• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce nişanlığım nasıl kızlar

Ayyy ben çok ama çok beğendim.İddalı modellere bayılıyorum.Hayırlı olsun canım.

saol tatlım benim ben kınayla düğünü bir yapıcam için ankaradaa gercek düğün oluca için böle karabarık elbise giyemicem kınamda direk bindallı giyicem bu yzden bende içimde kalmasın diye nişanımda böle bişey tercih ettim gercekten içime sindi benimde

böyle bir üste etek kısmı dardan genişe doğru gelen yani deniz kızı gibi bir etek harika olurdu:97:

güle güle mutlu günlerde giy :69:

saol tatlım benim ben kınayla düğünü bir yapıcam için ankaradaa gercek düğün oluca için böle karabarık elbise giyemicem kınamda direk bindallı giyicem bu yzden bende içimde kalmasın diye nişanımda böle bişey tercih ettim gercekten içime sindi benimde

en iyisini yapmışsın canım önemli olan senin içine sinmesi.Bunlar bir kere oluyor hayatta.Tadını çıkarmaya bak

böyle bir üste etek kısmı dardan genişe doğru gelen yani deniz kızı gibi bir etek harika olurdu:97:

güle güle mutlu günlerde giy :69:

cok şey denendi pc de cok oynandı bu modelle ama en iyisi bu olduna karar verildi herkezce özellikle sözlüm bayıldı :) :69: teşekkür yorumun için saol

Rengine bayildim cok hos
ama elbiseyi maalesef pek begenmedim :18: ü
ben nisan icin kabarik modelleri begenmiyorum, zevk meselesi tabiiki
senin icine sindiyse güle güle giyin derim:71:

rengine bayıldım canım ama alt tarafı çok kabarık gibi geldi bana

haklısın tatlım aslında böle kabarık modeller kına gecelerinde giyinilir normalde dügünden bi gün önce ama benim sözlüm ankaralı bu yüzden iki düğün birden olucak izmirdeki düğünümüz kına ve düğün bir arada oluca için yani düğün boyunCA Gelinlikle daha sonra bindallıyı giyicem bu yzden bu tür elbiseyi giyinemicem için nişanımda böle bi model tercih ettim içimde kalmasın diye bide bizim nişan düğün salonunda olucak o yüzden de bundan daha sönük bi elbise biraz sade olur diye düşündüm bende rengine en cok asık oldum zaten yorumların için teşekkürler :69:

Rengine bayildim cok hos
ama elbiseyi maalesef pek begenmedim :18: ü
ben nisan icin kabarik modelleri begenmiyorum, zevk meselesi tabiiki
senin icine sindiyse güle güle giyin derim:71:

tabiki zevk meselesi ben begendim diye herkez begenicek değil ya :71: bu arada basn saolsun tatlım benm

Renk süper pudra gibi sanırım ama çok şaşalı geldi banada ama önemli olan senin beğenmen tatlım...
Mutluluklar:71:

Renk süper pudra gibi sanırım ama çok şaşalı geldi banada ama önemli olan senin beğenmen tatlım...
Mutluluklar:71:

evet pudra rengi evet benim içime gercekten cok sindi ve begendim Allah herkeze o gün içine sinmeyen bişey giydirmesin bi bayan için kötü çünkü

tabiki zevk meselesi ben begendim diye herkez begenicek değil ya :71: bu arada basn saolsun tatlım benm

sagol canim:58:
Tabii ki öyle, allah tamamini erdirir insallah ve gelinligini de eklersin insallah buraya
ne zaman nisan? aldinmi bile elbiseni, nisandan sonra resimde eklersin insallah, üzerinde de görelim elbisyi:54:

aman ya rabbim duygum nişanlanıyor mu ?

öncelikle hayırlı olsun canım arkadaşım...

bence çok şık bir model seçmişsin rengi aynı mı olacak?

aman ya rabbim duygum nişanlanıyor mu ?

öncelikle hayırlı olsun canım arkadaşım...

bence çok şık bir model seçmişsin rengi aynı mı olacak?

agostosta olucak tatlım benim kız ben herkeze sölemiştim halbuki bi sen kalmıssın demekki duymayan :D herseyi aynı olucak enn cokta rengine vuruldum zaten ben

sagol canim:58:
Tabii ki öyle, allah tamamini erdirir insallah ve gelinligini de eklersin insallah buraya
ne zaman nisan? aldinmi bile elbiseni, nisandan sonra resimde eklersin insallah, üzerinde de görelim elbisyi:54:

gelinliğimide koyucam nişanım oldundada gene burda paylaşıcam sizinler agustosta tatlım benim

agostosta olucak tatlım benim kız ben herkeze sölemiştim halbuki bi sen kalmıssın demekki duymayan :D herseyi aynı olucak enn cokta rengine vuruldum zaten ben

öyle olmuş canım galiba

neyse geç olmadan bende öğrendim :23:

bu renk şu aralar çok moda eminim sana da çok yakışacak ...

resimlerini de isteriz sonra ona göre:34:

:3:

öyle olmuş canım galiba

neyse geç olmadan bende öğrendim :23:

bu renk şu aralar çok moda eminim sana da çok yakışacak ...

resimlerini de isteriz sonra ona göre:34:

kız sen iste burdan ben sana nişan fotolarımızı bile yollarım tatlım beniim şöle bi enişteye bak bakalım nasılmıs ama tatlım sunu diye ben ona resmen asıgımmmmmmmmmmmmm :69:

Back