Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet zordurGene aynı konu
Gebelik testi ne kadar zor olabilir
Tamam şimdi çözdüm olayı testtir ila bi zorluğu vardır mantığımı hakim ecaba![]()
Ilaca devam etmeyin kadin doguma gidip anlatin testleri yapsin.insaĺah ama sabah doktor boğaz aniden gece şişince gittim sprey felan hap verdi bende attim hamilelik aklıma bile gelmedi umudum yoktu 4 aydır istiyoruz 1 yıldır evliyiz 20 yaşındayım gerçi ben çok sabırsızım her ay test yapıp negatif çıkınca insanın umudu olmuyo herneyse bugün eczaneden aldım yapıyım dedi iki tane aldım birini sabah birini az evvel ikiside aynı silik
Herkez diyo gençsin tadını çıkar ben istiyorum sizce normlmodir a normlmodirevet zordur
Ne pekiHayırlı olsun....
Büyük olasılıkla hamilesin tebrikler....ilaç kullanma artık emin olana kadar....Ay gerçekten mi ama umudum yok bide sigara kullanıyorum neyse bademcik şişik içemiyorum ay dua adın
Hayırlı olsun hamileliğiniz. Gidip kan testi verin herşey kesinleşsin.Herkez diyo gençsin tadını çıkar ben istiyorum sizce normlmodir a normlmodir
Büyük olasılıkla hamilesin tebrikler....ilaç kullanma artık emin olana kadar....