Merhabalar. Bende çeyiz işine yeni başladım. :) şimdilik sadece hisarın 1750tl'lik olan çeyiz setinden aldım taksitlerim bitmek üzere olduğundan büyük bir araştırma içine girdim. :) öncelikle almayı düşündüklerimi yazayım sonra tavsiyelerinizi isteyeceğim. :)
yemek takımlarımı (misafir ve günlük), kahvaltı takımımı kütahya porselenden almayı düşünüyorum. Blenderımı braunun (şarjlı ya da şarjsız olan henüz karar vermedim) 7 serisinden almayı düşünüyorum. Ütü, tefalin kazanlılarından, tava takımı tefalden, tost makinesi, elektrikli ızgara korkmaz, çay seti hisar, cam ıvır zıvırlar paşabahçe,porselenler kütahya porselen diye düşünüyorum. bütçeme göre bir sıralama yaptım yavaş yavaş alacağım.
Fakat mesela elektrikli süpürge hangisinden alınmalı, nevresimler yatak örtüleri pikeler hangi markalar daha iyidir model açısından çeşit fazladır bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Birde neye öncelik vererek önce onları alıp aradan çıkarmalıyım? Şimdiden teşekkürler...
çevremde bir çok kişi tefal kullanıyor.philipsin iyi olduğunu burada bir çok kişi yazmış kafamı karıştırıyor o biraz açıkcası biraz daha arastırma yapmam gerek :) seramik ,greenpan içi beyaz olan tüm tencere tavaları en son almayı düşünüyorum. çünkü şuan bence gelişme aşamasında biraz daha beklemek gerek.canım öncelikle sana kolaylıklar diliyorum :) ütü için çok araştırma yapan biri olarak, ama servis konusu, ama dayanıklılık konusundan dolayı tefal'e nerdeyse kesin karar vermişken tavsiyeler üzerine philips buhar kazanlı ütü aldım :)) kullananlar tefalden çok daha iyi olduğunu söylüyor. blender seti olarak braun kesinlikle doğru bir tercih. tava takımları da tefal doğru bir tercih. seramik pilav tenceresi düşünmüyorsan pilav tencerelerini de tefal alabilirsin canım. porselende kütahya, camda paşabahçe de güzel tercihler.
süpürgede eğer imkanın varsa ihlas temizlik robotu düşün canım. annem ve ablam yıllardır kullanıyor ve evde toz, mike namına birşey kalmadı :) halıları öyle güzel dövüyor ki, yıkamaya bile çok gerek kalmıyor.
nevresimler pikeler için de sarev, eğer pastel tonları seviyorsan nevresimde english home tavsiye ederim. açtığım konulara bakarsan, çeyiz listemi görürsün. belki birilerine yardımcı olur diye koymuştum. ben şükür çeyiz işini tamamladım, darısı bütün kızların başına :)
bir yerden başlamak lazım ama nereden tam kestiremiyorum :) sınırsız olan bir bütçe hele ki kız çeyizinde düşünemiyorum bile. :) hepimizin bütçesinin belli sınırları var. Allah hepimizin gönlüne göre versin.cnm hayırlısı olsun bende çok yeniyim ilk başta ufak tefek mutfak eşyalrından almaya başladım ama tabi nevresim tk yatak örtüsü pike falanda aldım.valla kız tarafına ait olan mutfak ve yatak odasından yavaş yavaş başla cnm gerisi gelir gibi geliyo tabi para olduğu sürecebende yemek takımlarımı kampanyalardan almayı düşünüyorum çünkü sınırlı bi bütçem var geç kaldım çeyiz yapmak için
bir yerden başlamak lazım ama nereden tam kestiremiyorum :) sınırsız olan bir bütçe hele ki kız çeyizinde düşünemiyorum bile. :) hepimizin bütçesinin belli sınırları var. Allah hepimizin gönlüne göre versin.cnm hayırlısı olsun bende çok yeniyim ilk başta ufak tefek mutfak eşyalrından almaya başladım ama tabi nevresim tk yatak örtüsü pike falanda aldım.valla kız tarafına ait olan mutfak ve yatak odasından yavaş yavaş başla cnm gerisi gelir gibi geliyo tabi para olduğu sürecebende yemek takımlarımı kampanyalardan almayı düşünüyorum çünkü sınırlı bi bütçem var geç kaldım çeyiz yapmak için
Merhabalar. Bende çeyiz işine yeni başladım. :) şimdilik sadece hisarın 1750tl'lik olan çeyiz setinden aldım taksitlerim bitmek üzere olduğundan büyük bir araştırma içine girdim. :) öncelikle almayı düşündüklerimi yazayım sonra tavsiyelerinizi isteyeceğim. :)
yemek takımlarımı (misafir ve günlük), kahvaltı takımımı kütahya porselenden almayı düşünüyorum. Blenderımı braunun (şarjlı ya da şarjsız olan henüz karar vermedim) 7 serisinden almayı düşünüyorum. Ütü, tefalin kazanlılarından, tava takımı tefalden, tost makinesi, elektrikli ızgara korkmaz, çay seti hisar, cam ıvır zıvırlar paşabahçe,porselenler kütahya porselen diye düşünüyorum. bütçeme göre bir sıralama yaptım yavaş yavaş alacağım.
Fakat mesela elektrikli süpürge hangisinden alınmalı, nevresimler yatak örtüleri pikeler hangi markalar daha iyidir model açısından çeşit fazladır bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Birde neye öncelik vererek önce onları alıp aradan çıkarmalıyım? Şimdiden teşekkürler...
ben de 2 yıldır araştırıyorum senin gibi.. çeliklerini hisar almakla çok iyi yapmışsın. porselende kütahya, porland en kalitelidir. blender braun, philips iyidir.. braun mr 730 kablolu olan tercihimdir çünkü şarjlının kaç watt olduğunu hiç bir yerde bulamadım pek içime sinmedi. kazanlı ütü araştırmadım ama fikrini değiştirirsen philips GC 4870 kazansız en iyi ütüdür. tost makinası döküm plakalı olmalı teflonlara göre daha dayanıklı, benim tercihim tefal gourmet döküm ve çıkabilen plakalara sahip olan olacak. mikserimi russell hobbs'un allure serisinden almayı istiyorum. kettle almayı düşünüyorsan çelik ya da cam ve en az 2400 watt almalısın.
elektirikli süpürgede en iyisi tabiki dyson fakat 1000tl üzeri. bunun için ayırdığın bütçe nedir ve sulu mu toz hazneli mi istiyorsun belirtmemişsin. ev tekstili konusunda sarev ve english home tercihimdir. taç sarevden kalite olarak farksız olmasına rağmen çok daha pahalı ve sarevin modellerini daha çok seviyorum. ecobellanın 4 mevsim setleri hem şık hem kullanışlı divi modelini beğeniyorum. bence ev tekstili al bi yandan da para biriktir, elektronikleri daha sonra al çünkü hep yeni teknolojiler çıkıyor evlenene kadar bunları takip etme şansın olur. teknolojik aletlerde üst modeller çıktıkça şimdi beğendiğin modellerin fiyatı baya ucuzluyor. bir de ben elektronikleri alıp bekletme taraftarı değilim 1 yıldan fazla.
çelik tencere kesinlikle emsan, çatal bıçak takımı korkmaz olabilir ikisindende çok memnunum. marka olsun diye hisar ve jumboya verilen paralara acıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?