Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim düğünün olacağı yerde kıyılacaktı nikahım. ama bence nikah dairesinde nikah olmalı -ki daha fazla insan gelebilir- düğün için daha özel kişiler çağırılır yemekli olacaksa. hemde vakitten kazanılmış olur. takı merasimi pasta kesimi fotoğraf faslı zaten yeterince uzun sürüyor, bir de nikah orada olursa uzun sürer gibi geliyor bana.
ben hep düğünümde olsun istiyordum, öyle ayarladık. Hiç 1 saat süren bir nikah töreni görmedim. Düğünde olunca da 15 dakika sürüyor en en fazla. Salona giriyorsun, nikah memuru geliyor evet evet bitiyor ki neden uzun sürüp düğünden yeniyor diyorlar anlamadım, nikah salonunda 5 dakikaysa düğünde 10 dakika sürüyor. O anın tadı düğünde başka güzel, anlamlı oluyor. Nikah salonlarında kıyılan törenlerden hiç hazzetmedim, o kadar kuaför, giyim, ulaşım gidiyorsun 5 dk da bitiyor tabii çiftlerin durumu müsait değil ve sadece nikah kıyılıyorsa saygı duyuyorum ve mutlaka katılıyorum. Amaaaa beni düğününe çağırmayıp nikahına çağıran kimsenin de nikahına gitmem açıkçası. Ha farklı şehirlerde ise ya da nikahı ayrı istiyorsa illa, düğüne gidemeyeceksem bile nikahına tabii ki giderim ama yine de düğüne çağırmış olmalı. bana çok ayıp geliyor, nikaha gel ama düğünüme gelecek kadar yakın değilsin ne demektir? o zaman nikahına niye çağırıyorsun diye düşünmemek elde değil.
katılıyorum canım sana harfiyen...
bakınca gerçekten ayıp gibi ama bunu yapan o kadar çok çift var ki
ben de nikahımla düğünümü aynı gün aynı yerde yaptırmayı istiyorum Allah nasip kısmet ederse... gönlümdeki gibi olursa inşallah
tek derdim herkes konu komşu torun tombalak şeklinde geleceği için karmaşa yaşansın istemiyorum, masada çocukların falan olduğu düğünlerden haz etmem kaldı ki davullu zurnalı bir düğünüm olmayacak, e gelenlerde illaki çoluk çocuk gelecek
klasik müziklerin klasik dansların olduğu tarz birşey düşünüyoruz ama gelecek olan kesimin bir kısmı bu tarzı düğün olarak kabul etmeyecek insanlar...
kuşak çatışması problemi yani... e mecburen çağırmak da zorundayız
bilemiyorum napıcam :44: