Sizce ne yapmalıyım ?

Ben küçültme ve dikleştirme yaptırdım 3 ayda zor toparlandım ki bünyem çok sağlamdır. Doktorlara kalsa hemen 15 günde iyileşme 1 ayda tmm diyorlar benim doktorum açık açık söyledi 3 ay anca toparlarsın dedi ve dediği gb tam üç ay sürdü. Ortalama bir ay zaten dren oluyor o sürede üstünüzü bile tek başına değiştiremezsiniz. Hastane ve ev ortamında bir ay tek başınıza zor ama sonraki süreç daha kolay tek yapılabilir. Dediğim gb benimki küçültme ve dikleştirme. Büyütme farklı olabilir.
Ben 1-2 haftada iyileşirim diye düşünmüştüm.Fazla iyimser düşünmüşüm galiba çoğunluk 1 Aydan fazla sürer iyileşmen diyor.Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Ben 1-2 haftada iyileşirim diye düşünmüştüm.Fazla iyimser düşünmüşüm galiba çoğunluk 1 Aydan fazla sürer iyileşmen diyor.Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Ne demek keşke o kadar kolay olsa zaten dediğim gb bir ay dren olacak oda tam kirli kan ve itihap temizlenmişse çıkıyor yoksa biraz daha uzun kalabilir ve o süreçte tek başınıza banyo yapıp giyinemezsiniz. Ve özel sütyen takıyorsunuz bir ay oda önden fermuarlı ama arka kısımdan geçirmek birinin yardımı lazım yani bir ay kesinlikle yanınızda biri olmalı.

Merhaba arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir sorunum var.Ailemle farklı şehirlerde yaşıyoruz.Ben onlardan başka bir şehirde çalışıyorum.Bir süre önce göğüs büyütme ameliyatı olmaya karar verdim ama annem şiddetle karşı çıkıyor.Ben de ondan habersiz yaptırmaya karar verdim ama yanımda gelecek kimse yok.Sadece iş arkadaşlarım var ama onlarlada fazla yakın değilim.Sizce tek başıma altından kalkabileceğim bir durum mu yoksa bana refakat edebilecek kimse yok diye vaz mı geçmeliyim ? Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

Tek kalmayın lütfen ameliyat bu ne olur hiç belli olmaz bir yakinim göğüs küçültme ameliyatından çok çekti.

Bünye meselesi ama hastahane işi tek başınıza olmaz bence.
Annenizi çağırın bence.

Tek kalmayın lütfen ameliyat bu ne olur hiç belli olmaz bir yakinim göğüs küçültme ameliyatından çok çekti.

Bünye meselesi ama hastahane işi tek başınıza olmaz bence.
Annenizi çağırın bence.
Evet ben de tek yaptırma fikrinden vazgeçtim zaten riskli bir durum.Teşekkürler yorumunuz için.

Evet ben de tek yaptırma fikrinden vazgeçtim zaten riskli bir durum.Teşekkürler yorumunuz için.

Yanlış anlamayın ama hamilelik ve emzirme durumları düşünüyorsanız ileride bazı göğüsler büyüyünce büyük kalıyor.

Küçüklükten küçük göğüslü olanlarda özellikle bildiğim.Hayırlısı olsun hakkınızda sevindim kararınızı :-)

Soruyla alakasız duyar kasılması da biraz şov gibi. Konu sahibi öğretmen olabilir. Ancak eminim öğrencilerin öğretim sürecinin sekteye uğraması konusunda hepimizden daha hassastır. Sorunu bu olsaydı mutlaka bundan bahsederdi ama bahsetmediğine göre değil. Sorunu ailesine rağmen yaptırmak istediği ameliyat.

