Merhaba kk kadınları, doğum yapalı 1 ay oldu lohusalık falan derken kendimi hiç iyi hissetmiyorum daha alışamadım yeni hayatıma. Hiçbir şeye fırsat bulamadığımı daha önce ki konumda bahsetmiştim. Kv beraber yaşıyorum. Canımı sıkan konuya geleyim. Bir ara duşa girdim bebeğim uyuyordu. Evde sadece kv vardı. Ben duşa girdim 5 dakika ya geçti ya geçmedi bebeğim ağlamaya başladı. Kv de hemen gelip bu susmuyor diyerek kapıdan seslendi. Ben de ne yapayım böyle mi çıkayım dedim. Çıplak olduğum için. Bu olaydan 2 hafta net geçmiştir. Dün ben dışarı çıkmıştım. Eşim ve kendisi mutfaktaydı. Eve gelirken kapıdan duydum kendisini. Eşime anlatıyor işte bana böyle söyledi tersledi beni zoruma gitti ben ne yaptım kendisine falan diyor. Ben o esnada bir şey söylemedim. Çünkü daha öncedn zaten eşime söylemiştim ben banyo yaparken bebek ağladı sen yoktun diye. Kendisi de olayı kendi ağzından öyle anlatmış. Ben de eşime dedim ne diyordu annen. O da dedi işte zoruna gitmiş. Dedim ki ben terslemedim. Ne yapabilirdim o halde mi çıkayım yani. Benim de zoruma giden çok konu var maalesef diyip kapattım konuyu. Zaten çok acele ediyordum bebeğim daha fazla ağlamasın diye. Kv 2 haftadır içinde tutup arkamdan eşime anlatması Günden güne daha çok iğreniyorum. Daha önceden yaptığı çok şey var. Sizce kendisine karşı nasıl bir tavır almalıyım nasıl davranmalıyım.