Sizce ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim. ben kötü bir şey demedimki hepinizde haklsınız aramayacam. Bu arada kızın ailesi yokmuş çocuklarla tek başına yaşıyormuş yeni öğrendim, ondan dolayı demiş olabilir. Ama yinede ikiniz konuşun kendi aranızda anlaşmaya bakın dedim.

Belki kadın gecmisin intikamını alıyor.
Hala gözü bende kimseyi bulamamış aha bende geri dönmuyorum yapabilir

Belki kadın gecmisin intikamını alıyor.
Hala gözü bende kimseyi bulamamış aha bende geri dönmuyorum yapabilir
hahah olabilir bende şöyle düşünüyorum iki çocuğumla evlenemiyorum en iyisi eski eşim belki düzelmiştir aradan geçecen zamanda ve bi deneyelim bakalım eskisi gibi nasıl olacak. açık kapı bırakayım demiştir.

Silmiş ama konu buydu:

uffff bende aynisini yaşadım lanet lisedeyim daha 16 yaşındayım çocuk dayisina vermiş tl i benle konusuyo beni ikna etmeye calisiyo 2 saat konuştu bi sus sen kimsin sanane diyememistim ah çocukluk simdi olsa ohooo

valla canım bende boşanmış biri olarak içimdekilerini ona söyledim. o kadın tek başına iki çocuğuna bunca zamandır bakmış ikinizde kendinize yeni hayat kuramamışsınız neden boşandınız bilmiyorum aldatma yoksa dövmediysen şiddet yoksa-ki bunlar yokmuş küçük yaşta evlendikerli için ikiside kaldıramamış kısaca böyle söyledi. Bende dedimki o kadın başkasıyla evlense yapamaz çocuklar var ortada kolay bir durum değil. benimde çocuklarım var sürekli babalarını özlüyorlar vakit geçirmek istiyorlar dedim. Oluru varsa zamana bırakın geçmişte yaptığınız hataları tekrar yapmayın, o çocuklarınız için ikinizde birbirinizi bir şans verin dedim. Burdaki bazı kızlar adamı suçluyor kötü biliyorki kötü yorum yaptınız. Bu adam aldatsaydı dövseydi zaten eski eşi barışmak istemezdi değil mi? ama siz hala bu adamı suçluyorsunuz. Birine çocuklardan dolayı şans vermek kötü değildir kızlar.
Not: Adama aramayacağımı söyledim ikinizin aranızda olan bir şey dedim. Konu kapanmıştır. Yorum yapmayalım konu üzerinden. Düşünceleriniz için teşekkür ederim kızlar.

Son düzenleme:
ılla ıhanete sıddete gerek yok evlılıgın bıtmesı ıcın...
tabırı caızse dıs kapının mandalına evının ıcınde olan bıten ,evlılıgıyle eskı esıyle ılgılı herseyı anlatan bırı anasına da danasına da herseyı anlatıyordur ,denge kuramıyor ,özel ne bılmıyor adam. bu adam hala olgunlasamamıs.

herkesle hersey konusulmaz. sızın sahsınıza soylemıyorum ,sıze bunu eskı kocanız yapsa aynı seyı soylerdım ,sonucta sız'' el'' siniz. akrabaların bıle karısması dogru degılken ne oldugu kım oldugu bellı olmayan ınsanla bu kadar detaylı konusmak akıl almak yanlıs. bırde tutup kadınla konusayım mı bıle dıyebılıyorsunuz adam buna yol acıyor kım bılır buna benzer neler yasamıstır kadın dıye bu yuzden soyledım
dovmemesı ıhanet etmemesı matah bırsey degıl olması gereken bırsey hayvan bıle esını dovmez.