Sevgili konu sahibi, bence böyle bi ciddi bir konu yalnız başınıza altından kalkabileceğiniz bir şey değil. Böylesi bir ameliyat ve sonrasındaki sürecin zor olduğunu tahmin ediyorum. Tavsiyem ya ailenizi bu duruma razı etmeniz ya da bu ameliyattan vazgeçmeniz. Sürecin gönlünüzce olmasını diliyorum.

Soruyla alakasız duyar kasılması da biraz şov gibi. Konu sahibi öğretmen olabilir. Ancak eminim öğrencilerin öğretim sürecinin sekteye uğraması konusunda hepimizden daha hassastır. Sorunu bu olsaydı mutlaka bundan bahsederdi ama bahsetmediğine göre değil. Sorunu ailesine rağmen yaptırmak istediği ameliyat.

Sevgili konu sahibi, bence böyle bi ciddi bir konu yalnız başınıza altından kalkabileceğiniz bir şey değil. Böylesi bir ameliyat ve sonrasındaki sürecin zor olduğunu tahmin ediyorum. Tavsiyem ya ailenizi bu duruma razı etmeniz ya da bu ameliyattan vazgeçmeniz. Sürecin gönlünüzce olmasını diliyorum.
maalesef her konuyu cımbızlayan bir cümle seçip yargılayan insanlar var.Tek yaptırmaktan vazgeçtim.Dediğiniz gibi süreç zor.Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir sorunum var.Ailemle farklı şehirlerde yaşıyoruz.Ben onlardan başka bir şehirde çalışıyorum.Bir süre önce göğüs büyütme ameliyatı olmaya karar verdim ama annem şiddetle karşı çıkıyor.Ben de ondan habersiz yaptırmaya karar verdim ama yanımda gelecek kimse yok.Sadece iş arkadaşlarım var ama onlarlada fazla yakın değilim.Sizce tek başıma altından kalkabileceğim bir durum mu yoksa bana refakat edebilecek kimse yok diye vaz mı geçmeliyim ? Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

Bir arkadasim benzer bir estetik ameliyat oldu. Abisi cok karsi çıkıyordu ve oda ailesinden gizli yaptırmak istedi. Ama ameliyat bu. Masada kalanlarda var. Onun icin ne olursa olsun muhakkak. Yaninizda biri olsun. Arkadasimin abisi le ben. Konustuktan sonra oda kizin yanına gitti.konusmak hep ilk adim olmali

Bir arkadasim benzer bir estetik ameliyat oldu. Abisi cok karsi çıkıyordu ve oda ailesinden gizli yaptırmak istedi. Ama ameliyat bu. Masada kalanlarda var. Onun icin ne olursa olsun muhakkak. Yaninizda biri olsun. Arkadasimin abisi le ben. Konustuktan sonra oda kizin yanına gitti.konusmak hep ilk adim olmali
Evet ikna etmeye çalıcağım annemi.

Sorduğum soru ne zaman yaptırayım sizce değildi.

Ben ücretli öğretmenim.Gelmediğim günlerin parasını almam yerime başkaları girer.Sadece okula neden gelmediğimi belirtmek için rapor almayı düşünmüştüm.Hatta bu yıl ücretli öğretmenlik yapabilecekmiyim o bile meçhul konuyu tam bilmeden çocukların hakkına giren zalim öğretmen sıfatını yapıştırıvermişsiniz.
Siz de ogretmenim rapor alacagim yazmissnz o zaman ucretli ogretmenim diye belirtseydinz boyle yorumlara maruz kalmazdinz

Zor olan küçültme, büyütme ameliyatı o kadar zor değil galiba. Yorum yapanlar küçültmenin zorluğundan bahsetmişler diren falan..

Siz de ogretmenim rapor alacagim yazmissnz o zaman ucretli ogretmenim diye belirtseydinz boyle yorumlara maruz kalmazdinz
Çünkü sorduğum soru öğretmen olmamla ilgili değildi.Ameliyatı ne Zaman olayım sizce diye de sormadım.Soruyu bir daha okuyun umarım anlarsınız.