sizce neden böyle yapmıstı sevmişmiydi beni? hala o an aklımda

C

can00

Ziyaretçi
ilk göz agrım sevdiğim insanın yanına gitmiştim bazı sorunlarımız olmustu ve telefonda ağlamıstı ama benden sana fayda olmaz belkide sen haklısın git diyordu bana.. mekanlarımız farklıydı o üniversitede okuyordu. onu görmeye gitmiştim beni gördüğünde cılgına dönmüştü cok sevinmişti sıkıca sarılıyodu bana. öyle seviyodu ki beni artık sen olmassan ben de olmam diyordu bana... öyle seyler söylüyodu ki. arkadasının evinde kalıcaktık o gece. bendeki cesarete bakarmısınız ki tek basıma yabancı bir sehirde yabancı bir evde tek basıma onu bekliyodum. o geldi sarıldık konustuk saatlerce gözlerimle sessizce bakıstık devamlı sen olmassan bende olmam diyordu bende böyle deme sonucta ne olur bilemyiz diyodum kızıyodu bana. saclarımı kokluyo öpüyodu o gece birlikte uyuduk ona yasladım boynumu oda bana sarkı söylüodu usul usul... uzun yoldan gelmiştim uyuya kalmısım gecenin bir yarısı kaltıgımda yanımda değildi birden onu yerde oturuken gördüm benim uyandıgımı anlamadı önce elinde bir sigara bana bakarak içiyo ağlıyodu bende sasırdım hemen yanına gittim neden uyandın neden ağlıyosun dedim sıkıca sarıldı bana saclarımı oksadıı beni sakın bırakma ne olur dedii.. işte o zaman dedimki benii cok seviyo sevgilim. ben senden istesemde kopamam ki dedim ertesi gün gidicektim ayrılısımızda bir okadar zor olmustuu okadar ağladımki zor ayrıldık... sonraa dediğim gibi yaz tatiline dogruu bunun davranısları değişti aramaz sormaz oldu beni...ben arasamda bahaneler uydurur olmustu bir gece en yakın arkadası aradı seni aldatıyo dedii beynimden vurulmusa döndüm..ayrıldım hiçte peşimden gelmedi sadece bana inanmadın askından ölsemde kapına gelmeyceğim dedi bana.. o sözünü hatırlıyorum. aradan 1bucuk sene geçti telefonumu bulmus kuzenine arattırıyomus halimi sordu ondan laf acıyodu ama unutmam gerekiyodu devamlı arıyodu soruyodu arkadaslarımıı.. ama unutmma gerekliydi bir gün beni aradı ve bana dediki görüşelimmi dost olarak bende bunca seyden sonra olmaz dedim ama içimden öyle gitmek istiyodum ki ama gidersem belki kendimi tutamazda ona sarılırım hersey yeniden baslar diye cok korkuyodum sırf bu yüzden gitmedim işte o gün bugün beni aramadı ve dediki artık seni aramayacagım sormayacagım yoluna cıkmayacagım ama sunuda unutma ben hep kendimi hayatta üstün tutumustum şimdi senin için haytta seni önde tutcagım ve karsına cıkmayacagım dedii anlamadım ama cok üzgünüm... hala arada rüyalarıma girer belkide unutamadım onu ama hatıra iştee unutamadıgım bir ask hikayem işte..

keşke bi de onu dinleseydin nie dinlemden bi açıklama yapmasını bekelemden bitirdin ve halen seviyosun analltıgına geri döndügüne göre o da seni sewiyo son bi şans neden wermedin keşek bi dinelseydin böyle severken nie ayrı kalasın sevdiginden bence son bi şans wer yalan sölemiş olamazmı arkadaşı burasını düşündünmü

