Sizce normal mi?

Bademss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
1
1
31
Arkadaşlar merhaba bugün arkadaşlarla disarii çıkmıştık eşimle işyerinden erkek arkadaşımın konuşmasına duyar gibi oldum. Cnsel performans artırıcı ıslak mendil hakkında eşime Bilgi veriyordu ben yaklaşınca sessiz konuşmaya başladılar. Eve gelince eşime sordum bana söylemek istemedi napcaksin iki erkeğin arasında konuştuklarını falan diye sinirlendi. Biraz sıkıştırınca bişey uydurdu ama inanmadım. Sonra bahsettikleri şeyi söyledim bunu konuşuyodunuz falan dedim sinirlendi evet napcaksin sen arkadaşımla özel bişey konusamicak miyim falan ne merak ediyorsun dedi. Sizce iki evli erkeğin böyle konuşmaları normal mi?

0

evli olsun bekar olsun erkeklerin kendi aralarinda o kadar degisik muhabbetleri var ki. en iyisi hic takilmamak.

Eşiniz arkadaşına belki yol gösteriyordur normal oladabilir olmayadabilir ama bir işler karıştırdıkları kesin💩

Arkadaşlar merhaba bugün arkadaşlarla disarii çıkmıştık eşimle işyerinden erkek arkadaşımın konuşmasına duyar gibi oldum. Cnsel performans artırıcı ıslak mendil hakkında eşime Bilgi veriyordu ben yaklaşınca sessiz konuşmaya başladılar. Eve gelince eşime sordum bana söylemek istemedi napcaksin iki erkeğin arasında konuştuklarını falan diye sinirlendi. Biraz sıkıştırınca bişey uydurdu ama inanmadım. Sonra bahsettikleri şeyi söyledim bunu konuşuyodunuz falan dedim sinirlendi evet napcaksin sen arkadaşımla özel bişey konusamicak miyim falan ne merak ediyorsun dedi. Sizce iki evli erkeğin böyle konuşmaları normal mi?

0
Yani konuşmaya konuşurlar ama temin etmek üzerineyse sonuçta seninle denicek bu durumu gayet rahatlıkla sana söyleyebilirdi diye düşünüyorum.
Aksi durumda söylemek istemez.
Gözleme devam.Arabayı yoklamayı unutmayın.

Ayni yerde calisip bunlari konusmalari bana abes geldi sonucta sizde orda çalışıyorsunuz hergun yuz yuze baktığıniz adamla bunlari konusmasi normal degil mahremiyet denen birsey var

0
evet ne var bunda? tutup da swinger planı yapmamışlar

İstek arttıran ıslak mendil mi varmış?

Nasil kullanmak gerekiyormuş?

Suyunu ağzımıza mı sıkcaz yoksa mendili ardımıza mı sürcez?:deli:

Oha islak’mendil mi varmis bu isler icin

Nasıl medilmiş o ya🙄
Arkadaşım merak etti de😂😂

Mendile bak yüzyılın icadı.

Ürün , "Erkeklere Özel Geciktirici Performans Arttırıcı Mendil"miş.

Biz burada orgazm yollarını konuşuyorsak onların da böyle bir şey konuşması gayet normal bence

Konuşabilir, ama madem sizin duyabileceğiniz bir ortamda konuştular, siz sorunca niye kızdı ki? Anlatabilirdi size de.

Konuşabilir, ama madem sizin duyabileceğiniz bir ortamda konuştular, siz sorunca niye kızdı ki? Anlatabilirdi size de.
Erkekler hiç erkekliklerine,performanslarina laf soyletir mi?
Bu arada mendil olayı da enteresan.nasil birşey mi ki o..öğrenince bize de haber ver:rolleyes:haber vermeyeninnn.....😁

X