• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Niye

Naein

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
87
29
3
27
Selam ben bugün tes yaptım sadece 2 gün adetim geçti gebelik testi evde yaptım sabah ikinci çizgi silik çıktı bende 5 6 saat sonra tekrar yaptim yine aynı durum sevinmemeliyim sizce ? Kan testi vermem gerek değil mi

Gene aynı konu :KK53:
Gebelik testi ne kadar zor olabilir
Tamam şimdi çözdüm olayı testtir ila bi zorluğu vardır mantığımı hakim ecaba:KK14:

insaĺah ama sabah doktor boğaz aniden gece şişince gittim sprey felan hap verdi bende attim hamilelik aklıma bile gelmedi umudum yoktu 4 aydır istiyoruz 1 yıldır evliyiz 20 yaşındayım gerçi ben çok sabırsızım her ay test yapıp negatif çıkınca insanın umudu olmuyo herneyse bugün eczaneden aldım yapıyım dedi iki tane aldım birini sabah birini az evvel ikiside aynı silik

insaĺah ama sabah doktor boğaz aniden gece şişince gittim sprey felan hap verdi bende attim hamilelik aklıma bile gelmedi umudum yoktu 4 aydır istiyoruz 1 yıldır evliyiz 20 yaşındayım gerçi ben çok sabırsızım her ay test yapıp negatif çıkınca insanın umudu olmuyo herneyse bugün eczaneden aldım yapıyım dedi iki tane aldım birini sabah birini az evvel ikiside aynı silik
Ilaca devam etmeyin kadin doguma gidip anlatin testleri yapsin.

Hayırlı olsun hemen doktora gidin çok erken diye silik çıkmıştır.
Kan testinizi yaptırıp kadın doguma görünebilirsiniz

Ay gerçekten mi ama umudum yok bide sigara kullanıyorum neyse bademcik şişik içemiyorum ay dua adın

Sagolun ama umudum yok neyse yarın kan testi yaparım umutlanmak istemiyorum adet öncesi de öyle olabiliyor diyolar

Back