öyle yaptım ve affetmedim. aldatmasaydı gerçekten benii bana ispat ederdi ama işte ağlaması falan beni işkilendiriyoo. ya unutamadım mı bilmiyorum hepimizin böyle ask acıları olmustur su an biriyle birlikteyim seviyorum ama bu ask hikayemide asla unutamıyorum arada geliyo öyle aklıma ama bitti tek aklımda kalan sey cidden beni sevmemiş olması bir insan nasıl böyle sevmiş rolü yapardı yada ben anlayamayacak kadar kördümm ama öyle tuhaf bişeydiki benden ayrı kalamıyodu ağlıyodu hele o gece ağlamasıı üzüntüsü bunlar kafamı kurcalıyo yada iyi bir yalancı cıktı.. sonradan duydum kii okulu bırakmıs okumamıs hayatında biri varmıs ama ne kadar seviyo bilemicem

ama belki o da sana kırılmştır nie beni bikerede olsun dinlemedi demiş olamazmı ona güvenmedigini göstermişsin.bende dinlicektin

Yaşanan aşklar, sorunlar,acılar...
Hayatta her zaman gerçek sevginin bitmiceni savunurdum...
Gene savunuyorum ama aşk olsada sevda olsada bazı şeyler onu yaşamamıza engel oluyor maalesef....
Keşke son bi kez dinleseydin.......

onu inanın son kez dinelemk bende isterdim ama olan olmus biten bitmiş uzun bir süre geçtikten sonra tekrar geri dönmek istedi ve o süre zarfında bende hayatımı yolumu çizmiştim öyle yapmam gerekiyodu ve bana bi keresinde sunu demişti birgn gelcek benim gibi birinden ayrıldıgın için dua edeceksin demişti cok celişkili lafları oluyodu ama işte dediğim gibi o gün neden ağladı hala anlamıs değilim çünkü o ağladıgı geceden tam 1 ay sonra beni aldattı seven insan bunu yapabilirmi sizce hadi aldattı diyelim hemen ardından hatalıyım affet dememzmiydi:? ama önce sucunu bile üstlenmedi askından ölsemde gelmem dedi. ve bu ilişkide hep ben veren taraf oldum üzülmemesi için elimden geleni yaptım okadar ayrıtı varki anlatmakla bitmez.ama inanın cok sevmiştim ve su an sözlüyüm onun gibi sevmiyorum sözlümü ama diyeceksiniz ki neden sözlüsün seviyorum çünkü seviyorum çünkü herşeyin gözü karacasına asık olmak olmadıgını kabul ettim seviyorum çünkü karsındakine deger verirlince degr gördüğünün biliyorum herşeyin hayırlsı olsun... bu dünyada aldatanlar iyi niyeti kötüye kullananlar elbet cezalarını cekcekler...

he sunuda eklemeden edemiyceğim en son telfon görüşmemizde hani görüşelimmi dediğinde bana dediki bana beddua ettinmi senden sonra işlerim hep ters gitti neye elimi attıysam ters oldu dedi bende beddua etmedim ama içimi acıtıın allahım sen görüyosun ne biliyosan onu yap demiştim sadece dedim belkide bunun için aradı beni. orasıda mechull vicdan azabıdır duyduguu belkide ondan aradı bunuda düşünmek gerek...

yarın keşke dememek için bir şans çok olmazdı ..............

Düsündürücü gizemli hareketleri varmis anladigim kadariyla sen bunu güzel bir aniya cevir canim icinde bak ne güzel alismisin onsuzluga (eminim cok aci gecmistir o günlerin)keskeleri cikar aklindan Keskeler inan hep aci veriyor hakkinda hayirlisi buymus demekki
Sevgiler

güzelim şimdi sana ne desek olanları değiştirmez sade değişen belki bır ihtımal düşüncelerin olur çünki keşkelerle yaşanmaz dünyada. benım fıkrım arkadaşı seni arayıp aldatıldıgını soylediğinde sende sevgılını arayıp doğru olup olmadıgını oğrenseydin.ben en hayatta en çok sevdıgım ablam yerıne koydum o ne yaptı bılıyormusun benım sevgılıme mesaj yazmış arıyomuş ve ne yazmışsa o bana soylıyemem unanıyorum ondan uzak dur dedi yanlız kuzenı msjları görünce beni arayıp o abla dediğin kız senın sevgilinle ilişkiye gırmek için can atıyo haberın olsun dedi benım anlatmak istediğim kim olursa olsun güven olmuyormuş artık bu devirde o yüzden sorsaydın dedim.anlattıklarından anladıgım senı sevmiş ama sonradan kafasını karıştıran bişiler olmuş belli ama belki bunun sebebi senle alakalı olmayabılır bi konuşsaydın...
bence bunları düşünme artık şimdi bır ilişkin varmış onunla ilgilenyerimseniben ne demişler bir kızı 10 kişi ister bir kişi alıra.s a.s.

