• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce ne yapmalıyım? Aşılama bekleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 aşılama 6 kez tüp bebek yaptırdım ama kendiliğinden gelmeyi tercih etti bebiş🥰
Allah saglıcakla kucagına almak nasip etsin meleğini inşallah cnm. Sorun neydi peki sizde. Bizim sebepsiz İnfertilite 9 ay önce kürtaj oldum ama hala daha olmuo. O bebeğimde 1.5 sene sonunda kendiliğinden olmustu. Şimdi aşılama düşünüoz tüp bebeğe geçmeden 2 aşılama şartı varmıs mecbur aşılama Yaptırcaz regli olunca başlıcaz bakalım hayırlısı

Allah saglıcakla kucagına almak nasip etsin meleğini inşallah cnm. Sorun neydi peki sizde. Bizim sebepsiz İnfertilite 9 ay önce kürtaj oldum ama hala daha olmuo. O bebeğimde 1.5 sene sonunda kendiliğinden olmustu. Şimdi aşılama düşünüoz tüp bebeğe geçmeden 2 aşılama şartı varmıs mecbur aşılama Yaptırcaz regli olunca başlıcaz bakalım hayırlısı
Hiç belirti vermeyen pco rahatsızlığım bide rahim filminde ortaya çıkan sol tüpümün kapalı olması sorundu canım o kadar işleme rağmen hiç hamile kalamadım 7.tedaviye başlayacaktım ki sürpriz yaptı Allah razı olsun süreç zor çok iyi anlıyorum tüm isteyen anneler meleğine kavuşur inşallah bende ilk başta devlette başladım ordada şart olduğu için 2 aşılama yaptırmak zorunda kalmıştım tercih bana bırakılsaydı direk tüp bebekle başlardım

Hiç belirti vermeyen pco rahatsızlığım bide rahim filminde ortaya çıkan sol tüpümün kapalı olması sorundu canım o kadar işleme rağmen hiç hamile kalamadım 7.tedaviye başlayacaktım ki sürpriz yaptı Allah razı olsun süreç zor çok iyi anlıyorum tüm isteyen anneler meleğine kavuşur inşallah bende ilk başta devlette başladım ordada şart olduğu için 2 aşılama yaptırmak zorunda kalmıştım tercih bana bırakılsaydı direk tüp bebekle başlardım
Amin canım inşallah 🙏 🤲. Aynen bende tüp bebek istio dum aşılama vakit kaybı bide yaş 35 ama napalm sanmıom ama belki aşılamayla tutar

Merhaba hanımlar;geçen sene hiç tedavisiz hamile kaldım ama maalesef 8.hafta kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında doktor çikolata kistlerin var ama bununla hamile kalabildin gene kalırsın gibilerinden konuştu. Sonrasına bir kaç ay denedik olmayınca özele gittik hsg ilaçlı film çekip bakalım dedi tüplerim çok şükür açık çıktı,eşimde bir sorun çıkmadı bu arada ama kistlerim var okuduğum kürleri denedim gene de olmadı doktorum deneyin olmadı aşılama yapalım dedi. Sizce sabırlı mı olmalıyım yoksa adet olunca gidip aşılama tedavisine müracaat mı edeyim çok kafam karışık?
Merhaba yazınızı yeni gördüm. Son durumunuz nedir acaba?

Back