• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Sizce nikahı düğünde mi yapmalı yoksa önceden nikah dairesine gidip orda mı?

bencede salonda olması çok hoş olur ama tayin gibi durum varsa erken olmasını gerektirecek önce nikah olur nikah cüzdanını sonra düğünde alabilirsiniz yani formalite nikah yapılır düğün salonunda da biz öyle yapcaz bu sene yaza benimde düğünüm var :))

bence nikah düğünden önce olmalı nikah olayı düğünde çok kaynıyor fısır fısır gürültü orada mutlaka başka şeylerle uğraşan insanlar ortalıkta dolanan çocuklar falan filan
ama nikah ayrı olduğu zaman ayrı bir hazırlık süsler püsler ayrı fotolar sindire sindire evett demek daha bir güzel neticede bir defa evleniyorsun herşeyin detayları özel ve güzel olmalı diye düşünüyorum:)

bence nikah düğünden önce olmalı nikah olayı düğünde çok kaynıyor fısır fısır gürültü orada mutlaka başka şeylerle uğraşan insanlar ortalıkta dolanan çocuklar falan filan
ama nikah ayrı olduğu zaman ayrı bir hazırlık süsler püsler ayrı fotolar sindire sindire evett demek daha bir güzel neticede bir defa evleniyorsun herşeyin detayları özel ve güzel olmalı diye düşünüyorum:)

önceden düğünde olmalı kesinlikle diye dusunurken bende son bi kaç aydır aynen böyle düşünüyorum canımm..ayrı olmalıı hepsinin keyfi bi başka olur :)

Back