inan çok etkilendimmm keşke sonu bu şekilde olmasaydı sen herşeyi göze alıp yanına bile gitmişken..
ama bu saatten sonraa sana sabır dilemekten başkaa kelime bulamıyorumm.Allah sabır versin kardeşimm..

arkadaslar ben aradım onu sordum sorusturdum sanıyomusunuz ki bu işin peşini bıraktım sonradan aklıma neler geldi yine sordum ama bu kez benden sana hayır gelmez dedi ve ben gururumu ayaklar altına laraak dedimki eger gerçekten sucsuzsan ben kabullenirim istersen 10 senede seni beklerim dedim ama bana bekleme dedi sizce ne yapsaydım hatalı olan o ben beklerim diyorum ama hiç bir sey demeden benden kurtuldugunda inan cok dua edeceksin diyen birinin peşine gidipte hayatımı karartamazdım değilmi beni sevdimi bilmiyorum ama izlerini halen tasıyorum ama ilişkimde tek sorun arada aklıma geldikce cana ihanet ediyyor gibi oluyorum ama elimde değilki arada o güzel günleri anımsıyorum ne biliyim bi sarkı caldıgında mesela aklıam geliyoo hüzünleniyorum ama bittiğini biliyorum o olmayacagına göre ilişkimide bozamam diyerek sıkıca cana sarıldım o benim için can simidi gibiydi.. hani yıldız tilbenin bir sarkısı vardı ya ben düşerken yükseklerden ucurumlara askın tuttu ellerimden ummadıgım anda ... sarkısı canla benim herşeyimi anlatıyoo ....

can00 senin birkaç konunuda okudum .. nişanlacam demiştim şuanki sevgilini sevdigini fakaty önceki ilişkin gibi karasevdayla tutulmadıgını yazmıştın..

canım ben sana şunu söyliyim sen hala aklın bu çocukta ve aklın odayken aklından onu tamamen silmeden sakın başkasıyla ciddi bir adaım atma.. aldatmış evet büyük hata amaaa egerki aklındaysa ilerde pişman olmamamk için ara bir kere.. keşke demezsin en azından...

yapamam arayamam bu kadar seyi ben yapmısken onu arayamam. haksızmıyım sizce? ama ben canı seviyorum bunu kadar olmasada seviyorum ben canda iyi oldum. ağlayan gözlerim güler olduu düşünmekten beyazlayan saclarıma renk geldi en iyiside cevremle ilişkim düzeldi ama onlayken hersey oydu ilah gibiydi resmen ( haşaaa ) .. onun için mantıgımı kullanmam gerek ve böyle bir ilişkiyee okadar zaman geçmişken dönemem daha dogrusu artık hepimizin hayatları farklı oda biriyle birliktee ...

öyle yaptım ve affetmedim. aldatmasaydı gerçekten benii bana ispat ederdi ama işte ağlaması falan beni işkilendiriyoo. ya unutamadım mı bilmiyorum hepimizin böyle ask acıları olmustur su an biriyle birlikteyim seviyorum ama bu ask hikayemide asla unutamıyorum arada geliyo öyle aklıma ama bitti tek aklımda kalan sey cidden beni sevmemiş olması bir insan nasıl böyle sevmiş rolü yapardı yada ben anlayamayacak kadar kördümm ama öyle tuhaf bişeydiki benden ayrı kalamıyodu ağlıyodu hele o gece ağlamasıı üzüntüsü bunlar kafamı kurcalıyo yada iyi bir yalancı cıktı.. sonradan duydum kii okulu bırakmıs okumamıs hayatında biri varmıs ama ne kadar seviyo bilemicem

