miracle07 {ÇoK AşıK} Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2010 3.053 1 356 14 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi krizantem #61 krizantem .!.: kız sen iste burdan ben sana nişan fotolarımızı bile yollarım tatlım beniim şöle bi enişteye bak bakalım nasılmıs ama tatlım sunu diye ben ona resmen asıgımmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla... o zamansa anlaştık şekerim... tabii bi bakalım ağustosun kaçı bakiim nişan bizim terhis de ağustosta
krizantem .!.: kız sen iste burdan ben sana nişan fotolarımızı bile yollarım tatlım beniim şöle bi enişteye bak bakalım nasılmıs ama tatlım sunu diye ben ona resmen asıgımmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla... o zamansa anlaştık şekerim... tabii bi bakalım ağustosun kaçı bakiim nişan bizim terhis de ağustosta
krizantem Guru Kayıtlı Üye 21 Şubat 2010 11.020 2.474 448 14 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi krizantem #62 miracle07 .!.: o zamansa anlaştık şekerim... tabii bi bakalım ağustosun kaçı bakiim nişan bizim terhis de ağustosta Genişletmek için tıkla... bayramda ben cıkıyorum sonra grsrz byby
miracle07 .!.: o zamansa anlaştık şekerim... tabii bi bakalım ağustosun kaçı bakiim nişan bizim terhis de ağustosta Genişletmek için tıkla... bayramda ben cıkıyorum sonra grsrz byby