- 1 Ağustos 2015
- 13
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi 2 prens annesi
-
esim suan hakkari daglicada gorevde maas karti bende ama tartistigimizda bana agir laflar etti bende o zman benden bu kadar bikmis sikayetciysen ayrilalim dedim ee sen ne yapacaksin die bi cevap verdipeki evin ekonomisini sağlıyor mu son on gündür yoksa maddi olarak da darda mısınız onu sorayım önce.
ne diyeyim ki tam bir çelişkiler yumağı ama aslında o kadar zor da değil. eşiniz neden bu kadar özensiz davranıyor anlayamadım belki de işindeki stresinden belki de sizden uzakta kalmaktan bu ağır lafları etmiş olabilir. hemen ayrılalım demeseydiniz keşke. sen ne yapacaksın derken belki de iki çocuğunuz daha çok küçük olduğu için onlardan dolayı söylemiş olabilir. ayrıca siz eşiniz yanınızdayken kimle kalıyordunuz?
nasıl seni evden kovar kaynanan ya bu ne terbiyesizliktir...
iki çocuğunun geleceğini çok düşünüyosa senle birlikte kalacağı kimsenin karışmayacağı bir ev ortamı sağlardı.
ailesine bu kadar düşkünse evlenmeseydi, evlenmek demek ayrı bir hayat demek bunu ona anlatın bence son kez.
yine olmuyorsa da zamana bırakın zamanla neler olacaksa olur zaten.
Allah yardimcin olsun ne diyim canim
O kaynana olcak kadın belasını bulur inşallah esinde gerçekleri görür ıslah olur ama boşanma olursa da iyi bir avukat tut donuna kadar al
Borcu siz odeyin araba ev kaynanaya kayinpedere mezara goturcekler mali mülkü böyle insanları Allahtan korkmasam gebertirim o kadar nefret ediyom yani
daha once hep bunu anlattim ama bi türlü anlamadi beni sürekli sucladi acta degilsin acikta degilsin neler bekliyosun halune şükret otur falan gb konuşmalarla karsilastim son bir yildir ondan once oyle bi adam değildi tamam hic bir zman romantik olmadi ama bu kadar da kirici degildi 18 gun oldu hala aramdi bende aramadim ne olcak.boyle bilmiorum onun yüzünden ailemde bana cephe almis durumda cikmazdayim
suan cocuklarim küçük calisamiyorum artik annemler onunla ilgili bisey duymak istemiolar cunku onlarada arka arkaya cok saygisilik yaptio yuzden beni sucluyolar cok yuz verdin die daha dogrusu annem tabi babamida etkilio yaklasik 1 yil once büyük bi tartismamizda olmustu beni anlaşmalı bosanip 300 milyonla kandirmaya calisti tabi ben avukata gidince ev hatta babasina aldigimiz araba bile satilacak ayrica ii bi avulatla maasinin 3te 2 sini alabileceğimi ogrenince bianda yumusdi o zaten kaybetceklerinin farkinda ama bu sekilde davranmasi beni sevmio sadece elindekileri kaybetmemek icin devam edio o yüzden bana boyle davranabilio gb gelio
eşinizi arayıp yanınıza çağırın son kez konuşun böyle küslük nereye kadar devam edecek ?
çağırdım dielim ne konusacam o kadar kötüyüm ki burda ailemin evinde siginti gb yasiyorum aksama kadar evin isi cocuklarimla ilgileniyorum ama yinede yaranamiyorum calismak istiyorum cocuklara bakmak istemio bakiciya veremiorum babam.serbest calisio eve gelip gitcegi saat belli olmuyo iki cocugun hangisini sabah kucaklayip gotrcemonun duzelecegini de hic sanmıyorum bu sekilde ben üzülüyorum yipraniyrum annem cocuklar yüzünden bosanmami istemio onlarin yanina gelir yuk olurum die korkuyo ama manevi olarak o kadar zor durumdayim ki sağlıklı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?