Yani konuşmaya konuşurlar ama temin etmek üzerineyse sonuçta seninle denicek bu durumu gayet rahatlıkla sana söyleyebilirdi diye düşünüyorum.Arkadaşlar merhaba bugün arkadaşlarla disarii çıkmıştık eşimle işyerinden erkek arkadaşımın konuşmasına duyar gibi oldum. Cnsel performans artırıcı ıslak mendil hakkında eşime Bilgi veriyordu ben yaklaşınca sessiz konuşmaya başladılar. Eve gelince eşime sordum bana söylemek istemedi napcaksin iki erkeğin arasında konuştuklarını falan diye sinirlendi. Biraz sıkıştırınca bişey uydurdu ama inanmadım. Sonra bahsettikleri şeyi söyledim bunu konuşuyodunuz falan dedim sinirlendi evet napcaksin sen arkadaşımla özel bişey konusamicak miyim falan ne merak ediyorsun dedi. Sizce iki evli erkeğin böyle konuşmaları normal mi?
0
evet ne var bunda? tutup da swinger planı yapmamışlarArkadaşlar merhaba bugün arkadaşlarla disarii çıkmıştık eşimle işyerinden erkek arkadaşımın konuşmasına duyar gibi oldum. Cnsel performans artırıcı ıslak mendil hakkında eşime Bilgi veriyordu ben yaklaşınca sessiz konuşmaya başladılar. Eve gelince eşime sordum bana söylemek istemedi napcaksin iki erkeğin arasında konuştuklarını falan diye sinirlendi. Biraz sıkıştırınca bişey uydurdu ama inanmadım. Sonra bahsettikleri şeyi söyledim bunu konuşuyodunuz falan dedim sinirlendi evet napcaksin sen arkadaşımla özel bişey konusamicak miyim falan ne merak ediyorsun dedi. Sizce iki evli erkeğin böyle konuşmaları normal mi?
0
İstek arttıran ıslak mendil mi varmış?
Nasil kullanmak gerekiyormuş?
Suyunu ağzımıza mı sıkcaz yoksa mendili ardımıza mı sürcez?
Oha islak’mendil mi varmis bu isler icin
Nasıl medilmiş o ya
Arkadaşım merak etti de
Mendile bak yüzyılın icadı.
Erkekler hiç erkekliklerine,performanslarina laf soyletir mi?Konuşabilir, ama madem sizin duyabileceğiniz bir ortamda konuştular, siz sorunca niye kızdı ki? Anlatabilirdi size de.