teşekkür ederim kızlar aramayacam. Peki sizce bu kadının amacı ne olabilir merak ettim açıkçası
Bu yoruma katılıyorum, kesinlikle karışmamalısınız bence olan size olur.Bence uzak durun hiç bulaşmayın , kendileri ne yapıyorsa yapsın . Bu tarz durumlarda ben uzak durmayı seçerim .
Valla ben olsam uğraşmazdım, allah akıl fikir versin ne diyeyim..bu adam barışmayı çok istiyor belli. ama kadın lafı ortaya atıp geri adım atması sizce art niyet aradım peşinden koşturması falan
hahah olabilirBelki kadın gecmisin intikamını alıyor.
Hala gözü bende kimseyi bulamamış aha bende geri dönmuyorum yapabilir
kime kadına mı adama mıValla ben olsam uğraşmazdım, allah akıl fikir versin ne diyeyim..
Valla kadın eğer dönmek istiyorsa ona kızdımkime kadına mı adama mı
Sevgili kk üyeleri bir konuda fikirlerinizi almak istyorum. Çalıştığım kurumda bir erkek arkadaşımız var kardeşim diyebileceğim biri 8 yıl önce boşanmış iki çocuğu var yaşları küçük tam olarak bilmiyorum. Çocuklar annesinde kalıyormuş sabah bana danıştı başından geçen olayı dediki bana abla eski eşim bana mesaj attı 3 ay önce, ve 8 yıl aradan sonra çocuklardan dolayı barışmak istemiş tekrar deneyelim mi diye eski eşide çalışan biriymiş kamuda ve diyorki abla bende çocuklarımdan dolayı denemeye çalışıyorum ama çok isteksiz davranıyorki denemeyide isteyen o isteksiz davrananda o ve bana diyorki daha 3 ay oldu ne bu acelen falan demiş barışma konusunda. Adamda barışmak istiyor kadın geri adım atıyor bana abla bi sen konuşsan olur mu dedi. Bende eşini tanımıyorum konuşsam bi sorun olur muki dedim sonuçta beni tanımıyor yabancı birinin akıl vermesinden belki rahatsız olur diye düşündüm geri çevirdim. Kızlar sizce aramalı mıyım akıl verme konusunda
Valla kadın eğer dönmek istiyorsa ona kızdım
uffff bende aynisini yaşadım lanetAyy en sinir bozucu. Bir tane cocukcagiz vardi kendisi yetmiyor gibi "abi" dedigi hayatimda gormedigim insana beni aratmişti konuşmak için. Yaşim kucuktu o zamanlar "sanane be" diyip telefonu kapatmamiştim saf gibi ama bu yaşimda tanimadigim etmedigim biri araci olarak arasa kalbini kirardim muhtemelen, ne saçma şey ya.
ılla ıhanete sıddete gerek yok evlılıgın bıtmesı ıcın...valla canım bende boşanmış biri olarak içimdekilerini ona söyledim. o kadın tek başına iki çocuğuna bunca zamandır bakmış ikinizde kendinize yeni hayat kuramamışsınız neden boşandınız bilmiyorum aldatma yoksa dövmediysen şiddet yoksa-ki bunlar yokmuş küçük yaşta evlendikerli için ikiside kaldıramamış kısaca böyle söyledi. Bende dedimki o kadın başkasıyla evlense yapamaz çocuklar var ortada kolay bir durum değil. benimde çocuklarım var sürekli babalarını özlüyorlar vakit geçirmek istiyorlar dedim. Oluru varsa zamana bırakın geçmişte yaptığınız hataları tekrar yapmayın, o çocuklarınız için ikinizde birbirinizi bir şans verin dedim. Burdaki bazı kızlar adamı suçluyor kötü biliyorki kötü yorum yaptınız. Bu adam aldatsaydı dövseydi zaten eski eşi barışmak istemezdi değil mi? ama siz hala bu adamı suçluyorsunuz. Birine çocuklardan dolayı şans vermek kötü değildir kızlar.
