Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce nişanlığım nasıl kızlar

bence harika özellikle rengine bittimm
abartılı da değil ama olsa ne olur senin nişanın bu bırakda olsun o kadar
gözler gelin hangisi diye aramasın konukların arasında silik olmazsın
bu arada cokk cok mutluluklarr

Elbise olarak, renk olarak çok beğendim. Boyunuz 1.70 civarı ya da üzeri ise gayet güzel taşırsınız kanımca. Ancak, daha kısa ya da kilolu iseniz alttaki saten bölüm olmazsa daha iyi durur üstünüzde diye düşündüm.

Mululuklar dilerim, Allah tamamına erdirsin.

canım ya eğer fikrimizi soruyorsan ben beğenmedim sana yakışacak daha güzel birsürü model vardır eminim hemen karar verme biraz araştır istersen.ama rengi çok güzel.

rengi çok hoş canım ama sanki biraz abartılı geldi bana tabi zevk meselesi ama gelinlikten pek bir farkı yok daha zarif bişe olabilir ama senin içine sindiyse önemli değil.

rengi çok tatlı.. modeline gelince üst tarafı çok hoş eger düğün salonu gibi büyük bşr yerde yapacaksanız bence güzel olur ayrıca ark. dediği gibi boyunuz 1,70 üzerindeyse ve zayıf bir yapınız varsa bence güzel olur..

eteği yine kabarık ama daha hafif uçuş uçuş bi model olsa daha zarif olur diye düşünüyorum.. ya da ben sade modeller seviyorum diye de olabilir :))

bayıldım valla çok hoş rengi de modeli de..
hayırlı olsun bu arada.

şimdiye kadar gördüğüm en güzel nişanlıklardan biri .. güle güle giy canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…