EĞER İSTESEYİD HAKLI OLSADI KAPINDA SABAHLARDI.
İNANMAMAK LAIZM ERKEKERE
İLK OLDUĞU VE O ZAMANLAR ÇOK SEVDİĞİN İÇİN KALINA TAKILIYOR VE RĞYA GÖRÜYORUSN.AMA ONDAN DAHA ÇOK SEVECEĞİN BİR İNSAN VAR MUHAKKA BU HAYATTA İNŞLALAH DA SENİ ALDATMAYACAK DÜRÜST BİR İNSAN TAKILMA BOŞVER KISMET DEĞİLMİŞ DE YENİ VE GERÇEK HAYATA BAK SEN ARKADAŞIM

yapamam arayamam bu kadar seyi ben yapmısken onu arayamam. haksızmıyım sizce? ama ben canı seviyorum bunu kadar olmasada seviyorum ben canda iyi oldum. ağlayan gözlerim güler olduu düşünmekten beyazlayan saclarıma renk geldi en iyiside cevremle ilişkim düzeldi ama onlayken hersey oydu ilah gibiydi resmen ( haşaaa ) .. onun için mantıgımı kullanmam gerek ve böyle bir ilişkiyee okadar zaman geçmişken dönemem daha dogrusu artık hepimizin hayatları farklı oda biriyle birliktee ...

ne güzle yazmışsın seni mutu eden üzmeyen adamın yanında ol ki mutlu ol.
allah mutluluklar verisn sakın eski arakdaşını arama
sen mutluusn oda mutlu olsun boşver hayat üzülmeye değmez.
can ile mutluluklar dilerim sana

canısmın vala duygularımı kabardı ahh ahh.bende eli sevdim sevildim .ama şimdi beni semiyomuş unutmuş çok kavgalı bitti saygıda kalmdı geçen beni msn ye eklemiş sen beni ancak rüyanda görürsün yazmış nikine hem umuamıyorum hem içim yanıo aslında sevdiğim hatılaralarımız.hayatımda biirisid e var ama onu düşünmediğim bi gece bile yok off belirsizlik içindeyim ve çok uzak bi şehirde

canısmın vala duygularımı kabardı ahh ahh.bende eli sevdim sevildim .ama şimdi beni semiyomuş unutmuş çok kavgalı bitti saygıda kalmdı geçen beni msn ye eklemiş sen beni ancak rüyanda görürsün yazmış nikine hem umuamıyorum hem içim yanıo aslında sevdiğim hatılaralarımız.hayatımda biirisid e var ama onu düşünmediğim bi gece bile yok off belirsizlik içindeyim ve çok uzak bi şehirde aramıyo gerçekten unuttu galiba ama msnde başka kızlar koyup çocukça beni kıskandırmaya çalışıyo saçma nikler yazıyo bu hala umursadığının kantımı ypksa silip atayımmı hıı kızlarmnapıyım

en doğru kararı vermişsin
arkana dönüp bakma bile..:kahve:

can00 haline yaşadıklarına ve halen aklında bir çivi gibi kalan bu acı hatırana çok üzüldüm.Canım ya bu adamla evlenseydin ve seni çok seven peşini bırakmayan ,senin için dağları deviren bu adam seni evliyken aldatsaydı işte o daha kötü oluyor.Evliyken elin ayağın tutmaz oluyor.Şimdi ne yapmışsın bir çırpıda bıçak gibi kesip,sinek gibi ezmişsin,ailene duyurmadan.Ya evli olsaydın...Ailene söylesen bir dert söylemesen beynini yiyecek duruma geliyorsun.Bence bu acı hatırayı burada anlatarak birazda olsa rahatlamışsındır inşallah canım.Gerisi boş.sevdiğini sev ,seni seveni sev asla ve asla kimseye değerinden fazla değer verme versende içinde taşı karşındakine çok azını göster.Erkek bunlar başka bişeye benzemezler...üzülme artık

X