yanlış anladınız galiba bu adam bana yaşadıkları olayı neden boşandıklarını anlatmadıki kısaca genç yaşta evlediğimiz için anlaşamadık dedi. kötü olsaydı bile yinede barışmak istemezdi o kadın.! kısaca siz diyosunuzki bu adam herkese neden boşandığını ayrıntısına kadar anlatıyor ve ona buna yok eski eşimi ara konuş zannettiniz ama öyle değil işte. adam bana abla konuş dedi bende yanlış olur beni tanımıyorum dedim sonrada size danıştım hepsi bu. kimseyi savunduğum yokki. ayrılmışlar kadın denemek istemiş buda kabul etmiş hepsi bu kızlar. derine inmeye gerek yokılla ıhanete sıddete gerek yok evlılıgın bıtmesı ıcın...
tabırı caızse dıs kapının mandalına evının ıcınde olan bıten ,evlılıgıyle eskı esıyle ılgılı herseyı anlatan bırı anasına da danasına da herseyı anlatıyordur ,denge kuramıyor ,özel ne bılmıyor adam. bu adam hala olgunlasamamıs.
herkesle hersey konusulmaz. sızın sahsınıza soylemıyorum ,sıze bunu eskı kocanız yapsa aynı seyı soylerdım ,sonucta sız'' el'' siniz. akrabaların bıle karısması dogru degılken ne oldugu kım oldugu bellı olmayan ınsanla bu kadar detaylı konusmak akıl almak yanlıs. bırde tutup kadınla konusayım mı bıle dıyebılıyorsunuz adam buna yol acıyor kım bılır buna benzer neler yasamıstır kadın dıye bu yuzden soyledım
dovmemesı ıhanet etmemesı matah bırsey degıl olması gereken bırsey hayvan bıle esını dovmez.
adamı nıye bu kadar koruyorsunuz sız
eskı esının adım atmasını sorguluyorsunuz ıskıllendım dıye
burada benım bu adamdan cacık olmaz dememe ıcerledınız
fazla sahıplenıyorsunuz
çünkü en başında teşekkür ederim kızlar aramayacam dememe rağmen kötü kötü yorumlar yapılmaya devam ettiği için sildim keşke konu silinme özelliğide gelse.konuyuda sılmıssınız ama alıntıladık
ayrıca moderatorler gerı getırecek
neden cekındınız de gerı sıldınız ?
ben yanlıs anlamıyorum sız benım ne dedıgımı anlamıyorsunuzyanlış anladınız galiba bu adam bana yaşadıkları olayı neden boşandıklarını anlatmadıki kısaca genç yaşta evlediğimiz için anlaşamadık dedi. kötü olsaydı bile yinede barışmak istemezdi o kadın.! kısaca siz diyosunuzki bu adam herkese neden boşandığını ayrıntısına kadar anlatıyor ve ona buna yok eski eşimi ara konuş zannettiniz ama öyle değil işte. adam bana abla konuş dedi bende yanlış olur beni tanımıyorum dedim sonrada size danıştım hepsi bu. kimseyi savunduğum yokki. ayrılmışlar kadın denek istemiş buda kabul etmiş hepsi bu kızlar. derine inmeye gerek yok
uffff bende aynisini yaşadım lanetlisedeyim daha 16 yaşındayım çocuk dayisina vermiş tl i benle konusuyo beni ikna etmeye calisiyo 2 saat konuştu bi sus sen kimsin sanane diyememistim ah çocukluk simdi olsa ohooo
aynen bu konuda çok haklısın zaten erken yaşta evlenmiş ve boşanmışlar. eski eşinin ailesi yokmuşki bana dediki buda yanlış yani bana ara demesi bende yok dedimben yanlıs anlamıyorum sız benım ne dedıgımı anlamıyorsunuz
adamın sıze konus demesı bıle hala ergen oldugunu gosterır bu ergence davranısları yuzunden evlılıgının bıtmıs olma ıhtımalı fazla kadın barısırsa yıne uzulecek bellıkı adam hala buyumemıs dedım
tekrar yazayım mı anlamadıysanız ?
ınsanlar tum yorumları tek tek okuyup yorumlara gore konunuza cevap vermek zorunda degıller. dırekt konuyu okuyup konuya gore yazıyorlar yorumlara gore degıl konuya goreçünkü en başında teşekkür ederim kızlar aramayacam dememe rağmen kötü kötü yorumlar yapılmaya devam ettiği için sildim keşke konu silinme özelliğide gelse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?