyi sirket sahibiler vs kadin bunlarin binads kirada gorumcemin eşine pahali hediyeler aliyor benim bebeğim yeni doğdu daha komşularım gelmezken görümcem gelmek istedi komsusu da gelmek istiyormuş yapışti kadin aksama kadar geleyimmi diye beni aradi yok bebege kıyafetler aldim vs vs on saatlik yolu gelecek bizim şehire bende kalacak iki gün görümcemle falan filan gözüme batan o kadar detay var ki ben mi abartıyorum kadin fazla mi iyi niyetli yoksa ben mi fesadim benim esime arkadaşımın hediye almasini istemem bu kadınla samimiyetim bile yok adini duyunca bile geriliyorum müsait değilim dememe ragmen esimi aramis israr etmis gelecekleresim ablam icin iki gün sabret diyor ya kadin enişteye yiyecekmis gibi falan bakıyor ayy valla polyanna olamiycam siz olsanız görümcenizi uyarirmiydiniz? Ben görümcemin evine gittiğimde bu kadın her gün gece 12 lere kadar görümcemin evinde ve ciddi manada hissediyorum ya sezmemek mümkün değil
On saatlik yoldan gelecekler di saat veremezdimKabul etmeyin erteleyin eşiniz yokken kibarca ağırlayın ve yollayın randevulaşarak gibi olsun şu saate ağırlayabilirim akşama biz yokuz diyin misafirliğe davetliyiz gibi.. yada hiç kabul etmeyin bebeğe felan anlarımda eşe neden hediye alınsın zaten. Görümceniz de düşüncesiz sizin hoşunuza gitmeyebilir sonuçta ve eşinizi aramak hiç olmamış kadın olarak sadece seninle iletişimde kalsaymış çok seviyesiz birine benziyor
İstediği kadar yoldan gelsin sen tanımadığın birini neden evine alcakmışsın ki? Görümcen eyvallah ama başkası olmaz çok yanlış.On saatlik yoldan gelecekler di saat veremezdim
tamam da bundan size ne anlayamadım? aralarında bir şey olsa siz mi engel olacaksınız? siz kendi eşinize çocuğunuza bakın başkalarından uzak durun. sevmediğiniz insanlarla da görüşmek zorunda değilsiniz. kadın eniştenize yavşıyorsa enişteniz de adam olsun ben evliyim desin kendisinden uzak tutsun. ablanız da durumun farkındaysa o da ona göre davransın. yetişkin insanlarız sonuçta.Kızlar gorumcemin arkadasi var komsusu görümcem ler farklı sehirde yaşıyor görümcem de evli komşusu da evli kadin 10 saatlik yolu gelip bizim sehirde bizim köyde vs kalıyor görümcem eşiyle tartısinca araya girip lafta arayı buluyor gorumcelerin durumu iyi sirket sahibiler vs kadin bunlarin binads kirada gorumcemin eşine pahali hediyeler aliyor benim bebeğim yeni doğdu daha komşularım gelmezken görümcem gelmek istedi komsusu da gelmek istiyormuş yapışti kadin aksama kadar geleyimmi diye beni aradi yok bebege kıyafetler aldim vs vs on saatlik yolu gelecek bizim şehire bende kalacak iki gün görümcemle falan filan gözüme batan o kadar detay var ki ben mi abartıyorum kadin fazla mi iyi niyetli yoksa ben mi fesadim benim esime arkadaşımın hediye almasini istemem bu kadınla samimiyetim bile yok adini duyunca bile geriliyorum müsait değilim dememe ragmen esimi aramis israr etmis gelecekleresim ablam icin iki gün sabret diyor ya kadin enişteye yiyecekmis gibi falan bakıyor ayy valla polyanna olamiycam siz olsanız görümcenizi uyarirmiydiniz? Ben görümcemin evine gittiğimde bu kadın her gün gece 12 lere kadar görümcemin evinde ve ciddi manada hissediyorum ya sezmemek mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?