Genelde regl gecikmesinden 10 gün sonra yapılıyo ama bende dayanamamıştım yaptım silik çıktı ama regl oldum gibi çok değişik şeyler oldu bilmiyorum dene bi sende çift çizgi çıkar inşallahKızlar merhaba ben ovulasyon testi ile gebe kalmaya çalışan bir anne adayıyım inşallahöncelikle isteyen hepimize rabbim karnımızı kucağımızı boş koymasın sorum şu
Ben 21 Aralık ovulasyon donemimdi. Ve değerlendirdim 3 günü şuan regl gecikmesi 3.gün oldu ama test yapmaya da korkuyorum.. Sizce ne zaman yapmaliyim ve elimde 1 adet gebelik testi var evim de merkeze uzak hastane eczane vs yürüme mesafesinde yok. Yorumlarınızı bekliyorum...
Gebelik testini mi denesem ovulasyon testini mi ? Benimki normalde gecikmez 30 günde bir olurum ve aşırı derece akıntı varGenelde regl gecikmesinden 10 gün sonra yapılıyo ama bende dayanamamıştım yaptım silik çıktı ama regl oldum gibi çok değişik şeyler oldu bilmiyorum dene bi sende çift çizgi çıkar inşallah
Gebelik testini mi denesem ovulasyon testi ile miAdet gecikmesinden 1 hafta sonra önerir herkes ama ben tam adet olacağım gün yaptım ve çok belliydi
Gebelik testini bi dene inşallah vardır beni de etiketle merak ederim şimdiGebelik testini mi denesem ovulasyon testini mi ? Benimki normalde gecikmez 30 günde bir olurum ve aşırı derece akıntı var
Kizlar bu ne anlama geliyorKızlar merhaba ben ovulasyon testi ile gebe kalmaya çalışan bir anne adayıyım inşallahöncelikle isteyen hepimize rabbim karnımızı kucağımızı boş koymasın sorum şu
Ben 21 Aralık ovulasyon donemimdi. Ve değerlendirdim 3 günü şuan regl gecikmesi 3.gün oldu ama test yapmaya da korkuyorum.. Sizce ne zaman yapmaliyim ve elimde 1 adet gebelik testi var evim de merkeze uzak hastane eczane vs yürüme mesafesinde yok. Yorumlarınızı bekliyorum... Ovulasyon testi var elimde onu denesem olur mu acaba onunla gebe olduğunu öğrenenler okumuştum burada
Hahah inşallah canım ya 2 senedir olmadı 1 yıl önce de kimyasal gebelik yaşadım bu ay ovulasyon testi başladımGebelik testini bi dene inşallah vardır beni de etiketle merak ederim şimdi
Regl doneminKizlar bu ne anlama geliyor
Gebelik testi varsa mutlaka çıkar artıkGebelik testini mi denesem ovulasyon testi ile mi
Gebelik testini deneGebelik testini mi denesem ovulasyon testi ile mi
O ne cnm bilmiyom benRegl donemin
Adet dönemindesin yaniO ne cnm bilmiyom ben
Hesaplamaya göre ilişki üzerinden 18 gün geçmiş oluyor çıkar mı sizceGebelik testi varsa mutlaka çıkar artık
Evt cnm adet oldum bu durtuncu gunum yumurtalama nezman olacak o mor olan acaba yumurtalama gunumuAdet dönemindesin yani
Tabi ki ben 5 gün kala öğle saati yarım litre kahve içtiğimle yaptım 12 gün geçmişti ilişki üstünden silik çizgiyle öğrendimHesaplamaya göre ilişki üzerinden 18 gün geçmiş oluyor çıkar mı sizce
Sabah yapayım ozaman inşallah gebeyimdiirTabi ki ben 5 gün kala öğle saati yarım litre kahve içtiğimle yaptım 12 gün geçmişti ilişki üstünden silik çizgiyle öğrendim
İnşallah gönlüne göre versinSabah yapayım ozaman inşallah gebeyimdiir
Uygulamanın adı neEvt cnm adet oldum bu durtuncu gunum yumurtalama nezman olacak o mor olan acaba yumurtalama gunumu
Bu cnmUygulamanın adı ne