Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ben çok ama çok beğendim.İddalı modellere bayılıyorum.Hayırlı olsun canım.
saol tatlım benim ben kınayla düğünü bir yapıcam için ankaradaa gercek düğün oluca için böle karabarık elbise giyemicem kınamda direk bindallı giyicem bu yzden bende içimde kalmasın diye nişanımda böle bişey tercih ettim gercekten içime sindi benimde
böyle bir üste etek kısmı dardan genişe doğru gelen yani deniz kızı gibi bir etek harika olurdu:97:
güle güle mutlu günlerde giy
rengine bayıldım canım ama alt tarafı çok kabarık gibi geldi bana
Rengine bayildim cok hos
ama elbiseyi maalesef pek begenmedim :18: ü
ben nisan icin kabarik modelleri begenmiyorum, zevk meselesi tabiiki
senin icine sindiyse güle güle giyin derim
Renk süper pudra gibi sanırım ama çok şaşalı geldi banada ama önemli olan senin beğenmen tatlım...
Mutluluklar
tabiki zevk meselesi ben begendim diye herkez begenicek değil ya bu arada basn saolsun tatlım benm
aman ya rabbim duygum nişanlanıyor mu ?
öncelikle hayırlı olsun canım arkadaşım...
bence çok şık bir model seçmişsin rengi aynı mı olacak?
sagol canim
Tabii ki öyle, allah tamamini erdirir insallah ve gelinligini de eklersin insallah buraya
ne zaman nisan? aldinmi bile elbiseni, nisandan sonra resimde eklersin insallah, üzerinde de görelim elbisyi
agostosta olucak tatlım benim kız ben herkeze sölemiştim halbuki bi sen kalmıssın demekki duymayan herseyi aynı olucak enn cokta rengine vuruldum zaten ben
öyle olmuş canım galiba
neyse geç olmadan bende öğrendim
bu renk şu aralar çok moda eminim sana da çok yakışacak ...
resimlerini de isteriz sonra ona göre