- 26 Ağustos 2023
- 1.592
- 2.893
- 53
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
Kızlar gorumcemin arkadasi var komsusu görümcem ler farklı sehirde yaşıyor görümcem de evli komşusu da evli kadin 10 saatlik yolu gelip bizim sehirde bizim köyde vs kalıyor görümcem eşiyle tartısinca araya girip lafta arayı buluyor gorumcelerin durumu iyi sirket sahibiler vs kadin bunlarin binads kirada gorumcemin eşine pahali hediyeler aliyor benim bebeğim yeni doğdu daha komşularım gelmezken görümcem gelmek istedi komsusu da gelmek istiyormuş yapışti kadin aksama kadar geleyimmi diye beni aradi yok bebege kıyafetler aldim vs vs on saatlik yolu gelecek bizim şehire bende kalacak iki gün görümcemle falan filan gözüme batan o kadar detay var ki ben mi abartıyorum kadin fazla mi iyi niyetli yoksa ben mi fesadim benim esime arkadaşımın hediye almasini istemem bu kadınla samimiyetim bile yok adini duyunca bile geriliyorum müsait değilim dememe ragmen esimi aramis israr etmis gelecekler esim ablam icin iki gün sabret diyor ya kadin enişteye yiyecekmis gibi falan bakıyor ayy valla polyanna olamiycam siz olsanız görümcenizi uyarirmiydiniz? Ben görümcemin evine gittiğimde bu kadın her gün gece 12 lere kadar görümcemin evinde ve ciddi manada hissediyorum ya sezmemek mümkün değil