- 1 Ağustos 2015
- 13
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi 2 prens annesi
esimle yaklasik 4 yil sevgililik donemimiz oldu o zmanlar hersey yolunda bir kez bile tartismadik annemle tanistrdigim andan itibaren annem hic onaylamadi bi türlü isinmadi ama biz o kadar ii anlasiyoduk ki ben ailemi karsima alarak evlendim tabii sonra esimin ısrariyla hamile kaldm sonrasi hep hüsran esimin ailesiyle ayni sehirdeydik ve onlardan etkilenmeye basladi zaten onun ailesi de beni istemedi onlarda esim istiyo die kabullenmislrdi onlarin tek amaci esimin parasi ev aldik araba aldik onlara bu arada kazayla 2 kez hamile kaldim bi ii bi kotu bu gune geldik esim tsk da çalıştığı icin ilk dogumumda da dogudaydi 8 ay ben bi ank bi ist mekik dokudum suan 2 oglum 5 aylik digeri 28 aylik bu sefer kendi ailemin yanindayim fakat 2 yildir o kadar cok sorunumuz oldu ki kaynanamdan dolayi ve esim cok degisti beni hic umursamio suan 10 gundur konuşmuyoruz beni faceden engellemis hatali oldugu halde aramio hadi beni sevmio cocuklarini da mi hic ozlemiyo dun ogrendigime gore kaynanam bizim ayrilmamiz icin uğraşıyomus acik og kamu yon mezunuym ama iki cocukla ders calismiyorm is bakiorum ama iste bulamiorum ekonomik özgürlügum yok ailem istemedigi icin bu evliligi annemle surekli sorunlar yaşıyorz 2 dogumumdan beri cunku esim aileme de saygisizca davranan biri oldu aslinda onu özlüyorum ama cok kizginim suan cocuklar icin ve ailem arkamda durmadigi icin ayrilamiyorum ama cok mutsuzum ve kimseyle paylasamiyorum icimdekileri 3 buçuk yillik evliyim hayatim alt ust oldu sizce ne yapmaliyim uzun oldu ama