Sizce neden bu derece göğüs ağrısı çekiyorum?

FreeSoull

Mevlam isterse...
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
3.002
3.274
133
Hocam, 42 yaşındayım. Evliliğimiz 1,5 yıllık. 2013 Kasım başında bir düşük yaptım, 7. Haftanın sonunda. Sonra aradan 4 ay geçtikten sonra adet düzensizliği yaşadım ve doktora gittim. Kist oluşmuştu, doğum kontrol hapı ile Dr. Tedavi etti. Sorun kalktı. Hormonlarına bakıldı fsh ve e2 yüksekti. Bazı aylar düşüyor tabii, en son Eylül 2014'te Dr.a gittim. Yumurtaların var, normal yolla bile olabilir. Ama biz önce aşılama yapalım dedi. Eşimle uzlaşamayınca süreci durdurduk. Şimdi bu ay adet öncesinde göğüs ağrılarım başladı. Meme ucu hassasiyeti, koltuk altlarımdan uzanan ağrısı bölgeler...adet olduktan sonra geçerdi bu sıkıntılarım ama geçmedi. Adetimden sonraki 7.gündeyim ama durum aynı. Gece bile sorun oluyor. Baş ağrılarım var. Reglim her zamankinden koyuydu. Siyah gibi. Kahverengi akıntı ile başladı, her zamanki gibi ama kırmızı kandan çok koyu renk kan geldi. Bir gün tam adet süreci yaşadım miktarda. Ertesi gün çok az geldi ve sonra kesildi. Eczaneden 5 tl ilk gebelik testleri aldım. Adetin 4. Ve 6. Gününde kullandım ama negatif çıktı. Bu ay adetimin 2.günü fsh 4,7 e2 ise 362,6 çıkmıştı. Sizce neden bu derece göğüs ağrısı çekiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…