adamı nıye bu kadar koruyorsunuz sız
eskı esının adım atmasını sorguluyorsunuz ıskıllendım dıye
burada benım bu adamdan cacık olmaz dememe ıcerledınız
fazla sahıplenıyorsunuz

konuyuda sılmıssınız ama alıntıladık
ayrıca moderatorler gerı getırecek
neden cekındınız de gerı sıldınız ?

yanlış anladınız galiba bu adam bana yaşadıkları olayı neden boşandıklarını anlatmadıki kısaca genç yaşta evlediğimiz için anlaşamadık dedi. kötü olsaydı bile yinede barışmak istemezdi o kadın.! kısaca siz diyosunuzki bu adam herkese neden boşandığını ayrıntısına kadar anlatıyor ve ona buna yok eski eşimi ara konuş zannettiniz ama öyle değil işte. adam bana abla konuş dedi bende yanlış olur beni tanımıyorum dedim sonrada size danıştım hepsi bu. kimseyi savunduğum yokki. ayrılmışlar kadın denemek istemiş buda kabul etmiş hepsi bu kızlar. derine inmeye gerek yok

konuyuda sılmıssınız ama alıntıladık
ayrıca moderatorler gerı getırecek
neden cekındınız de gerı sıldınız ?
çünkü en başında teşekkür ederim kızlar aramayacam dememe rağmen kötü kötü yorumlar yapılmaya devam ettiği için sildim keşke konu silinme özelliğide gelse.

ben yanlıs anlamıyorum sız benım ne dedıgımı anlamıyorsunuz

adamın sıze konus demesı bıle hala ergen oldugunu gosterır bu ergence davranısları yuzunden evlılıgının bıtmıs olma ıhtımalı fazla kadın barısırsa yıne uzulecek bellıkı adam hala buyumemıs dedım

tekrar yazayım mı anlamadıysanız ?

uffff bende aynisini yaşadım lanet lisedeyim daha 16 yaşındayım çocuk dayisina vermiş tl i benle konusuyo beni ikna etmeye calisiyo 2 saat konuştu bi sus sen kimsin sanane diyememistim ah çocukluk simdi olsa ohooo

Ben 18-19 vardim yine ya. Neymiş sarhoş olmusta yanindaki "abisi" beni ariyor "yok cocuk şu halde, yok oyle yapin boyle yapin" sacma sapan akillar vermeler. Ben de tutumus 1 saat tanimadigim adama laf anlatmaya ugrasiyordum Sanane de geç işte. Hadi biz kucuktuk te yani evli barkli insanlar bari yapmasin ya

aynen bu konuda çok haklısın zaten erken yaşta evlenmiş ve boşanmışlar. eski eşinin ailesi yokmuşki bana dediki buda yanlış yani bana ara demesi bende yok dedim

çünkü en başında teşekkür ederim kızlar aramayacam dememe rağmen kötü kötü yorumlar yapılmaya devam ettiği için sildim keşke konu silinme özelliğide gelse.
ınsanlar tum yorumları tek tek okuyup yorumlara gore konunuza cevap vermek zorunda degıller. dırekt konuyu okuyup konuya gore yazıyorlar yorumlara gore degıl konuya gore
sızın aradakı tamam kızlar aramayacagım sozunuzu cogu kısı gormemıstır bıle kı mesele o degıl
mesele sızın boyle bır konu acmayı dusunmenız bıle sorun en basta bu kadar ozele gırmeyıp sızın kendı aranızdakı mesele hakkınıza hayırlısı deyıp kapatmanız gerekıyor. herkes bunu soyluyor sıze
kı konuya gore ''sen kım hayırdır'' durumu oldugu ıcın aklın yolu bır tabı .. herkes aynı tepkıyı verıyor

gelen tepkıye bu kadar korkup sılecegınıze tamamdır akıl aldım tesekkur ederım konuyu kapatmak ıstıyorum dıyebılırsınız eskı uyesınız yenı kural bılmeyen uye de degılsınız. konu sıldıgınız ıcın daha cok tepkı goreceksınız sımdı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…