- Konu Sahibi pedalizaaa
-
ailesi niye yan gelip yatıyor... benim dedelerim anneannelerim burda 80 yaş civarı insanlardan bahsediyorum son nefesine kadar çalıştılar ihtiyaçları olduğundan değil çalışmayı sevdikleri için...evlat tabiki yardım edecek, etmemesi ayıp olur, evlendikten sonra ailesinin parası olmadıgını bile bile ortada bırakma düşüncesinide anlamadım nişanlınız ordada ayıp eder yani. haa yetmedigini yapamayacagını falan bildigi halde ne diye evlenmek isterler anlamam. yani para el kiridir ama bazı şeylere yetmeside gerek. azda olsa olması gerek
oturup bu sorunun çözümünü arayın, nasıl yapacaz nasıl edecez deyin, parayı ortaya koyup hesabınızı yapın. baktınız olmuyor ama seviyorsunuz sizde çalışırsınız veya çalışıyorsanız ek işler yaparsınız falan.
Sevgili pedaliz, konunu okuyunca çok üzüldüm benden birtane daha varmış dedim kendi kendime
Benimde eski konularımı okursan aynı dert bende de var ve maalesef ki bunun tek çözümü ayrılmak.
Sen ayrıldın mı dersen maalesef hayır defalarca ayrılık eşiğine geldik sonra tekrar birşeyler oldu barıştık.
Şimdi diyeceksin ki madem sen ayrılmadın bana ne diye akıl vermeye kalkıyosun
Ne biliyim kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama eğer yapabiliyosan ayrılllllll
Benim de sevgilim yatıyo kalkıyo ailesi annesi babası , 60.000 tl borcu var ailesine kredi çekti hala evlenelim diyor bana hiçbir birikimimiz yok ben de sonra evlenelim deidğim için paragöz maddiyatçı oluyorum ailesi bile evlenin artık diye baskı yapıyo yüzsüzlüğün bu kadarı !
Ben belki bigün şu içimdeki sevgi geçer giderde ayrılırım diye umutla bekliyorum açıkçası çnkü katlanılacak bir durum değil Allah yardımcın olsun canımmm takipçinim
ailesi niye yan gelip yatıyor... benim dedelerim anneannelerim burda 80 yaş civarı insanlardan bahsediyorum son nefesine kadar çalıştılar ihtiyaçları olduğundan değil çalışmayı sevdikleri için...
Bir ev alınır evlat taksidini öder... bir sağlık sorunu olur evlat sen kuruşuna kadar destek olur ama kıçları üzerinde rahat otursunlar gelinde kazandığıyla kendi evini kıt kanat geçindirsin demek bencillik...
evlat tabiki yardım edecek, etmemesi ayıp olur, evlendikten sonra ailesinin parası olmadıgını bile bile ortada bırakma düşüncesinide anlamadım nişanlınız ordada ayıp eder yani. haa yetmedigini yapamayacagını falan bildigi halde ne diye evlenmek isterler anlamam. yani para el kiridir ama bazı şeylere yetmeside gerek. azda olsa olması gerek
oturup bu sorunun çözümünü arayın, nasıl yapacaz nasıl edecez deyin, parayı ortaya koyup hesabınızı yapın. baktınız olmuyor ama seviyorsunuz sizde çalışırsınız veya çalışıyorsanız ek işler yaparsınız falan.
Demek ki annesi babasının durumu iyi değil ve evlat olarak onlara yardım etmesi gayet normal.bencillik yapmayın bence siz değil o adam atsın nişanı...
Gönüllü köleAdamin calismayan ailesinin ev kirasini odemek icin bu kadin ek is mi yapacak?
Cok mantikli bir oneri, tebrik ederim. Kalan zamaninda da bu ailenin evini temizlesin hatta.
Bu orta yaslilari tembellige sizin zihniyetinizdeki insanlar alistiriyor. Evlat, tabi ki bakacak ne demek? O zaman anne baba, tabi ki yardim edecek demek daha dogru. Zira dunyaya gelmelerine anne baba karar veriyor, kisi secemiyor.
Ayrılmadım zekYa canım sen hala ayrılmadın mı?
Nolur inanma.. ya şimdi deneme süresi değil mi zaten? Kendinden kıymetli mi yada şöyle diyim sen bı kadar mı kıymetsizsin? Nişanlı değilsin, evli değilsin, çocuğun yok.. asıl şimdi en rahat ayrılacağın zaman.. demek evlensen çocuğun olsa hiç kurtulamayacaksın..Ayrılmadım zekNe bileyim bu sebepten ayrılamıyorum işte .
Sanki hepsi bigün yoluna girecek gibi geliyor sevgilime sürekli bu konuda ki sıkıntımı dile getiriyorum boşuna korkuyosun kelebek , ben seni yada Allah nasip ederse çocuklarımı hiç sıkıntıya sokar mıyım diyor o öyle diynce hemen yelkenler fora
ailesi niye yan gelip yatıyor... benim dedelerim anneannelerim burda 80 yaş civarı insanlardan bahsediyorum son nefesine kadar çalıştılar ihtiyaçları olduğundan değil çalışmayı sevdikleri için...
Bir ev alınır evlat taksidini öder... bir sağlık sorunu olur evlat sen kuruşuna kadar destek olur ama kıçları üzerinde rahat otursunlar gelinde kazandığıyla kendi evini kıt kanat geçindirsin demek bencillik...
Adamin calismayan ailesinin ev kirasini odemek icin bu kadin ek is mi yapacak?
Cok mantikli bir oneri, tebrik ederim. Kalan zamaninda da bu ailenin evini temizlesin hatta.
Bu orta yaslilari tembellige sizin zihniyetinizdeki insanlar alistiriyor. Evlat, tabi ki bakacak ne demek? O zaman anne baba, tabi ki yardim edecek demek daha dogru. Zira dunyaya gelmelerine anne baba karar veriyor, kisi secemiyor.
Konu sahibi ben değilim bunu bile anlayamamışsınız... herhalde sizde çocuğu size bakması için doğuranlardansınız. Çok yapında daha rahat oturun rahat koltuklarınızda.siz çok büyük bir tavır içerisindensiniz, evlatlarıyla aralarında olan bir konu siz nişanlınızın hayatına girmeden öncede ailesiyle ilişkisi böyleydi belkide. birileri 80 yaşına kadar çalışıyor diye herkes aynı şeyi yapmak zorunda degil.
evlatlarını okutup büyütende onlardı bunuda unutmayın, sizin sorununuz az para çok para degil, kendinizin ikinci plana atılmasından rahatsızsınız. daha dur bismillah nişanlıyken ''kıçları üzerinde otursunlar'' lafı agır oluyor, bu düşünce hem size hem ilişkinize zarar.
gerçekten karşınızdaki insana deger veriyor seviyorsanız bukadar katı ve tavırlı olmazsınız.
haklı oldugunuz taraf var ama söyledikleriniz düşündükleriniz sizi art niyetli gösterir.
Konu sahibi ben değilim bunu bile anlayamamışsınız... herhalde sizde çocuğu size bakması için doğuranlardansınız. Çok yapında daha rahat oturun rahat koltuklarınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?