- Konu Sahibi bettybluee
-
sırf bu sebepten ayrılınmaz bence ben gerçekten onu çok sevıyorum düzgün bi işi ewi arabası yatı katı olmasada çewremdekı insanlardan görüorum bir sürü borca girip ewlenmeye çalışlıolar herşeyleri 4 4luk olsun istıolar.ben sadece huzur istiorum sevgilimdende abilerıyle içior diye ayrılmam sadece çözüm yolu napabılırım bi fikri olan varmı diye açmıştım konuyu yınede sağolun ...
düzgün bi işi ewi arabası yatı katı olmasada çewremdekı insanlardan görüorum bir sürü borca girip ewlenmeye çalışlıolar herşeyleri 4 4luk olsun istıolar.ben sadece huzur istiorum
çevrenizdekiler yatı katı olsun isterken siz evleneceğiniz kişide sadece huzur aradığınızı söylemişsiniz... Erdemli bir bakış açısı... Peki bu adamda aradığınızı, huzuru buldunuz mu? Bu konuyu açtığınıza göre huzursuzsunuz, demek aradığınız bu kişide yok...
haftanın dört günü, iş çıkışı, kırk yaş üstü insanlarla sizin tabirinizle "karı kız muhabbeti" yapan bir adama nasıl bir çare önerilebilir ki? Onun da tercihi bu demek ki ve tercihlere saygı duyulmalı... Burada yazdığınıza göre bunu dert ettiğinizi onunla paylaşmışsınız ama bunu, bu konuya canınızın sıkılmasını dikkate almamış ve sorun devam ediyor... Sizin ona rakı sofrasında eşlik etmenize rağmen o "arkadaşlarıyla" sohbeti daha cazip buluyor ve bundan vazgeçmiyor... (bir başkası kendisi de içmeyip "ya alkol ya ben!" de diyebilir ve dediğini yaptırabilir...) sizi dinlemeyen adam için biz nasıl yardımcı olabiliriz?
belki sorun en başındadır... Başkaları sadece yatı, katı olsun değil; kendini seven ve hassas oldukları konularda anlayışlı davranan birini istiyorlardır... Siz de onları "ötekileştireceğinize" "büyük beklentileri var, ben sadece huzur istiyorum" diyeceğinize, size saygı duyan,beklentilerinize cevap veren, rahatsız olduğunuz konularda dikkatli davranan birini isteseniz daha yerinde olur...
zaten bunun açılımı "huzur"dur fakat sizin huzurdan kastınız başka bir şey olacak ki sizin bu yöndeki isteğinizi dikkate almayan adamda ısrarcı davranmaya devam ediyorsunuz... Yorumcu arkadaşın önerisini "bir tek bu sebepten ayrılınmaz" diye yanıtlamışsınız... Haftanın 4 gecesi, üstelik sizin istemediğiniz bir "etkinliği" gerçekleştiren bir adamdan ayrılınmaz, onunla evlenilir; sonra yüzüne hasret kalınır... öyle ya, flört döneminde haftada 4 gün olan muhabbet (hafta 7 gün yahu) evlilikten sonra "bıçakla kesilecek" değil ya...
Ben bu adamı gercekten sewıorum ve sonuna kadar mucadele edicem yapmadıklarımdan değil yaptıklarımdan pişman olmayı yeğlerim...
selam kızlar benim sevgilim bütün gün çalışıor sonrada 40yaş üstü abileriyle oturup bi bakkal dukkanında içiorlar bu yaklasık hafta içi4 gun oluyor. moralim cidden çok bozuk abuk sabuk insanlar olmasına yanayım alkol aldığına mı sigara içtiğinemi?yanlış anlamayın bende içerim ama haftada bi bira yada ayda bir beraber rakı sofrası kurup içeriz konusma tarzı değişti inanın. karı kız meraklısı insanlarla oturup muhabbet edip içmesi çok gücüme gidiyor. sizce ne yapmalıyım?
siz beni yanlış anlamışsınız alkolik yaptınız sevgılımı we karı kız muhabbetı yapan bırı tavrını hiç beğenmedim arkadaşımHaftada 3gun içior dıyelım ewlenınce de nasıl bukadar emın olabılıosunuz bu tawrının suruceğıne yada ilerleyeceğine haklı olabılırsınız ben bu admla aradığım huzuru buldum bence bu ufak bi sorun beraber vakıt geçırebılıoruz zewk aldığımız çok ortak nokta war ben onun için tiyatroyu bıraktım suan ikimizde işsiz sayılırız biçok seyı parasızlıktan yapamıoruz benı uzen para kazanma ve bırıktırmek için çaba sarfetmemsı kendınızı benım yerıme koyun herseyıyle sizi tamamlayan bırı ama parası ve işi yok naparsınız sırtınızı dönüp gıder mısınız?
karı kız meraklısı insanlarla oturup muhabbet edip içmesi çok gücüme gidiyor. sizce ne yapmalıyım?
siz beni yanlış anlamışsınız alkolik yaptınız sevgılımı we karı kız muhabbetı yapan bırı tavrını hiç beğenmedim arkadaşımHaftada 3gun içior dıyelım ewlenınce de nasıl bukadar emın olabılıosunuz bu tawrının suruceğıne yada ilerleyeceğine haklı olabılırsınız ben bu admla aradığım huzuru buldum bence bu ufak bi sorun beraber vakıt geçırebılıoruz zewk aldığımız çok ortak nokta war ben onun için tiyatroyu bıraktım suan ikimizde işsiz sayılırız biçok seyı parasızlıktan yapamıoruz benı uzen para kazanma ve bırıktırmek için çaba sarfetmemsı kendınızı benım yerıme koyun herseyıyle sizi tamamlayan bırı ama parası ve işi yok naparsınız sırtınızı dönüp gıder mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?