sizce ne zaman vermeliyim?

ana_lucia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
174
0
kızlar nişanlımın babaannesi vefat ettiği için anneler gününde aldığım hediyeyi kayınvalideme vermedim uygunsuz olacağını düşündüm hediyeyi sonradan versem saçma olmaz değilmi:enbuyukkk:

Olmaz Olmaz.dersin Anne Bu Durumdan Dolayi Hemen Vermek Istemedim.hediyeni Iyi Günlerde Kullan De Ver.

hediyee veriyon nasıl olsaa farketmezz zamanıı
bu aradaa allah rahmet eylesinnn

saolun kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için sabah içime bi sıkıntı düştü sizlerle paylaşayım dedim

allah rahmet etsin canım sanada sabr versin yüce allah..bencever anlayışla karşılayacağından eminim...

bende başlığı okuyunca nooluyoruz dedimm:1shok:tatlicadiarzu
bence bekle 1 hafta,10 gün felan.sonrada aynen durumu açıkalayarak hediyeni ver.yanlış anlayacağını sanmam.hatta ince düşündüğün için hoşuna bile gider bu durum...

Hiçbir şey olmaz. İstediğin zaman verebilirsin.Ama çok ta uzatma süreyi. Her şeyin yeri ayrı. Ölene de Allah rahmet eylesin.

allah rahmet eylesin...
canım durumu anlatır ve dilediğin an verebilirsin ama fazla arayı açma...

öncelikle başınız sağolsun bencede sonra ver ama arayıda çok açma cidden

kızlar nişanlımın babaannesi vefat ettiği için anneler gününde aldığım hediyeyi kayınvalideme vermedim uygunsuz olacağını düşündüm hediyeyi sonradan versem saçma olmaz değilmi:enbuyukkk:

Ya arkadaşım başlığı görünce başka bişey zannettim:sm_cool: Ne oluyoruz falan dedim:roflol: yazmadanda edemedim.Düşündüğümden farklı bi durum varmış.Başınız sağolsun canım.Hediyeni verirken durumu izah edersin bi sorun çıkmaz bilirsin işte a.s

Ya arkadaşım başlığı görünce başka bişey zannettim:sm_cool: Ne oluyoruz falan dedim:roflol: yazmadanda edemedim.Düşündüğümden farklı bi durum varmış.Başınız sağolsun canım.Hediyeni verirken durumu izah edersin bi sorun çıkmaz bilirsin işte a.s

başlığı yazdıktan sonra bende farkettim başka bi anlam taşıdığını:dance:saol cnm teşekkür ederim

allah sabırlar versin.mekanı cennet olsun.hediyene gelince yalnızken verseniz olur.hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor bir şekilde.

bence ilk ziyaretinde ver bunu size almıştım ama gününde vermek kısmet olmadı dersin, gönlünden onu almak geçmiş sonuçta babaannesinin ölümü senin elinde olan bişey değildi, UYGUNDUR DERİMM.

X